تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806933970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشخوان خبر/ ایران مقام دوم استفاده از رسانه های جمعی در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: پیشخوان خبر/ ایران مقام دوم استفاده از رسانه های جمعی در جهان


رییس مرکز آمار ایران از بالا بودن نرخ با سوادی در ایران خبر داد و گفت: حدود ۱۱ میلیون نفر در ایران تحصیلات عالیه دارند و نرخ تحصیلات عالی بین زنان بالاتر از مردان است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مرکز آمار ایران در پاییز‌ سال ٩٣ پژوهشی با عنوان طرح آمارگیری گذران وقت نقاط شهری انجام داد که این طرح با هدف ارائه اطلاعات مربوط به شناخت الگوی گذران وقت افراد ١٥ساله و بیشتر اجرا شد. در پرسشنامه‌های فردی، اعضای ١٥ساله و بیشتر خانوار فعالیت‌های گذران وقت خود را در ٢٤ ساعت و به تفکیک کسرهای زمانی ١٥دقیقه‌ای وارد کردند. برای بررسی گزیده‌ای از مهم‌ترین نتایج این طرح، عادل آذر رئیس مرکز آمار ایران با حضور در استودیوی پیشخوان خبر به پرسش های شبکه خبر پاسخ داد. عادل آذر در پاسخ به این پرسش که طرح آمارگیری گذران وقت نقاط شهری به چه دلایلی انجام شد؟ چه عواملی باعث اجرای این طرح و پژوهش از سوی مرکز آمار شد؟ گفت: در دنیا خیلی مهم است که دولتمردان و فعالان اقتصادی بدانند، مردم 24 ساعت خود را چگونه می گذرانند. طرحی در استانداردهای بین المللی تنظیم شد که عمدتا محورهای فعالیت یک فرد 15 ساله و به بالا را در امور روزانه رصد و بررسی کرد، مانند اینکه چقدر به رسانه می پردازد، چقدر به مسایل مذهبی و به فعالیت اقتصادی مشغول هستند و از این قبیل موارد بررسی شد.  

  عادل آذر افزود: این آمارگیری برای اینکه معنادار باشد، به صورت سالانه انجام نمی شود، اما ما به صورت شش ساله انجام می دهیم، تا بتوانیم محور فعالیت این گروه از جمعیت کشورمان را بررسی و رصد کنیم که امیدواریم از سال آینده که این طرح باردیگر اجرا خواهد شد آن را هر پنج سال یک بار برگزار کنیم. رییس مرکز آمار این در خصوص روش ها و افرادی که در این بررسی انتخاب شدند نیز گفت: این طرح به صورت نمونه گیری انجام می شود. ما از بین جمعیت شهری افراد و خانوارهایی را انتخاب می کنیم و برخی فعالیت های آنان را در روز رصد می کنیم.  

برای دیدن عکس در انداز بزرگ اینجا کلیک کنید   به عنوان نمونه همچنان که در نمایه بالا مشاهده می کنید، طبقه بندی فعالیت های گذران وقت نیز بر اساس متغیرهای گوناگون انجام شد. فعالیت های خانواری، خدمات مراقبتی، ارائه خدمات به جامعه محلی، بحث آموزش، مشارکت اجتماعی، تفریح و سرگرمی، شرکت در ورزش فردی و همگانی، نگهداری و مراقبت شخصی، استفاده از رسانه های جمعی، شرکت در ورزش های فضای بسته و فضای باز و دوره های مرتبط، به عنوان فاکتورهایی است که در این طرح مورد بررسی قرار گرفت.  

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر اینجا کلیک کنید بر اساس این طرح فعالیت های اصلی گذران وقت در حوزه کار و فعالیت شغلی برای مردان 4 ساعت و 55 دقیقه است و این رقم برای زنان به تنها 40 دقیقه می رسد و این نشان می دهد که زنان در حوزه های اقتصادی کمتر فعالیت می کنند.  

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر اینجا کلیک کنید در مورد گذران وقت جمعیت شاغل و غیرشاغل در کشورمان نیز نمودار به این صورت می باشد. به عنوان مثال، نگهداری و مراقبت شخصی به بیش از 13 ساعت هم برای مردان و هم برای زنان می باشد. جمعیت 15 سال به بالای ما بیش از 60 میلیون نفر را نشان می دهد. این اعداد در سطح این عناوین کل، بهینه است. حق داریم در سطح نمونه هایی که جواب می دهند، توضیح دهیم. لذا باید این آمار را به عنوان یک کل مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.  

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر اینجا کلیک کنید

نمودار فوق نشان می دهد مراقبت شخصی در کشورهای مختلف چگونه است. همچنین می توانیم میانگین ساعت مصرف شده در کار و فعالیت شغلی در یک شبانه روز را مشاهده کنیم. بالاترین آمار مربوط به کشور آلمان است.  

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر اینجا کلیک کنید

ما در خصوص استفاده از رسانه های جمعی وضع خوبی داریم و نسبت به بقیه کشورها در این نمودار از وضع مناسبی برخوردار هستیم. ما پس از استرالیا مقام دوم را در استفاده از رسانه های جمعی داریم که شاخص مثبتی است.  

برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید

درباره مقایسه فعالیت های ورزشی وضع خوبی نداریم. جوانان ما در شبانه روز تنها 13 دقیقه ورزش و فعالیت بدنی می کنند که باید این امر مورد بررسی قرار گیرد. بیشتر زمانی که از فعالیت و کار در آمار ایران کاهش پیدا کرده، به سمت نمودار وقت شخصی میل پیدا کرده است.
در ایران بر حسب فرهنگی که داریم، توجه به خانواده پررنگ است. توجه عاطفی و دغدغه های پدر و مادر به فرزندانشان زیاد است. به همین دلیل نرخ با سوادی در ایران بسیار بالاست. حدود 11 میلیون نفر در ایران تحصیلات عالیه دارند و نرخ تحصیلات عالی بین زنان بالاتر از مردان است.

رئیس مرکز آمار در بخش دیگری از سخنان خود، در خصوص اینکه نهادها از این آمار چه نتیجه گیری باید داشته باشند، گفت: مرکز آمار ایران مرجع اصلی ارائه آمارهای رسمی به حاکمیت است. اینکه در برنامه ریزی های آتی، کشور به چه سمتی سوق پیدا می کند، به آماری که مرکز آمار ارائه می دهد، بستگی دارد. به عنوان مثال در حال حاضر برنامه ششم توسعه در حال تدوین است که برنامه نویسان از آمارهای مرکز آمار، استفاده می کنند. برای برنامه ریزی در جهت اشتغال، ساخت فضاهای ورزشی، گسترش فعالیت های فرهنگی و همه و همه به آماری که ما ارائه می دهیم نیاز است. عادل آذر، در ادامه درباره کم بودن فعالیت های آموزشی فارغ التحصیلان مقاطع فوق لیسانس و دکترای حرفه ای در مقایسه با افراد دارای مدرک کارشناسی گفت: به نظر من، این امر به نرخ بیکاری برمی گردد. یک سری اعداد را باید در کنار هم بگذاریم. نرخ بیکاری در ایران 10.9 درصد است. این عدد در جوانان ما 23 درصد است. این افراد یا در حال درس خواندن هستند، یا فارغ التحصیل شده اند و بیکار هستند. لذا این اعداد به ما می گویند که برنامه ریزان ما باید به سمت سرمایه گذاری برای ایجاد شغل هایی بروند که برای جوانان ما به ویژه در مقاطع تحصیلی قابل استفاده باشد.    


جمعه ۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن