واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سيماي مهربان فيلم محمد(ص) چهره اهريمني اسكار را افشا كرد
اسكار تشكل و مراسمي سياسي است كه سرمايهگذاران، هدايتكنندگان و تصميمگيران آن اشراف مالي و تراستهاي سياسي و اقتصادي صهيونيستي و امريكايي هستند.
نویسنده : جبار آذين*
اسكار تشكل و مراسمي سياسي است كه سرمايهگذاران، هدايتكنندگان و تصميمگيران آن اشراف مالي و تراستهاي سياسي و اقتصادي صهيونيستي و امريكايي هستند. اين مراسم كه در آغاز طيفهاي مختلفي از سينماگران را گرد خود داشت، به مرور علاقهمندان واقعي هنر و سينما را از پيرامون خويش حذف كرد و فقط آنهايي كه در خدمت سياستهاي استعماري آن بودند به عنوان دستاندركار، مجري و برگزاركننده اسكار باقي ماندند. مراسم اسكار با سرمايهگذاريهاي گسترده مادي و تبليغاتي از همان آغاز در صدد معرفي، گزينش و تبليغ سينما و آثاري بود كه همسو با سياستها و اهداف صهيونيستها و امريكاييها باشد. به همين دليل گزينشهاي اين مراسم هيچگاه از اين دو بخش فراتر نرفته و نميرود. نخست اينكه اسكاريها فيلمهايي را كه در آنها قدرت، ثروت و انحصارطلبي امريكاييها و همپيالههايشان كه در قالب فيلمهاي قهرمانسالار و مبلغ فرهنگ اروپايي، امريكايي و صهيونيستي باشد، همواره به عنوان بهترينها و مهمترين آثار اسكار انتخاب ميكنند تا نشان دهند كه جهان فقط ميتواند زير يوغ قدرت آنها به حيات خود ادامه دهد و كشورها بايد به امريكا و يارانش متكي باشند.
دوم انتخاب فيلمهايي در بخش خارجي كه اغلب نمايشگر تلخيها، سياهيها، فقر و فساد در كشورهاي فقرزده و عقبمانده هستند، روي ديگر سكه قلب اسكار است. اين قبيل آثار سياسي، سينمايي انتخاب ميشوند تا اسكاريها در بوق و كرنا كنند كه اين ملتها و كشورها براي نجات از بدبختي و فقر بايد در صف دوستان امريكا بايستند و براي رهايي از چنگ فقر و فساد آنها رامبوي امريكايي از راه برسد. از همينرو هرگز اسكار و گردانندگان و سياستگذاران آنكه از اساس با اديان و به ويژه اسلام مخالفند بنا نداشته و ندارند تا فيلمهاي ديني، اخلاقي و انساني را كه با منافع استعماري آنها مخالف است در مراسم اسكار شركت داده يا انتخاب كنند.
به همين دليل گزينش نشدن فيلم محمد(ص) در اسكار اتفاق غريبي نيست. اين اثر فاخر اسلامي را يك فيلمساز ايراني و سينماي ايران ساخته است و آنها كه با حربههاي اسلامهراسي و ايرانستيزي سالهاست با ايران اسلامي در جدالند هيچ وقت چنين فيلم معنوي و بزرگي را كه ميتواند آنها و اهدافشان را زير سؤال ببرد براي حضور و رقابت و گزينش تاب نميآورند. بنابراين خارج كردن محمد(ص) از گردونه رقابتها از نگاه غربيها و صهيونيستها يك امر طبيعي است، اما از منظر ما همين اندازه كه اين فيلم براي اسكار ارسال شد و انتخاب نشد براي اين فيلم و كشور ما تبليغي مثبت و به دليل عملكرد غلط آنها تبليغي منفي براي اسكاريها است.
عدم گزينش محمد(ص) يك بار ديگر ماهيت، اهداف و عملكرد صهيونيستي و اسلامهراسي اسكار و ضديت صهيونيستها و امريكاييها با ايران را افشا كرد. گرچه به ظاهر با اين حذف، فيلم ارزشمند محمد(ص) باز هم در موضع مظلوميت قرار گرفت، اما مهجور نماند و با سيماي مهربان خود چهره اهريمني استكبار را به جهانيان نماياند.
قطعا محمد(ص) جايزه خود را از خدا و مردم خواهد گرفت و هرگز مخالفان داخلي و خارجي اين اثر ديني با هجمههاي خود و خوشرقصي نميتوانند چهره آفتاب را براي هميشه با ابر نفاق و فساد بپوشانند.
شك نكنيد فيلم مجيد مجيدي از نظر استانداردهاي سينمايي و محتواي والاي انساني قابليت رقابت با شاخصترين آثار سينمايي ديني و تاريخي جهان را دارد و زمان، اين مهم را به اثبات رسانده و خواهد رساند.
*منتقد و مدرس سينما و تلويزيون
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]