واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۵۳ق.ظ)
حمايت بانک انصار از اولين ماراتن برنامه نويسي بر پايه سرويس هاي بانکي موج - اولين دوره برنامه نويسي سرويس هاي بانکي با حمايت بانک انصار توسط شرکت توسن و با همکاري دانشگاه صنعتي امير کبير برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، بانک انصار به منظور حمايت از رويه هاي مبتني بر خلاقيت و نوآوري در ارائه خدمات بانکداري الکترونيک و با هدف تشويق نخبگان دانشگاهي در برنامه نويسي مبتني بر خدمات نوين از اين ماراتن فکري پشتيباني کرد.
بر اساس اين گزارش، مراسم اختتاميه اين رقابت ها روز جمعه 94/8/15 در دانشگاه اميرکبير تهران برگزار شد و 23 تيم از اپليکيشن هاي ارائه شده خود که پس از بررسي توسط هيأت داوران از ميان 170 ايده ثبت نامي به مرحله نهايي راه يافته بودند دفاع کردند و سپس از تيمهاي برنده با ارائه جوايز نقدي تقدير به عمل آمد.
در نخستين دوره از هکاتون توسن، تيم "چوبخط" با دريافت جايزه 20 ميليون توماني برنده اول اين رقابت شد، تيم "همپيمان" با کسب عنوان دوم موفق به دريافت جايزه 10ميليون توماني شد و با تصميم هيئت داوران دو تيم "نيو"و و "موج" موفق به کسب مقام سومي شدند و هرکدام يک جايزه 5 ميليون توماني دريافت کردند. همچنين جايزه 5ميليون توماني ايده برتر به تيم "قطره" تعلق گرفت.
دکتر ابراهيمي، مدير عامل بانک انصار، سخنران ويژه همايش بود که متن تصويري او در مراسم اختتاميه پخش شد.
دکتر ابراهيمي در اين سخنراني آفلاين ضمن بيان ويژگي ها و مزاياي توسعه خدمات بانکداري الکترونيک ولزوم توجه ويژه به نوآوري ها و خلاقيت هاي نخبگان دانشجويي گفت: آينده پژوهي و نياز سنجي صحيح خواسته هاي مشتريان فعلي و آينده و هم گام نمودن محصولات و خدمات بانکي در راستاي پيشرفت هاي فناوري و بهره گيري از فناوري روز از الزامات اساسي و زيرساختي است که بايد در ارائه محصولات و خدمات بانکي سال هاي آتي مد نظر قرار گيرد. در اين ميان استفاده از نوآوري و خلاقيت و بهره گيري از امکانات در جهت رضايت مندي بيشتر
مشتريان از خدمات بانکداري اهميت ويژه اي داشته و اين امر لازمه توسعه خدمات و همگام شدن با تحولات نظام بانکي وپيشرفت هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات است.
وي افزود: بانک انصار نخستين بانکي است که پيش ازتبديل شدن به بانک و درقالب موسسه مالي، از سيستم core banking بهره برداري و سپس اين پيشتازي را در ارائه خدمات الکترونيکي حفظ کرد و درحالحاضر هم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکداري الکترونيکي در بستري امن وبه صورت ساده ،شفاف وسريع،ضمن ارايه خدمات متداول بانکي ، در حوزه هاي مختلف از جمله: کيف پول الکترونيکي، پرداخت خرد شهري،کارت شهروندي وافزودن قابليت هاي متعدد بر آن،بهره برداري از شعب مجازي(vtm) ، استفاده از سامانه پيشخوان بانکي انصار و بکارگيري کارت در سامانه حمل ونقل شهري وچند کسب وکار ديگر پيشتاز است.
وي سپس بيان کرد: باتوجه به قابليت هاي نيروي انساني کشور،امکان استفاده از امکانات بومي و تخصصي،وجود نخبگان دانشگاهي،نسل جوان آينده ساز وفعالان عرصه خدمات بانکي ومالي داخل کشور، مي توان زمينه ساز رشد وتوسعه قابليت هاي تخصصي فردي وتيمي اين عزيزان شده وزمينه ساز توليد سامانه هاي نوين بانکي وديگر ابزار ها وقابليت ها در داخل کشور بود و پيشرفت هاي چشم گير در اين زمينه را کسب کرد.
گفتني است در ماراتن برنامه نويسي، معاون فناوري اطلاعات وارتباطات بانک انصاروهمچنين يکي از کارشناسان اين معاونت به عنوان داور به ارزيابي وبررسي ايده ها پرداخته و همچنين يک تن از کارشناسان ديگر معاونت فاواي بانک نيز بعه عنوان مربي در کنار گروه ها بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]