تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812721395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوشته های نویسندگان مستعد باید در تئاتر آورده شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نوشته های نویسندگان مستعد باید در تئاتر آورده شود فرهاد آییش با اشاره به آغاز نمایشنامه خوانی جشنواره تئاتر فجر گفت: کارگردانانی که نوآوری های خوبی در تئاتر دارند، چرا از نوشته‌های نویسندگان مستعد استفاده نمی کنند.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۶ آبان ساعت 13:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ فرهاد آئیش کارگردان و بازیگر تئاتر نیز با تقدیر از برگزاری بخش نمایشنامه‌نویسی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: مهمترین سئوالی که می‌توانم مطرح کنم این است که چرا وقتی کارگردانان ما نوآوری‌های مختلفی در عرصه تئاتر دارند، از نوشته‌های نویسندگان مستعد آثار استفاده نمی‌کنند؟ این مقوله بسیار مهمی است که ما در طول تاریخ هنر بشر نیز بارها و بارها شاهد آن بوده‌ایم که بسیاری از این آثار مورد استفاده قرار نگرفته و نزد خالقانش باقی مانده و پوسیده و نابود شده است.

آیین آغازین برنامه نمایشنامه خوانی آثار برگزیده مسابقه نمایشنامه نویسی سی و چهارمین جشنواره بین المللی عصر روز دوشنبه در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر با استقبال چشمگیر هنرمندان، منتقدان، اهالی رسانه و چند تن از مدیران مرکز هنرهای نمایشی و ستاد جشنواره تئاتر فجر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، بهزاد صدیقی مدیر بخش مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره سی و چهارم تئاتر فجر با ابراز خرسندی از استقبال بسیار چشمگیر نمایشنامه نویسان سراسر کشور از این بخش گفت: آنچه در این دوره به عنوان نمایشنامه‌های برگزیده انتخاب شد، حاصل تلاش نویسندگان شرکت‌کننده و گروه داوری این بخش متشکل از محمد چرمشیر، کامران سپهران و کوروش نریمانی است که ۳۰۴ اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را در مدت زمان دو ماه و هریک به صورت مجزا مورد مطالعه قرار دادند و در نهایت ، ده نمایشنامه برای حضور در مرحله نهایی بخش مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره تئاتر فجر به اتفاق آرا از سوی گروه داوری انتخاب شد. وی افزود: پیشنهاد ما به مدیرکل محترم مرکز هنرهای نمایشی این است تا علاوه بر اینکه این آثار تبدیل به یک کتاب می‌شود، شرایطی برایشان فراهم شود که در طول سال و یا جشنواره تئاتر فجر سال آیندهشاهد تولید و آجرای عمومی آنها باشیم و از این ظرفیت مناسب که در سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر به وجود آمده چشم پوشی نکنیم. وی اظهار امیدواری کرد شرایط بودجه تئاتر کشور به گونهای مطلوب محقق شود تا زمینه مناسب تولید آثار تئاتری از این نمایشنامه ها بوجود آید.

مدیر بخش مسابقه نمایشنامه نویسی سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر خاطرنشان ساخت:  تئاتر کشور در حوزه نمایشنامه نویسی داری ظرفیت بسیار زیادی است و همین حجم استقبال متقاضیان شرکت در بخش نمایشنامه نویسی جشنواره سی و چهارم نشان از این ظرفیت بالا و موجود دارد که نباید مورد غفلت قرار گیرد. وی گفت: امیدوارم به زودی شرایطی ارتباطات بین‌المللی با نمایشنامه نویسان مطرح سراسر جهان  و همچنین برگزاری دوره‌ها و کارگاههای پیشرفته نمایشنامه‌نویسی به ویژه برای جوانان و نسل جدید نمایشنامه نویسان تئاتر کشور فراهم شود تا بتوانیم شکوفایی گسترده تری را در زمینه خلق آثار با کیفیت و دارای استانداردهای بین المللی به تماشا بنشینیم.

بهزاد صدیقی افزود: ظرفیت کنونی نمایشنامه‌نویسی در عرصه تئاتر کشورمان دلگرم‌کننده است، اما تعداد زیادی از نویسندگان نیز در رخدادهای این چنینی شرکت نمی‌کنند و به دلیل اینکه شرایط اجرای عمومی و یا حتی چاپ آثارشان را فراهم نمی‌بینند، به گونه ای به انزوا رفته اند و طبیعتا آثارشان نیز به چشم نمی آید. وی در خاتمه گفت: امیدوارم برگزاری چنین رویدادی که در آن از  محدودتهیه‌کنندگان حرفه‌ای تئاتر کشور و همچنین کارگردانان و منتقدان محترم تئاتر نیز برای شرکت در آن دعوت کرده ایم، بتواند زمینه ساز مناسبی برای ورود نویسندگان تعداد بسیار زیادی از این آثار به سطح تولید حرفه ای تئاتر کشور باشد.

گزارش ستاد خبری روابط عمومی سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حاکیست: در ادامه این آیین، فرهاد آییش نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر ایران به عنوان میهمان ویژه مراسم در سخنانی با قدردانی از برگزار کنندگان سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در برپایی بخش مسابقه نمایشنامه نویسی و خوانش این آثار که همراه با نقد و بررسی صورت می گیرد، آن را حرکتی مثبت و امیدوار کننده ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه در حوزه نمایشنامه‌نویسی هم مثل برخی هنرهای دیگر رویکردی وجود دارد که خیلی‌ها با زحمت و تلاش فراوان نمایشنامه ای را می نویسند و یک اثر هنری را خلق می کنند و لی به دلایل گوناگونی ان اثر دیده نمی شود. وی گفت: به هر صورت بسیار خوشحالم که چنین قدمی در عرصه نمایشنامه‌نویسی برداشته شده و امیدوارم درجریان خوانش و نشست های نقد و بررسی این آثار فضایی فراهم شود تا بسیاری از کارگردانان حرفه‌ای از نزدیک با متون تولیدی آشنا شوند و بر اساس سلایق خود، آنها را انتخاب کنند. این کارگردان با سابقه تئاتر کشور تصریح کرد:  سال گذشته برای اجرای عمومی یکی از آثارم، متنی از شکسپیر را انتخاب کردم، چه بسا شاید کسانی بودند و هستندکه می‌توانستند بر اساس سلایق من متنی را بنویسند و آن را به من به عنوان کارگردان معرفی کنند که متاسفانه چنین شرایطی تاکنون وجود نداشته و از همین رو به نظر می رسد جریان و حرکتی مانند همین برنامه ای که جشنواره تئاتر فجر برای نمایشنامه نویسی تدارک دیده لازم و ضروری است چرا که می تواند نویسندگان جوانان و استعدادهای نمایشنامه نویسی را  به کارگردانان و تهیه کنندگان تئاتر معرفی کند.

فرهاد آییش در ادامه سخنانش گفت: بیست سال پیش را به یاد می‌آورم که تئاتر ایران فقط محدود به تئاتر شهر و دو تالار اصلی و چهارسو بود. در آن زمان تماشاچی‌های اندکی به تماشای تئاترها می نشستند اما در چند سال اخیرچه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی خوشبختانه دارای تماشاخانه هایی شده ایم  که همگی دارای مخاطبانی خوب و آثاری قابل توجه هستند که همین موضوع از آغاز جنبشی جدید در تئاتر ما خبر می دهد.

وی افزود: من از همان قدیم به این مساله حرکت رو به رشد تئاتر ایران خوشبین بودم و حتی هم‌اکنون جوانانی را می‌شناسم که آثارشان می‌تواند کاملا با کارهای مدرن کشورهای غربی مقایسه شود. ما باید این موضوع را جدی بگیریم که جنبش جدیدی در تئاتر ایران اتفاق افتاده است که می‌تواند تئاتر ما را به همان شیوه سینمایمان در دنیا مطرح کند.

فرهاد آییش در خاتمه گفت: تئاتر ایران در بخش کمی و کیفی به شکل یک حرکت تصاعدی ارتقا پیدا کرده است. پس از خانواده تئاتر می‌خواهم تا کوچک بودن را فراموش کند. در تئاتر ما همه فکر می‌کنند بهتر از بقیه‌اند و بقیه بدترین هستند؛ ما باید بتوانیم با حفظ سلیقه خود تمام تئاترها را دوست داشته باشیم. شما ممکن است خیلی از چیزها را دوست نداشته باشید اما از شما می‌خواهم تا در برابر این دوست نداشتن‌ها جبهه نگیرید. تئاتر ایران درمسیر یک جنبش شکوفایی قرار گرفته که باید آن را پاس داشت.

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، دکتر سعید اسدی دبیر جشنواره نیز با قدردانی از حضور شرکت کنندگان در این برنامه در سخنانی کوتاه گفت: ما در این بخش از تهیه‌کنندگان حرفه‌ای تئاتر  و همچنین دوستان کارگردان دعوت کردیم تا در جلسات نمایشنامه‌خوانی جشنواره حضور داشته باشند، چرا که اعتقاد داریم وجود چنین فضاهایی می‌تواند بخشی از تولید حرفه‌‌ای ما باشد. به هر حال به سهم خود از همه کسانی که در این بخش شرکت کردند، قدردانی می‌کنم و با ابراز تاسف از همه دوستانی که به هر نحوی آثارشان در این بخش راه پیدا نکرد و نتوانستیم در بخش نهایی خدمتگزارشان باشیم ، به آنها صمیمانه درود می فرستیم.

بر پایه این گزارش پس از آیین آغازین، دو نمایشنامه آفتاب کاران و سایر کشاورزان منطقه شرق میانه نوشته پویا پیر حسینلو و ناتمام نوشته بهزاد آقا جمالی با حضور گروهشان خوانده شد و دکتر رفیق نصرتی (نویسنده، پژوهشگر و مدرس دانشگاه) آثار یاد شده را در نشستی با حضور نویسندگان این آثار نقد و تحلیل کرد.

اضافه می شود: برنامه نمایشنامه خوانی آثار برگزیده مسابقه نمایشنامه نویسی سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر تا روز جمعه 29 آبان ماه امسال همه روزه در دو اجرای 16 و 30/18 در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر تهران برگزار می شود.

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن