تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820717417




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيشترين و کمترین شغل شايسته کجاهاست؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



بيشترين و کمترین شغل شايسته کجاهاست؟
براساس سه مولفه يعني نرخ مشاركت، ميزان اشتغال غيرقابل قبول و شاخص پركاري، بيشترين شغل شايسته در تهران با رتبه 0.4132 بوده و در مقابل سيستان و بلوچستان با شاخص 0.0353 محروم‌ترين استان در شاخص كار شايسته است.
روز نو : براساس سه مولفه يعني نرخ مشاركت، ميزان اشتغال غيرقابل قبول و شاخص پركاري، بيشترين شغل شايسته در تهران با رتبه 0.4132 بوده و در مقابل سيستان و بلوچستان با شاخص 0.0353 محروم‌ترين استان در شاخص كار شايسته است.


 در استان تهران بالا بودن شاخص توسعه به دليل بالا بودن نرخ مشاركت اقتصادي، پايين بودن ميزان اشتغال در كشاورزي و كار غيرقابل قبول است. 


در استان يزد به عنوان دومين استان توسعه يافته در كار شايسته با شاخص 0.3455، نتايج نشان مي‌دهد كه علت بالا بودن توسعه در اين استان پايين بودن نرخ بيكاري، پركاري و اشتغال در بخش كشاورزي است. در استان قم كه سومين استان كشور در كار شايسته است با درجه توسعه 0.3078، پايين بودن كار غيرقابل قبول و اشتغال در بخش كشاورزي از دلايل آن است.


شاخص كار غيرقابل قبول در واقع نسبت تعداد شاغلان 10-14 سال به كل جمعيت 10-14 سال در استان‌هاي كشور را نشان مي‌دهد؛ متوسط آن در استان‌هاي كشور برابر 1.26 درصد است كه در اين ميان استان كهگيلويه و بوير احمد كمترين و استان خراسان جنوبي بيشترين ميزان به ترتيب برابر 0.66 و 2.34 درصد است. اين شاخص در استان سيستان و بلوچستان نزديك بيشترين و برابر 2.05 درصد است.


شاخص پركاري هم نشان دهنده سهم افراد شاغلي است كه بيش از استاندارد كار مي‌كنند كه در اين شاخص پركاري مد نظر ميزان 49 ساعت كار است. اين ميزان براي متوسط كشوري برابر 37 درصد است كه نشان مي‌دهد 37 درصد از شاغلان پركاري دارند و اين شاخص در استان سيستان و بلوچستان برابر 36.5 درصد است. اين شاخص در استان خراسان جنوبي كمترين ميزان برابر 19.8 درصد و در استان همدان 49.1 درصد است.




تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن