تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804611672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار محققان در مورد اثرات روانی هدست‌های واقعیت مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
هشدار محققان در مورد اثرات روانی هدست‌های واقعیت مجازی
برخی محققان در مورد ناتوانی ذهن انسان برای تمایز قائل شدن میان دنیای ترسیم شده در قالب هدست های واقعیت مجازی و جهان خارج هشدار داده اند.

خبرگزاری فارس: هشدار محققان در مورد اثرات روانی هدست‌های واقعیت مجازی



به گزارش فارس به نقل از وال استریت، این محققان می گویند بازگشت کاربران هدست‌های واقعیت مجازی به دنیای واقعی مدتی طول می کشد و گاهی آنها به دشواری می توانند خود را با شرایط واقعی تطبیق دهند. در یکی از آزمایش هایی که در این زمینه صورت گرفته کاربری که با استفاده از این هدست ها در حال تجربه کردن حرکت بر روی لبه پرتگاه بود حتی بعد از برداشتن هدست از راه رفتن بر روی فرش منزل خود بیم داشت و نگران افتادن و سقوط بود. بسیاری از شرکت های بزرگ فناوری مانند سامسونگ، گوگل، اچ تی سی و ... هدست های واقعیت مجازی عرضه کرده و از نمایشگرهای گوشی های هوشمند به عنوان نمایشگر این سیستم ها بهره می گیرند. سونی و Oculus وابسته به فیس بوک هم برنامه هایی برای عرضه این نوع هدست ها دارند تا از این بازار پررونق بی بهره نمانند. برخی استودیوهای فیلم سازی و هالیوود هم به دنبال تولید محتوا برای این هدست ها هستند و تعدادی فیلم کوتاه و همین طور بازی ویدیویی به همین منظور طراحی و عرضه شده است. انتظار می رود این فناوری یکی از موضوعات اصلی نمایشگاه سی ای اس 2016 باشد. پزشکان و روانشناسان می گویند سردرد، تهوع و خستگی چشم برخی از عوارض استفاده بی رویه از این هدست هاست. استفاده از این ابزار جدید به خصوص برای کودکان مناسب نیست و شرکت های سازنده به بزرگسالان هم توصیه کرده اند بعد از هر نیم ساعت استفاده حداقل 10 دقیقه استفاده از هدست های یاد شده را کنار بگذارند. همچنین از کاربران خواسته شده بلافاصله بعد از کاربرد هدست های یاد شده از رانندگی، دوچرخه سواری، موتورسواری یا کار با ماشین آلات صنعتی خودداری کنند. Jeremy Bailenson  استاد دانشگاه استنفورد می گوید هدست های واقعیت مجازی علاوه بر تاثیرات فیزیکی می توانند بر تفکرات و رفتار واقعی انسان ها نی تاثیر بگذارند. زیرا آنچه از طریق این هدست ها مشاهده می شود کاملا واقعی به نظر می رسد. وی می افزاید: تجربه استفاده از این هدست ها با تجربه مشاهده تلویزیون عادی متفاوت است. در این میان شرکت های تجاری سازنده این محصولات بیشتر ترجیح می دهند در مورد تاثیرات مثبت آنها اظهار نظر کنند. آنها می گویند از این طریق می توان دانشجویان را به بازدید از اماکن جذاب تاریخی و ... برد بدون انکه هزینه و رنج سفر به این مناطق را متحمل شد. همچنین می توان از این طریق اعمال جراحی انجام داد، با دیگر افراد ملاقات های چهره به چهره صورت داد و فعالیت های حرفه ای متنوعی را سازمان دهی کرد. صاحب نظران بر این عقیده اند که هدست های واقعیت مجازی در درازمدت تمامی صنایع موجود در کره زمین را تحت تاثیر قرار خواهند داد و آنها را باید بعد از صنعت چاپ و نشر، رادیو و تلویزیون چهارمین انقلاب فناوری در دنیای رسانه محسوب کرد. اختراع این محصول حاصل پیشرفت در تولید انواع نمایشگر، تراشه های رایانه ای وحسگرهاست.

94/10/14 - 12:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن