تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831087181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرف های صریح مجری صدا و سیما


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حرف های صریح مجری صدا و سیما




در چند ماه گذشته برنامه هایی مثل «رادیو هفت»، «این شب ها» و مناظره که برنامه هایی زنده و پر مخاطب بوده اند، بدون توضیح تعطیل شدند و این تعطیلی ها در مورد برنامه های پرمخاطب دیگری مانند «دستان» نیز ادامه یافت.





آی سینما: در چند ماه گذشته برنامه هایی مثل «رادیو هفت»، «این شب ها» و مناظره که برنامه هایی زنده و پر مخاطب بوده اند، بدون توضیح تعطیل شدند و این تعطیلی ها در مورد برنامه های پرمخاطب دیگری مانند «دستان» نیز ادامه یافت. تا جایی که پس از تعطیلی چند ماهه برنامه سینمایی «هفت» با اجرای محمود گبرلو، گروه بهروز افخمی با دفاع از سیاست تولیدی شدن برنامه ها، یک برنامه تحلیلی و تخصصی را که در آن سینماگران و مسئولان می توانستند بدون واسطه و ممیزی با مردم سخن بگویند، به یک برنامه تولیدی تبدیل کردند و این روزها حتی «هفت» نیز به صورت تولیدی روی آنتن می رود.

در این میان، گروه اجرا کننده «رادیو هفت» به شبکه چهار رفتند و برنامه «صد برگ» را با شیوه ای مشابه و به صورت زنده روی آنتن بردند که به وضوح می توان آن را ادامه ای بر «رادیو هفت» دانست. اما «این شب‌ها» هم به شکل دیگری ادامه یافت . برنامه ای که با محوریت بحث‌های درستکار با مهمانانش شکل می گرفت و بی پروایی او به این برنامه، شخصیت و حال و هوایی متفاوت از دیگر برنامه های مذهبی داده بود، پس از سال ها تعطیل شد و درستکار هم با برنامه ای به نام «وارث» با سبک و سیاقی مشابه، به شبکه چهار کوچ کرد.

از سوی دیگر مدیر این شبکه، احمد غلامی یک بار به خاطر ابلاغ سیاست هایی از سوی معاون سیما، اصغر پورمحمدی استعفا کرده بود که متن آن نیز به سرعت رسانه ای شد. موضوع این اتفاق بر سر همزمانی برنامه «نقد چهار» در شبکه چهار بود که قرار بود با برنامه «هفت» در شبکه سه در تاریخ هایی نزدیک به هم شروع به پخش کنند. البته ماجرای این استعفا دو روز هم طول نکشید و به سرعت با پا در میانی رئیس سازمان حل شد. در روزهای اخیر نیز با جنجالی که برای «فیتیله» و علی ضیا به وجود آمد، اصغر پورمحمدی به طور صریح اعلام کرد که تلویزیون به سمت برنامه های تولیدی خواهد رفت.

البته علی درستکار، در گفت و گو با ای سینما به صراحت می گوید با این نظر که اتفاقات اخیر، بهانه ای برای تولیدی شدن برنامه‌ها باشد، مخالف است. و در مورد این که مدیر شبکه چهار هم شیوه دیگری در این باره پیش گرفته باشد این طور اظهار نظر می کند: «سازمان صدا و سیما متعلق به حکومت است و این سازمان مدیریتی واحد و مشخص دارد و به صورت هماهنگ اداره می‌شود. امکان این که در چنین سازمانی، مدیریت جزء یا حتی مدیر یک شبکه بتواند سازی مباین با این نظام هماهنگ بزند، وجود ندارد. بنابر این بعضی از برداشت‌های شما اهل رسانه در این باره اشتباه است.»

او در ادامه، در پاسخ به این که با توجه به حرف های معاون سیما درباره سخت گیری بیشتر و بازنگری آیین نامه ها در صدا و سیما، آیا ابلاغ یا تذکری به او به عنوان یک مجری داده شده است یا نه؟ گفت: «ابلاغ رسمی به ما نشده. در واقع هر موقع هم که مطلبی به گوش ما رسیده، به صورت رسمی نبوده است. در نهایت در گفت و گوهایی دوستانه میان من و تهیه کننده نکاتی تذکر داده می شود. اتفاقا گله ما هم همین است که هیچ وقت سندی رسمی و روشن درباره بایدها و نبایدها به دست ما نمی‌دهند.»

با توجه به این نکته از او می پرسیم، پس مجریان حق ندارند اعتراض داشته باشند که به خاطر همین روشن نبودن بایدها و نبایدها، با برخوردهای سلیقه ای مورد توبیخ قرار بگیرند؟ وقتی که ابلاغ درستی در این باره به مجریان نمی شود چطور می توان این قدر قاطع با آن ها برخورد کرد؟ درستکار این طور پاسخ می دهد: «چهره های تلویزیونی ایران مثل همه دنیا باید بدانند که شغلشان شغل حساسی است و محدودیت آور است. ما فقط به خاطر معروفیت، از برخی کارهای مجاز هم محروم هستیم و برخی حلال‌ها هم حرام است. درواقع زندگی ما سخت و همراه با محدودیت‌هایی غیر معقول است. برخی از این محدودیت ها از سوی حاکمیت است و از بالا می آید، ولی خیلی وقت ها این محدودیت‌ها از سوی مردم و جامعه است. مگر من حق دارم یک بار هم که شده موقع رانندگی کمربند نبندم؟ مگر من حق دارم یک بار هم ورود ممنوع را رعایت نکنم؟ مگر من حق دارم یک بار هم که شده نوبت را رعایت نکنم؟ این محدودیت ها در حالی است که اکثریت جامعه در قید چنین ضوابطی نیستند.»

نکته دیگر آن است که تلویزیون نمی خواهد مجری ها به چهره تبدیل شوند و با این سیاست که ستاره سازی مجریان را نفی می کند، هر چند وقت یک بار برخی از آن ها را کنار می زند. مجری برنامه «وارث» در این باره می گوید: «پیش از دوران آقای سرافراز، از سوی تلویزیون و از زبان آقای فرجی (مدیر وقت شبکه یک) این موضوع در برنامه پارک ملت تصریح شد. نمی دانم که در دوره جدید همچنان سیاست همان است یا خیر؟ از سوی دیگر حتی درباره آن اظهارات هم نمی دانم که به عنوان سیاست سازمان مطرح شدند یا تنها نظر شخصی ایشان بود.»

او در پایان در پاسخ به این جمع بندی که در هر صورت مجریان صدا و سیما نمی توانند در برنامه هایشان نقش محوری داشته باشند و پس از مدتی که محبوبیت آن ها افزایش یافت بالاخره از صدا و سیما کنار گذاشته می شوند، این طور پاسخ می‌دهد: «یک سیاست کلی در کشور وجود دارد. همیشه این ترس هست که یک شهروند عادی و بدون نسب چنان نفوذی در میان مردم پیدا کند که بر شخصیت‌های دارای حسب و نسب سایه بیاندازد. این هست و کاری هم نمی‌شود کرد.»






تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن