تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 9 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824973724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتایج مطالعات محققان کشور در درمان آنفلوآنزای خوکی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نتایج مطالعات محققان کشور در درمان آنفلوآنزای خوکی
نتایج مطالعات محققان کشور در درمان آنفلوآنزای خوکی نتایج مطالعات پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری محققانی از سایر کشورها روی ویروس H۱N۱ و بیماری آنفلوآنزا این موارد را نشان داد.


به گزارش فرهنگ نیوز ،دکتر حسین خلیلی افوسی، استاد گروه فارماکوتراپی (داروسازی بالینی) دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجری طرح ، زمینه تحقیقاتی خود را در حوزه‌های بیماری‌های عفونی و مراقبت‌های ویژه دانست و افزود: در این راستا بیشتر مطالعات انجام شده در زمینه عفونت‌های مقاوم به آنتی بیوتیک، آنفلوآنزا، عفونت‌های ریوی و تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه متمرکز شده است.

وی مقاومت میکروبی را یکی از معضلات موجود در ایران و دنیا دانست و اظهار داشت:‌در سال 2011 از سوی سازمان بهداشت جهانی شعار «مقاومت میکروبی تهدید جهانی» انتخاب شد و هر چه زمان می‌گذرد وضعیت بدتری در خصوص مقاومت میکروبی در دنیا شاهد هستیم.

خلیلی، اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر با عفونت‌هایی مواجه می‌شویم که آنتی بیوتیک‌های مناسب برای آنها در اختیار نداریم؛ از این رو لازم است در حوزه «منطقی کردن مصرف آنتی بیوتیک‌ها» در جامعه و بیمارستان‌ها اقداماتی صورت گیرد.

وی با اشاره به میزان مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور، یادآور شد: ایران در میان کشورهای دنیا جزء کشورهایی با مصرف بالای آنتی‌بیوتیک است به گونه‌ای که در آسیا پس از چین قرار دارد و این در صورتی است که چین با دارای بودن حدود دو میلیارد نفر جمعیت اولین کشور مصرف کننده آنتی‌بیوتیک در آسیا است.

این محقق اضافه کرد: ایران با دارا بودن 75 میلیون نفر جمعیت 5 برابر کشورهای اروپایی آنتی بیوتیک مصرف می‌کند.

استاد گروه فارماکوتراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران از اجرای مطالعاتی در زمینه کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت مقاومت میکروبی در کشور مناسب نیست و لازم است با تجویر صحیح آنتی‌بیوتیک‌ها روند مقاومت میکروبی را کند کنیم.

وی با تاکید بر این که روند مقاومت میکروبی را نمی‌توان متوقف کرد ولی می‌توان با اقداماتی شیب آن را کاهش داد، مطالعه بر روی آنفلوآنزای H1N1 (آنفلوآنزای خوکی) را از دیگر زمینه‌های تحقیقاتی خود ذکر کرد و ادامه داد: در این زمینه، مطالعات بین‌المللی را با مشارکت چندین کشور در زمینه علایم و روش‌های درمانی آنفلوآنزای H1N1 آغاز کردیم که اطلاعات قابل توجهی از آن به دست آمد.

خلیلی با اشاره به برخی از داده‌های این مطالعات، یادآور شد: نتایج این مطالعات نشان داد که پیشگیری از این بیماری بسیار مؤثرتر از درمان آن است؛ چرا که داروهای ضد ویروسی مانند «اوسلتامی ویر» که برای این بیماری تجویز می‌شود می‌تواند تا حدودی علایم بیمار آنفلوآنزا را کاهش دهد و برای درمان این بیماری نیاز است تا بر روی واکسیناسیون متمرکز شویم.

وی با تاکید بر این که عفونت‌های ویروسی درمان‌های موثری ندارند، خاطر نشان کرد: روش‌های درمانی استفاده شده در بیماری آنفلوآنزا بیشتر برای کاهش عوارض است.

دکتر حسین خلیلی افوسی در بیست و یکمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت را کسب کرد.

  ویروس H1N1 نوع آنفولانزای تیپ A است که اولین بار در سال 1918 در آمریکا شناسایی شد. قدرت بیماری زایی این ویروس 3 برابر ویروس آنفولانزای معمولی و بیشترین شیوع آن در فصل سرد است.

انتقال این بیماری از انسان به انسان است و معمولا قسمت فوقانی سیستم تنفسی را درگیر می‌کند.

بنا بر گزارش سازمان بهداشت جهانی این بیماری در مرحله پاندمیک (همه گیری جهانی) و در فاز 6 است؛ به این معنی که جهان و تمام قاره‌ها درگیر بیماری آنفلوآنزای خوکی هستند و هیچ کشوری از این بیماری در امان نخواهد بود.

افراد مسن 64 سال و بالاتر، کودکان با سن کمتر از 5 سال، خانم‌های باردار، افراد با بیماری‌های مزمن و طولانی مدت مانند آسم، دیابت، برونشیت مزمن، بیماری‌های قلبی و ریوی و کسانی که به عللی مانند جراحی وسیع، شیمی درمانی مکانیزم دفاعی سیستم ایمنی بدن آنها در شرایط مساعدی قرار ندارند در معرض خطر بیماری آنفولانزای خوکی هستند.

منبع: ایسنا


94/10/21 - 11:51 - 2016-1-11 11:51:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن