واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 40 پروژه سرمايهگذاري حسابشده در تهران معرفي ميشود
رئيس سازمان مديريت استان تهران گفت: 40پروژه واقعي وجذاب براي سرمايهگذاران داخلي و خارجي كه در آن همه ابعاد تحقيقاتي در نظر گرفته شده است در قالب همايشي بينالمللي معرفي ميگردند.
نعمتالله تركي دبير همايش معرفي فرصتهاي توسعه و جذب سرمايه در گفتوگو با «جوان» گفت: اين پروژهها به غير طرحهايي هستند كه وزارت صنعت در ديدار با هيئتهاي خارجي معرفي ميكنند و پروژههايي كاملاً جديد بوده و مانند طرحهاي توسعه همكاري در حوزه خودرو يا ساير صنايع فعال نيستند.
وي با بيان اينكه ما براي اين 40 طرح، طرح اوليه كاملي را همراه با طرح توجيحي و ميان سرمايهگذاري و بازدهي تهيه كرديم، گفت: وجه تمايز اين همايش در همين نكته است كه ما پيشبيني ميكنيم بيش از 85درصد طرحهاي سرمايهگذاري به قرارداد اجرايي منتهي شوند.
تركي با بيان اينكه 40 طرح مذكور حدود 40 هزار ميليارد تومان جذب سرمايه خواهد شد، خاطر نشان كرد: پيشبيني ميكنيم با اجراي اين طرحها برای حدود 7 هزار نفر شغل ايجاد شود.
وی با اشاره به اينكه اين همايش 25 يا 26 سال جاري برگزار خواهد شد، اظهار داشت: استان تهران به دليل زيرساختهاي مناسب محل مناسبي براي سرمايهگذاري به خصوص در حوزه فناوري ارتباطات واطلاعات است كه در اين باره ما طرحهاي بزرگي را آماده ارائه كردهايم. رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان تهران با بيان اينكه 52درصد از درآمد كشور در استان تهران محقق ميشود، بيان داشت: 56 درصد از سپردههاي بانكي در اين استان بوده و سهم ارزش افزوده بالايي وجود دارد.
تركي به ظرفيتهاي صنعتي در استان تهران اشاره كرد و گفت: 16 هزار و 875 واحد صنعتي فعال وجود داشته كه 19 درصد از واحدهاي توليدي صنعت در كل كشور محسوب ميشود. تركي درباره سرمايهگذاران خارجي نيز گفت: در اين همايش از 20 كشور سرمايهگذاران واقعي در كنار سرمايهگذاران داخلي شركت خواهند كرد اما اولويت با سرمايهگذاران داخلي است.
وي با اشاره به حوزه فناوري اطلاعات تصريح كرد: 99 درصد زيرساختهاي اين حوزه در تهران آماده است و يك درصد جمعيت دنيا در ايران هستند، اگر به اين نسبت بخواهيم از بازار سهم داشته باشيم 100 هزار ميليارد تومان درآمد بايد داشته باشيم كه در حال حاضرفقط حدود 36 هزار ميليارد تومان آن از طريق اپراتورهاي موجود ايجاد شده است. تركي حوزههاي تعريف شده براي جذب سرمايهگذاري داخلي و خارجي را حوزههاي صنعت و معدن، فرودگاه، برق و انرژي، گردشگري، آب شرب، تصفيهخانههاي فاضلاب و پالايشگاه عنوان كرد و گفت: سالانه يك ميليارد متر مربع با ايجاد تصفيهخانه ميتوان براي بخش كشاورزي آب تأمين كرد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]