تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821000225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت وزارت کشاورزی از برنج‌کاران فقط روی کاغذ است


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: دبیر انجمن برنج ضمن انتقاد از تعیین نرخ خرید تضمینی ارقام پرمحصول برنج در شهریور ماه، گفت: وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهد روی کاغذ از تولید ارقام پرمحصول حمایت کند.

به گزارش تراز ،جمیل علیزاده شایق در گفت‌وگو با مهر با بیان اینکه ما از ورات جهاد کشاورزی خواهش کرده بودیم برای برنج نرخ خرید تضمینی اعلام نکند، اظهار داشت: دلیل این امر آن بود که به بازار این محصول شوک وارد نشود.
دبیر انجمن برنج با اشاره به اینکه اصلاً امسال نیازی به خرید تضمینی این محصول نبود، گفت: در سال جاری وضع بازار خوب و متعادل بود و هم فروشندگان و تولیدکنندگان از این موضوع رضایت داشتند و هم خریداران نسبتاً راضی بودند.
شایق ضمن انتقاد از این موضوع که نرخ خرید تضمینی تصویب شده در شهریور ماه 93، شهریور و مهر 94 اعمال می‌شود، افزود: خوشبختانه امسال نیازی به این کار نشد و خرید توافقی و تضمینی انجام نشد.
وی، برخی مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه چگونه می‌شود تولید برنج در استان‌های گیلان و مازندران به اندازه‌ای باشد که جبران 14 استان دیگر را کند؟ اظهار داشت: اگر قرار است که کشت برنج تنها در دو استان گیلان و مازندران باشد ما باید از تمام پتانسیل‌های این دو استان استفاده کنیم و در این راستا، توسعه کشت ارقام پرمحصول حتماً باید در برنامه‌های ما باشد.
شایق با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی برنامه عجیبی را در این زمینه پیش‌بینی کرده است، اضافه کرد: براساس طرح پیش‌بینی شده 10 ساله، بین 100 تا 200 درصد به سطح زیرکشت ارقام پرمحصول اضافه می‌شود.
وی ادامه داد: همه این برنامه‌ها و پیش‌بینی‌ها روی کاغذ درست است اما آیا وزارت جهادکشاورزی از کسانی که ارقام پرمحصول کشت می‌کنند عملاً حمایت می‌کند، جواب این سؤال منفی است.
دبیر انجمن برنج کشور تصریح کرد: وقتی دولت در شهریور یک سال برای محصولی نرخ‌گذاری می‌کند، بر فرض اینکه نرخ تصویب شده عددی منطقی هم باشد اما قابل اعمال در شهریور سال بعد نیست، چرا که در طول یک‌سال اتفاقات زیادی می‌افتد از جمله اینکه قیمت بسیاری از نهاده ها تغییر می‌کند.
وی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهد روی کاغذ از تولید ارقام پر محصول حمایت کند، اظهار داشت: بهترین زمان برای تعیین نرخ خرید تضمینی برنج بهمن ماه است.
شایق، ادامه روند فعلی را به نفع تولید ندانست و افزود: با این کار، وزارت جهاد کشاورزی خودش ضرر می‌کند، چرا که اگر این مسیر را ادامه دهد، ما در گیلان و مازندران شاهد توسعه کشت ارقام پرمحصول نخواهیم بود.
دبیر انجمن برنج، دلایل تعیین نرخ خرید تضمینی در شهریور ماه را از دیدگاه مسئولان مربوطه مورد اشاره قرار داد و گفت: آنان می‌گویند مجلس مصوبه ای دارد که براساس آن، باید نرخ‌های خرید تضمینی در شهریور ماه اعلام شود.
وی ادامه داد: اما آنان نمی‌گویند در بند پایین همان مصوبه، ذکر شده قیمت خرید تضمینی باید یک ماه قبل از کشت انجام شود، ضمن اینکه یک ماه قبل از کشت برنج نیز آخر بهمن ماه است.
شایق با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه سستی و کوتاهی می‌کند، اضافه کرد: ما از مسئولان می‌خواهیم اجازه دهند، نرخ خرید تضمینی در پایان بهمن تعیین شود.





زمانبندی انتشار: 27 آبان 1394 - 12:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن