تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825996981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار شب عید در دست تُرک‌ ها


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بازار شب عید در دست تُرک‌ ها




عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان اینکه به هم خوردن رابطه روسیه و ترکیه قاچاق پوشاک به کشور را افزایش می‌دهد، گفت: شب عید به جای بازار ما، بازار ترک‌ها راه می‌افتد، چراکه تولیدکنندگان ما از آن‌ها جا مانده‌اند.





خبرگزاری ایسنا: عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان اینکه به هم خوردن رابطه روسیه و ترکیه قاچاق پوشاک به کشور را افزایش می‌دهد، گفت: شب عید به جای بازار ما، بازار ترک‌ها راه می‌افتد، چراکه تولیدکنندگان ما از آن‌ها جا مانده‌اند.

سعید حسین‌زاده با بیان این‌که گرمی بازار پوشاک در شش ماهه دوم سال اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: معمولا در نیمه دوم سال و با نزدیک شدن به روزهای پایانی نه کارگر پیدا می‌شد و نه کسی وقتی برای کار اضافی داشت اما امسال رکود به قدری سنگین است که اکثر کارگاه‌ها را تعطیل کرده یا به حالت نیمه تعطیل کار می‌کنند.

وی افزود: خطر دیگری که با آن مواجه هستیم این است که با توجه به بهم خوردن رابطه ترکیه با روسیه همسایه ما انباشت جنس دارد و این جنس‌ها با قیمت‌های خیلی پایین به کشور ما قاچاق می‌شود که این موضوع خیلی بدتر از رکود است.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان این‌که این موضوع باعث می‌شود که واردات قاچاق جای تولید داخل را بگیرد، ادامه داد: اعتقاد ما این است که در این شرایط میزان قاچاق به کشور ما قطعا بیشتر می‌شود، چراکه تولید‌کننده توان تولید ندارد و به سراغ جنس‌های استوک ترکیه می‌رود و آنها را با قیمت‌های پایین به کشور وارد می‌کنند.

حسین‌زاده با اشاره به تغییر میزان قاچاق در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: با توجه به آنچه در بازار دیده می‌شود پیش‌بینی من این است که میزان قاچاق در سال جاری نسبت به سال‌های قبل افزایش پیدا کرده و عمده دلیل آن این است که در سال‌های گذشته تولیدی‌ها با تمام ظرفیت کار می‌کردند اما امسال توان تولید ندارند که اگر جلوی این موضوع گرفته نشود افت تولید بیشتر خواهد شد.

وی درباره‌ تاثیر مجوزدار شدن برندهای خارجی در ایران بیان کرد: آنچه اعلام کرده‌اند برندهای خارجی همه مجوزدار شدند و با مجوز در کشور فعالیت می‌کنند اما با کمال تاسف و تعجب می‌بینیم که هیچ تاثیری روی آمار گمرک و واردات رسمی نداشته است.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ادامه داد: دو ماه پیش واردات رسمی پوشاک کشور 11 میلیون دلار بوده و این رقم در ماه گذشته هفت میلیون دلار شده است. این در حالی است که اگر مبارزه جدی بود باید رشدی را در واردات رسمی پوشاک می‌دیدیم.

حسین‌زاده افزود: این به این معنی است که مغازه‌ها هنوز هم به همان شکل قبلی پوشاک خود را وارد می‌کنند، چرا که اگر برندهای ثبت شده به صورت رسمی اجناس خود را وارد می‌کردند باید آمار واردات افزایش پیدا می‌کرد.

وی با اشاره به تنها راهکار کاهش قاچاق پوشاک تصریح کرد: تنها راهی که می‌توان با آن جلوی قاچاق را گرفت اجرای قانون GS1 (تمام واردات و فروش پوشاک در فروشگاه‌ها با کد رسمی و کنترل و نظارت دقیق انجام شود) است که قرار بود اجرا شود.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان این‌که قرار بود این کار از اول آبان‌ماه با جدیت انجام شود، اظهار کرد: با گذشت دو ماه از زمان وعده داده شده می‌بینیم که این موضوع هنوز اجرایی نشده است، چرا که اگر جلوی فروش پوشاک قاچاق در فروشگاه‌ها را می گرفتند جنس‌های دو تا سه دلاری ترکیه به ایران نمی‌آمد.

حسین‌زاده اضافه کرد: با توجه به این‌که اجناس وارد‌ شده از ترکیه با قیمت بسیار نازل به کشور ما می‌آید فروش آنها برای قاچاقچیان سودآور است و این در حالی است که تولید‌کننده ما که با 30 درصد ظرفیت خود دارد کار می‌کند قطعا قیمت تمام شده‌اش بالا می‌رود.

وی درباره‌ تاثیر لغو تحریم‌ها و بهبود وضعیت پوشاک و کاهش قاچاق ادامه داد: اگر شرایط خوبی برای تولید‌کنندگان ایجاد می‌شد ممکن بود با لغو تحریم‌ها بتوانند دوباره به بازار برگردند اما متاسفانه فکر می‌کنم اگر چند ماه بعد از لغو تحریم‌ها بازار بخواهد راه بیفتد، شب عید ما به جای بازار خود بازار ترکیه را راه می‌اندازیم چون تولید‌کنندگان ما از این کشور جا مانده‌اند.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک تاکید کرد که اگر جلوی واردات غیررسمی پوشاک گرفته نشود مطمئن باشید که تولید داخلی ما رونق پیدا نمی‌کند.







تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن