تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812816461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناخت عامل اصلی عدم تمرکز


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
تمرکز شناخت عامل اصلی عدم تمرکز

محققان دریافتند؛
شناخت عامل اصلی عدم تمرکز
محققان دانشگاه شیکاگو آمریکا‏، شبکه ای از نواحی مختلف مغز را شبیه سازی کردند که نحوه ارتباط میان آن ها می تواند میزان توانایی تمرکز کردن و حتی احتمال ابتلا به اختلال کم توجهی – بیش فعالی (ADHD) را مشخص کند.



به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از ایرنا، اختلال کم توجهی – بیش فعالی یک اختلال رفتاری رشدی است که در آن شخص توانایی دقت و تمرکز بر روی یک موضوع را نداشته، یادگیری در او کند است و از فعالیت بدنی غیر معمول و بسیار بالا برخوردار است. این اختلال با فقدان توجه، فعالیت بیش ازحد، رفتارهای تکانشی، یا ترکیبی از این موارد همراه است.
محققان با استفاده از یک تکنیک عکسبرداری جدید موسوم به fMRI (مخفف functional magnetic resonance imaging)‏، شاخه جدیدی از علم عصب شناسی را ابداع کردند که در آن به منظور شناسایی شبکه های عصبی فعال مغز در زمان انجام فعالیت های خاص، کل مغز به طور یکجا تحت نظر قرار می گیرد. شیوه عکسبرداری fMRI امکان اندازه گیری جریان خون مغز را به طور بلادرنگ در اختیار محققان قرار می دهد.

با وجود این که هنگام انجام برخی امور، بخش های خاصی از مغز به شدت درگیر می شوند، محققان دریافتند که تقریبا در هنگام انجام تمام فعالیت های روزمره، بخش های زیادی از مغز باید در قالب یک یا چند شبکه عصبی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

بر اساس این تحقیقات‏، یکی از این شبکه های عصبی، مسئولیت تمرکز را بر عهده دارد.

محققان در یک آزمایش 25 شخص بالغ را درون دستگاه fMRI قرار دادند و از 24 نفر آن ها خواستند آزمونی را انجام دهند که بسیار خسته کننده بود و نیاز به تمرکز داشت. از شخص باقی مانده خواسته شد بدون هرگونه فعالیتی درون دستگاه به استراحت بپردازد. در این آزمون تعدادی تصویر سیاه و سفید از کوه و فضاهای شهری به داوطلبان نشان داده شد و از آن ها خواسته شد هنگامی که تصویر شهر را می بینند، دکمه ای را فشار دهند. در حدود 90 درصد از تصاویر مربوط به فضاهای شهری بود.

پس از آزمون، اطلاعات fMRI از ارتباطات عصبی مغز داوطلبان توسط یک کامپیوتر تحلیل شد. این کامپیوتر با استفاده از اطلاعات مربوط شبکه عصبی مغز 24 داوطلبی که در آزمون شرکت کردند و مقایسه آن با پیچیدگی شبکه عصبی مربوط به حفظ تمرکز داوطلب باقی مانده، توانستند عملکرد وی را در صورت انجام آزمون موردبحث به درستی پیش بینی کند.

محققان به یک بانک اطلاعاتی جهانی از سوابق اسکن fMRI دسترسی داشتند که در آن توانستند نمونه ای متشکل از اسکن مغز 113 کودک چینی مبتلا به اختلال کم توجهی – بیش فعالی را به دست آورند. محققان با استفاده از نتایج تحلیلی آزمایش خود و مقایسه آن با اطلاعات کودکان توانستند امتیاز کسب شده توسط آن ها را در آزمون ADHD به درستی پیش بینی کنند. در واقع ارتباطات پیچیده شبکه عصبی به معنای احتمال پایین ابتلا به ADHD و ارتباطات کمتر عصبی به معنای احتمال بیشتر ابتلا به این اختلال بود.

این تحقیقات نه تنها می تواند راهگشای درمان اختلال کم توجهی – بیش فعالی باشد‏ بلکه می تواند به این نتیجه گیری منتهی شود که بسیاری از عملکردهای عصبی مغز مانند حافظه و یادگیری، حاصل عملکرد صحیح شبکه های عصبی مورد بحث هستند.گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Neuroscience منتشر شده است.   2013



۰۹/۰۹/۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن