تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى‏گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833762916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات بیانیه 12 بندی اجلاس گازی تهران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
جزئیات بیانیه 12 بندی اجلاس گازی تهران
جزئیات بیانیه 12 بندی اجلاس گازی تهران در پایان سومین نشست اجلاس سران کشورها و دولتهای عضو مجمع صادرکنندگان گاز در تهران بیانیه ۱۲ بندی این اجلاس قرائت شد.


به گزارش فرهنگ نیوز، در پایان سومین نشست اجلاس سران کشورها و دولتهای عضو مجمع صادرکنندگان گاز که امروز دوشنبه در تهران با حضور سران این کشورها برگزار شد، بیانیه این اجلاس قرائت شد.
 
متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
 
«گاز طبیعی: سوخت مطلوب برای توسعه پایدار
 
ما، سران کشورها و دولتهای عضو مجمع کشورهای صادر کننده گاز (جی‌یی‌سی‌اف)، بنا به دعوت رئیس جمهوری اسلامی ایران، حسن روحانی، در تاریخ ٢٣ نوامبر( ٢ آذرماه) در تهران، جمهوری اسلامی ایران، گرد آمدیم تا بر اساس روح همبستگی و همکاری برای برگزاری سومین نشست سران دیدار کنیم و بر این اساس: 
 
الف: باتاکید بر حق حاکمیت مطلق و دائمی اعضای جی‌یی‌سی‌اف بر منابع گاز طبیعی‌شان و تعهد آنان به اصول و اهداف اساسنامه مجمع. 
 
ب: بایادآوری بیانیه‌های نخستین نشست سران مجمع در دوحه قطر در تاریخ ١٥ نوامبر ٢٠١١ و دومین نشست سران در مسکو، فدراسیون روسیه، در یکم ژوییه  ٢٠١٣،
 
ج: با به رسمیت شناخته شدن تواناییهای کشورهای عضو به عنوان صادرکنندگان قابل اعتماد گاز طبیعی، برای برنامه‌ریزی و مدیریت منابع گاز و کمک به تقویت امنیت عرضه گاز طبیعی. 
 
د: و تاکید بر اهمیت ثبات بازار انرژی گاز و ثبات بازار مالی در تضمین سرمایه‌گذاری کافی در پروژه‌های کنونی  و آینده گاز طبیعی. 
 
ه: و با تاکید بر اهمیت همکاری و هماهنگی میان کشورهای عضو از طریق تبادل اطلاعات در مورد صنعت گاز و سهیم شدن در بهترین عملکردها و نیز همکاری در ارتقای استفاده از گاز طبیعی در سرتاسر جهان.
 
و: با تاکید بر فواید گاز طبیعی به عنوان منبع انرژی پاک و فراوان و کمک بالقوه آن به توسعه پایدار جهانی.
 
ز: و تاکید بر اهمیت در نظر گرفتن قیمت معقول و منصفانه برای منابع گاز طبیعی در فضای رقابتی و عاری از تبعیض و مقابله با چالشهای ناشی از ابهامات اقتصادی و سیاسی و نیز نگرانیهای زیست‌محیطی.
 
ح: در کنار به رسمیت شناختن این‌که افزایش تقاضا برای گاز تحت تاثیر رشد جمعیت، رشد اقتصادی و ملاحظات زیست محیطی، تمرکز بیشتر بر امنیت عرضه و تقاضا و اعمال ساز و کارهای باثبات، قابل اعتماد و شفاف که وجود یک بازار عاری از محدودیتهای متاثر از انگیزه‌های سیاسی و تصمیمات و مداخلات یکجانبه را می‌طلبد.
 
ط: باتاکید بر لزوم حمایت از یک رهیافت مبنی بر همکاری و لزوم وجود یک ساز و کار مبتنی بر همکاری سیاسی و استراتژیک در بازارهای جهانی گاز به منظور تقویت کامیابی و رفاه کشورهای عضو. 
 
ما کشورهای عضو عزم مشترک خود را برای تحقق موارد زیر اعلام می‌داریم:
 
١-حمایت از منافع جمعی کشورهای عضو با اجرای سیاستها و استراتژیهای هماهنگ در سطح بین‌الملل با هدف تقویت منافع کلی اجتماعی-اقتصادی ناشی از منابع گاز طبیعی کشورهای عضو. 
 
