تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870148679




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پويش «ننه عصمت» و اقبال مردم براي كمك به مدافعان حرم در «عمار»


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پويش «ننه عصمت» و اقبال مردم براي كمك به مدافعان حرم در «عمار»
روز گذشته كه سومين روز از آغاز اكران عمومي آثار ششمين جشنواره مردمي فيلم عمار در سينما فلسطين بود در كنار اكران آثار متنوع جشنواره، موضوع كمك به رزمندگان مدافع حرم رنگ و بوي ديگري به اين جشنواره داده است.
نویسنده : مصطفي شاه‌كرمي 


روز گذشته كه سومين روز از آغاز اكران عمومي آثار ششمين جشنواره مردمي فيلم عمار در سينما فلسطين بود در كنار اكران آثار متنوع جشنواره، موضوع كمك به رزمندگان مدافع حرم رنگ و بوي ديگري به اين جشنواره داده است.
سالن‌هاي سه‌گانه سينما فلسطين ميزبان مخاطبان و تماشاگران مشتاقي بود كه براي ديدن آثار اين جشنواره در اين روز به آنجا آمده بودند. از جمله آثار تقريباً بلند اكران شده ديروز كه به نوعي جزو پرمخاطب‌ترين آثار هم بودند مي‌توان به مستند «معلم» به كارگرداني محسن اردستاني‌رستمي اشاره كرد كه به معرفي تيپ فاطميون در سوريه مي‌پردازد، تيپي كه رزمندگانش را شيعيان افغانستاني تشكيل مي‌دهند كه به عنوان مدافعان حرم، با تكفيري‌هاي داعشي مي‌جنگند. در بين آثار دوربيني و مستندي كه مخاطبان جشنواره عمار روز گذشته شاهد آنها بودند يك انيميشن با عنوان «فرزندان آفتاب» نيز وجود داشت كه باعث تغيير فضاي سالن اكران و مخاطبان جشنواره گرديد.
اما در حاشيه برپايي اكران آثار جشنواره عمار، در داخل سالن انتظار سينما غرفه‌اي براي دريافت كمك‌هاي مردمي به رزمندگان مدافع حرم وجود دارد. اين اقدام حاشيه‌اي در جشنواره عمار كه به پويش «ننه عصمت» معروف است به دليل تبليغات تلويزيوني با استقبال مردم مواجه شده است. جلوي غرفه پويش «ننه‌عصمت» زن و مردي تقريباً جا افتاده گردنبند طلايي را براي اهدا آورده‌اند كه مسئول غرفه به آنها مي‌گويد فقط البسه و پوشاك گرم قبول مي‌كنيم. مجيد رضاپور كه به همراه همسرش براي كمك آمده با اصرار به مسئول غرفه مي‌گويد اين گردنبند را دخترم ريحانه چند روز پيش با كلي شور و شوق خريد، اما وقتي تبليغات تلويزيوني پويش ننه عصمت را براي كمك به مدافعان و رزمندگان حرم ديد به ما گفت كه ببريد و به آنها بدهيد براي تهيه البسه گرم و زمستاني بفروشند.
صحبت‌هاي اين زن و مرد با مسئول غرفه براي پذيرش كمك‌شان يادآور ايامي است كه مردم براي كمك به جبهه‌ها و رزمندگان در جريان هشت سال دفاع مقدس، هر كمكي كه از دستشان برمي‌آمد، انجام مي‌دادند. شايد براي اولين بار باشد كه يك جشنواره فيلم براي مدافعان و رزمندگان حرم اقدام به جمع‌آوري البسه زمستاني مي‌كند، اما به هر صورت اين حركت يك اقدام قابل تأمل و تحسين‌برانگيز است كه شايد فقط نمونه آن را در جشنواره‌هايي مثل جشنواره عمار مي‌توان ديد.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن