واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بازار شب عيد در دست تركها
عضو هيئت مديره اتحاديه توليد و صادرات پوشاك با بيان اينكه به هم خوردن رابطه روسيه و تركيه قاچاق پوشاك به كشور را افزايش ميدهد، گفت: شب عيد به جاي بازار ما، بازار تركها راه ميافتد، چراكه توليدكنندگان ما از آنها جا ماندهاند.
عضو هيئت مديره اتحاديه توليد و صادرات پوشاك با بيان اينكه به هم خوردن رابطه روسيه و تركيه قاچاق پوشاك به كشور را افزايش ميدهد، گفت: شب عيد به جاي بازار ما، بازار تركها راه ميافتد، چراكه توليدكنندگان ما از آنها جا ماندهاند.
سعيد حسينزاده در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينكه گرمي بازار پوشاك در شش ماهه دوم سال اتفاق ميافتد، اظهار كرد: معمولاً در نيمه دوم سال و با نزديك شدن به روزهاي پاياني نه كارگر پيدا ميشد و نه كسي وقتي براي كار اضافي داشت، اما امسال ركود به قدري سنگين است كه اكثر كارگاهها را تعطيل كرده يا به حالت نيمهتعطيل كار ميكنند. وي افزود: خطر ديگري كه با آن مواجه هستيم اين است كه با توجه به بهم خوردن رابطه تركيه با روسيه همسايه ما انباشت جنس دارد و اين جنسها با قيمتهاي خيلي پايين به كشور ما قاچاق ميشود كه اين موضوع خيلي بدتر از ركود است.
عضو هيئت مديره اتحاديه توليد و صادرات پوشاك با بيان اينكه اين موضوع باعث ميشود كه واردات قاچاق جاي توليد داخل را بگيرد، ادامه داد: اعتقاد ما اين است كه در اين شرايط ميزان قاچاق به كشور ما قطعاً بيشتر ميشود، چراكه توليدكننده توان توليد ندارد و سراغ جنسهاي استوك تركيه ميرود و آنها را با قيمتهاي پايين به كشور وارد ميكند.
حسينزاده با اشاره به تغيير ميزان قاچاق در سالجاري نسبت به سال گذشته گفت: با توجه به آنچه در بازار ديده ميشود پيشبيني من اين است كه ميزان قاچاق در سالجاري نسبت به سالهاي قبل افزايش پيدا كرده و عمده دليل آن اين است كه در سالهاي گذشته توليديها با تمام ظرفيت كار ميكردند، اما امسال توان توليد ندارند كه اگر جلوي اين موضوع گرفته نشود، افت توليد بيشتر خواهد شد. وي درباره تأثير مجوزدار شدن برندهاي خارجي در ايران بيان كرد: آنچه اعلام كردهاند برندهاي خارجي همه مجوزدار شدند و با مجوز در كشور فعاليت ميكنند اما با كمال تأسف و تعجب ميبينيم كه هيچ تأثيري روي آمار گمرك و واردات رسمي نداشته است.
عضو هيئت مديره اتحاديه توليد و صادرات پوشاك ادامه داد: دو ماه پيش واردات رسمي پوشاك كشور 11ميليون دلار بوده و اين رقم در ماه گذشته 7ميليون دلار شده است. اين در حالي است كه اگر مبارزه جدي بود بايد رشدي را در واردات رسمي پوشاك ميديديم. حسينزاده افزود: اين به اين معني است كه مغازهها هنوز هم به همان شكل قبلي پوشاك خود را وارد ميكنند، چرا كه اگر برندهاي ثبت شده به صورت رسمي اجناس خود را وارد ميكردند بايد آمار واردات افزايش پيدا ميكرد. وي با اشاره به تنها راهكار كاهش قاچاق پوشاك تصريح كرد: تنها راهي كه ميتوان با آن جلوي قاچاق را گرفت اجراي قانون(GS1 تمام واردات و فروش پوشاك در فروشگاهها با كد رسمي و كنترل و نظارت دقيق انجام شود) است كه قرار بود برای آن اقدام شود.
منبع : ايسنا
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]