٢-ارتقای مصرف گاز طبیعی به عنوان پاکترین سوخت فسیلی با نقش حیاتی آن در ترکیب انرژی جهانی به منظور نیل به اهداف توسعه پایدار برای یک منبع انرژی پاک، قابل اعتماد و کارآمد {literal}{{/literal}برای انتقال و لحاظ کردن آن در گفتگوهای نشست تغییرات آب و هوایی در پاریس{literal}}{/literal}.
 
٣- تقویت تلاشها برای سرمایه‌گذاریهای مشترک میان کشورهای عضو با هدف عرضه قابل اعتماد گاز طبیعی به بازارهای جهانی.
 
٤- تاکید بر نقش بنیادین قراردادهای بلندمدت گاز در تامین مالی پروژه‌های گازی در مقیاس بزرگ همراه با در نظر گرفتن زنجیره ارزش، توسعه چارچوبهای قراردادی، در نظر گرفتن تلاشهای گسترده، سرمایه‌گذاریها، تعهدات و خطرهایی که کشورهای عضو متقبل می‌شوند. 
 
٥- ارتقا و بسط گفتگوی آزاد و سازنده با واردکنندگان گاز طبیعی از طریق سازمانها و مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی مرتبط با انرژی در مورد مسائلی از قبیل تقاضا برای گاز طبیعی و توسعه زیرساختهای ضروری فرامرزی با هدف سهیم شدن مساوی در ریسکها میان عرضه‌کنندگان و مصرف‌کنندگان گاز طبیعی از طریق اجرای سیاستهای قابل پیش بینی و غیر تبعیض آمیز مالی، تجاری، انرژی و زیست محیطی. 
 
٦- تقویت همکاری، هماهنگی و تبادل نظر میان اعضا و همه دست اندرکاران صنعت گاز برای نیل به اهداف جی‌یی‌سی‌اف، بویژه در زمینه تکنولوژی، لجستیک، مدیریت و توسعه منابع انسانی به منظور ارتقای کارآیی، نوآوری، انتقال فناوری و تحقق بهترین عملکردهای بین‌المللی{literal}{{/literal} از طریق ایجاد پژوهشگاه گاز مستقر در الجزایر{literal}}{/literal}.
 
٧- به رسمیت شناختن لزوم اتخاذ یک رهیافت مشارکت در ریسک در مورد قیمتگذاری گاز، به نحوی که با قیمتهای نفت و فرآورده‌های آن در قراردادهای بلندمدت مرتبط باشد.( هدف از این اقدام تضمین سرمایه‌گذاری بهنگام در زنجیره گاز و به رسمیت شناختن لزوم دستیابی به بهای معقول و منصفانه برای گاز طبیعی است.) همچنین در نظر گرفتن ماهیت گاز طبیعی به عنوان یک منبع تجدیدناپذیر و تمام شدنی و نیز مزیتهای آن از نظر کارآیی انرژی و مزایای زیست محیطی.
 
٨- {literal}{{/literal} اعلام مخالفت اکید با اعمال قوانین و مقررات فراسرزمینی و تحریمهای اقتصادی در تجارت گاز و علیه اعضای جی‌یی‌سی‌اف{literal}}{/literal}.  
 
٩-تقویت نقش جی‌یی‌سی‌اف، به عنوان سکویی برای دفاع و پیشبرد جایگاه کشورهای عضو برای مقابله با چالشها در صحنه بین‌المللی انرژی. 
 
١٠-همچنین از جی‌یی‌سی‌اف درخواست می‌شود گفتگوهای موثر و جدید میان کشورهای عضو، کشورهای مصرف‌کننده و دست اندرکاران صنعت گاز را توسعه دهد، به نحوی که  ارتقای شفافیت و ثبات در بازار کمک و انتقال فناوری به نفع کشورهای عضو را تسهیل کنند. 
 
١١-سران کشورها و دولتهای عضو مجمع کشورهای صادرکننده گاز قدردانی خود را از عالیجناب حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، به دلیل رهبری و برگزاری عالی سومین نشست سران جی‌یی‌سی‌اف و نیز دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران برای میهمان نوازی گرمشان اعلام می‌دارند. 
 
١٢- کشورهای عضو توافق کردند که چهارمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در بولیوی برگزار شود.»
 
 
 


منبع: مهر


94/9/2 - 21:36 - 2015-11-23 21:36:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن