واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سایهاندازی اتاقهای گفتوگو بازیهای آنلاین در زندگی روزمره
هجوم ناگهانی صفحات اجتماعی و اتاقهای گفتوگو در زندگی روزمره مردم موجب اتلاف وقت و نیز صرف هزینههای هنگفت میشود.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛چندسالی میشود که چترومها پا به عرصه اجتماع گذاشته و در بین اقشار مختلف جامعه جا بازکرده اند.
چترومها فضاهایی با قابلیتهای بالا هستند که در سایتهای مختلف توانستهاند کاربران بسیاری را به سمت خود جلب کنند. این صفحات گفتوگو برای کاربران خود امکانی را فراهم کرده است تا آنها بتوانند در آن واحد و به طور همزمان با چندین نفر دیگر ارتباط برقرار کنند.
* اتاقی برای گفتوگو
چترومها در اینترنت فضایی را برای کاربران ایجاد کرده است که آنها در صفحهای به نام روم و یا اتاق گفتوگو چت میکنند.
چترومها نوعی شبکه و سایت اجتماعی هستند چرا که هر فرد با اتصال به اینترنت به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتواند با دیگران به صورت آنلاین چت کند.
اولین نسلهای چتروم در بین کاربران اینترنتی طرفداران بسیاری را به خود جلب کرد که به دنبال آن با گسترش علم و تکنولوژی و ظهور انواع مختلف شبکههای اجتماعی و فضاهای مجازی کاربران محیطهای جدیدی مثل تلگرام، وایبر و... را برای گفتوگو و ارتباط با یکدیگر مناسب یافته و وقت خود را دراین فضاها سپری میکنند تا حدی که این شبکههای اجتماعی توانسته طرفداران و کاربران زیادی را به خود وابسته کند.
این قبیل فضاها با در اختیار قراردادن امکاناتی چون ارسال عکس، فیلم و... به راحتی به کاربران این امکان را می دهد تا اطلاعات گوناگونی را با یکدیگر رد و بدل کنند.
* دنیای متفاوت چترومها
در سالهای اخیر سایتهایی به وجود آمده است که فقط و فقط امکان چت کردن را برای کاربر ایجاد کرده اما در این میان روز به روز بر آپشنهای آنها اضافه شده است.اما برنامهریزان و طراحان صفحات چتروم توانستهاند با آخرین آپدیتها و بروزرسانی سایتها امکانات مختلفی را ایجاد کنند.
قبل از این چتها به صورت ارسال PM انجام میشد و کاربران فقط می توانستند پیغامهای خود را از این طریق با تایپ کردن متن به یکدیگر ارسال کنند. اما با تحولات عظیمی که در عرصه اینترنت و همچنین چترومها شکل گرفت چترومهای صوتی و تصویری نیز بهوجود آمدند.
چترومها همانند صفحات اجتماعی مثل تلگرام دارای صفحه پروفایل هستند که کاربران از این طریق قابل شناسایی هستند.
چترومها نیز همچون بازیها و سرگرمیهای اینترنتی و اجتماعی به شمار میروند که هدفی جز پرکردن اوقات فراغت کاربران و آشنایی افراد مختلف با هم را ندارند.
اخیرا در بازی هایی نیز محیطی برای چت کردن به طور همزمان در کنار انجام بازی تعبیه شده است. با این وجود افرادی که عضو این دسته از بازیها هستند به راحتی دیگر امکان چتکردن با یکدیگر را در محیط بازی خود دارند. آنها میتوانند در آن واحد که بازی میکنند با یکدیگر به گفتوگو بپردازند و دیگر نیازی به قطع کردن بازیها و خارج شدن از محیط آن ندارند.
این محیط چتروم جدید در بازیهای آنلاین این امکان را به کاربران می دهد تا از صفحات اجتماعی دیگری مثل تلگرام و وایبر و... استفاده نکنند .حال با در نظر گرفتن تمامی این نکات هجوم ناگهانی صفحات گوناگون اجتماعی در زندگی مردم که علاوه بر هزینه، موجب اتلاف وقت آنها شده، دور از ذهن نیست بخواهیم در انتظار اتفاقات جدیدتر و یا حتی ناگوارتر حاصل از این شبکهها و وسایل ارتباط جمعی باشیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام /
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
شبکههای مجازی ما را به کجا می برد؟/ "حریمی"که ما را از هم بیگانه کرده است
روابط غیرمتعارف تهدیدی بر تحکیم بنیان خانواده
وقتی در فضای مجازی از کاه ، کوه ساخته میشود!
سلفی می گیرم،پس هستم!/سونامی سلفی چگونه به راه افتاد؟
ضرورت حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی
حمایت دولت از ایجاد شبکههای اجتماعی داخلی در کشور
از 700 کلاهبرداری اینترنتی بافال قهوه تا اعتراف به 3 جنایت سریالی
سایه تهدید شبکههای اجتماعی بر اپراتورها/ آیا اپراتورها از خیر رایگان بودن شبکههای اجتماعی پیام رسان میگذرند؟
ازآغاز ارسال پیامکهای تبریک نوروزی تا درآمد میلیاردی اپراتورها
ازمحدود کردن اینترنت نامحدود مخابرات تا نظرات در مورد مسدود کردن فضای مجازی
۰۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]