تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830013312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيام‌هاي فرهنگي با مضمون كتابخواني در اماكن عمومي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پيام‌هاي فرهنگي با مضمون كتابخواني در اماكن عمومي
ميزان كتاب خواني در كشورمان طبق آمارهاي رسمي پايين است. يكي از دلايل پايين بودن ميزان مطالعه نبود فرهنگ مطالعه و برخوردار نبودن كتاب از فرصت‌هاي تبليغاتي است.
نویسنده : بهنام صدقي 
ميزان كتاب خواني در كشورمان طبق آمارهاي رسمي پايين است. يكي از دلايل پايين بودن ميزان مطالعه نبود فرهنگ مطالعه و برخوردار نبودن كتاب از فرصت‌هاي تبليغاتي است. اخيراً شهرداري تهران در اقدامي پسنديده در ايستگاه‌هاي مترو با نصب پوسترهايي حاوي تبليغات كتاب و مطالعه، به ترويج فرهنگ كتاب خواني در بين مسافران زير زميني پرداخته است. در اين ميان نكته حائز اهميت تأثير استفاده از تبليغات فرهنگي در وسائط نقليه عمومي است. اقدامي جالب و فرهنگي كه مطمئناً منجر به افزايش ميل به كتاب خواني در سطح جامعه خواهد شد.
ولتر، فيلسوف و نويسنده فرانسوي مي‌گويد: «برگ‌هاي كتاب به منزله بال هايي هستند كه روح ما را به عالم نور و روشنايي پرواز مي‌دهند». كتاب انرژي بخش‌ترين تصورات فكري و تعلقات اخلاقي در بروز حادثه دلنشين زندگي است. فرهنگ كتاب خواني يك فرهنگ نيازمندانه است كه افراد را با چگونگي منزلت و تفكر در كيفيت و ترويج آموزش آشنا مي‌سازد. مطالعه، نعمتي است كه هم اكنون با بحران مواجه شده است. كتاب، قانون نيازمندي‌هاي طبيعت است كه بارش كلمات پر بار آن با رايحه دلپذير در ساعات لذت بخش موجب شور و شوق و پاكي ذهن‌هاي آشفته شده و خستگي‌ها را از تن و روان انسان دور مي‌كند. اين يار مهربان و دوست باوفا به دست فراموشي سپرده شده است. ويكتور هوگو، نويسنده مشهور فرانسوي در اين باره مي‌گويد: خوشبخت كسي است كه به يكي از اين دو چيز دسترسي دارد، يا كتاب‌هاي خوب يا دوستاني كه اهل كتاب باشند. علي (ع) مي‌فرمايند: «كسي كه با كتاب آرامش مي‌يابد هرگز آسايش از او سلب نمي‌شود». از اين حديث شريف اينگونه استنباط مي‌شود كه گاهي خواندن كتاب در حكم رفيق و همدلي مناسب به منظور رسيدن روح و روان به آرامش است.
فرهنگ كتاب و كتاب خواني در جامعه ما به قدري حائز اهميت است كه رهبر عظيم‌الشأن انقلاب نيز در اين مورد ايراد مي‌فرمايند: كتاب خواني و علم آموزي نه تنها يك وظيفه ملي كه يك واجب ديني است. كتاب خواني بايد همانند كارهاي روزانه در زندگي مردم وارد شود. نوشته‌هاي پر بار در ورق‌هاي متفاوت و رنگارنگ هر كتاب پايه انديشه‌هاي متفكرانه افراد بزرگ را در مبناي مسير زندگي قرار داده است. اگر تحكيم خواندن كتاب جزو اصلي‌ترين مقاصد در مكان‌هاي مختلف بوده و تحقق يابد، بالطبع تأثير بيشتري بر افراد خواهد گذاشت. تلاش براي تداوم كتاب‌خواني نيازمند همكاري ارگان‌هاي مختلف و بهره‌گيري از ابزارهاي متفاوت در رسانه‌هاي همگاني است. سقراط، اين فيلسوف بزرگ يوناني مي‌گويد: جامعه وقتي فرزانگي و سعادت مي‌يابد كه مطالعه كار روزانه‌اش باشد. توسعه و گسترش امر كتاب خواني مستلزم يك سري آداب و پرورش افكار در زمينه‌هاي مختلف آموزشي است كه به عنوان يك نياز و احساس دائمي در بين مردم رايج شده است. گسترش فرهنگ كتاب خواني در جامعه به جديت بيشتري در ميان نهادهاي فرهنگي ذي‌ربط نياز دارد.
امروزه قيمت‌هاي بالا و در دسترس نبودن برخي كتب جزو اصلي‌ترين مشكل در امر كتاب خواني به شمار مي‌رود. پس مي‌توان با در نظر گرفتن مكان‌ها يا معابري كه عبور و مرور در آن زياد است انواع كتاب‌ها را براي استفاده آزاد عموم در آن اماكن قرار داد تا بدين وسيله انگيزه و رغبت كتاب خواني نيز مهيا شده و افزايش يابد.

منبع : روزنامه جوان









تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن