تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815421002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکار حقیقت


واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم: وقتی از یک کنسول و تاریخچه آن صحبت می کنیم ، شاید اولین چیزی که به ذهنمان می آید انحصاری های کنسول مورد نظر است ؛ اما در بین همین عناوین انحصاری نیز ما شاهد اثار مختلف با درجه اهمیت گوناگون هستیم . سری بازی هیلو جزو انحصاری هایی است که شناسنامه و اعتبار مایکروسافت و اکس باکس نامیده می شود و براحتی می توان اذعان کرد که نام اکس باکس با نام هیلو عجین شده است . هیلو به عنوان اولین همراه اکس باکس و شوتری که سبک اول شخص شوتر را تغییر داد و ویژگی هایی خاص و منحصر به فرد خود را در اختیار داشت. ۱۳ سال از اولین نسخه هیلو می گذرد و هر بار مستر چیف و دیگر شخصیت های بازی، مخاطبین خود را با دنیایی جدید و داستانی مهیج همراه می کنند.

“اسپارتان لاک ! من آن قدر زمان با اونی (Oni) سپری کرده ام که بدانم حقیقت چیست! حال بعد از تمام کارهایی که ما انجام دادیم، آن ها تو را فرستاده اند تا ما دو نفر را بکشی !“ بازی با یک میان پرده از این مکالمه کوتاه از سوی دکتر هالسی ( Halsey ) و ۸ ماه پس از وقایع نسخه چهارم شروع می شود. مکالمه ای که به جرآت می توانم بگویم کل داستان در آن نهفته است! حقیقت چیست؟ هالسی چه چیزی را می داند که به خاطر آن تحت تعقیب است؟ بازی از جایی شروع می شود که اسپارتان لاک با تیم خود که Fireteam Osiris نام دارد وارد سرزمینKamchatka  که توسط کاوننت ها تسخیر شده  می شوند و قصد دستگیری دکتر هاسلی را دارند. زیرا وی اطلاعاتی از چند حمله اخیر به دنیای انسان ها دارد. پس از دستگیری و ورود وی به اینفینیتی، اطلاعاتی جالب را در اختیار لسکی ( Lasky ) و سایر فرماندهان می گذارد. این که خطری جدید بشریت را تهدید می کند. ظاهرا پس از اتفاقات نسخه چهارم، کورتانا از بین نرفته است و به وسیله تکنولوژی فوررانر ها قصد دارد کارهایی مرموز انجام دهد و هنوز کسی از آن ها با خبر نیست. استودیو 343 به وضوح در هیلو 5 سعی کرده است که ساختار روایی داستان را مدرن تر از پیش کند و از سوی دیگر گستره ی روایت آنرا نیز افزایش دهد . در آن سوی میدان مستر چیف در غم و اندوه از دست دادن کورتانا به سر می برد. وی به همراه تیم تخصصی اش Blue Team ماموریت دارند تا پایگاه تحقیقاتی ONI در Argent Moon را از وجود کاوننت ها پاک سازی کنند. ولی همه چیز مطابق میل مستر چیف پیش نمی رود. این موضوع زمینه ساز آغاز هسته اصلی داستان بازی است . به طور کلی بازی یک نکته مثبت ویژه در بخش داستانی دارد و این نکته مثبت ، تعادل مناسب در سیر ارائه اطلاعات داستانی به مخاطب است . از سوی دیگر در بازی بخوبی ذهن شما درگیر سوالات و ابهامات فراوانی می شود . در هیلو 5 با آنکه در مقدمه بازی ، نکات داستانی مهمی به شما گفته می شود اما باز هم سوال هایی در ذهن شما وجود خواهند داشت. برای مثال گذشته اسپارتان لاک چیست؟ و یا این که Blue Team که مسترچیف را همراهی می کنند، چه گذشته ای دارند. علاوه بر این نوع سوالات یک سری ابهامات داستانی نیز وجود دارد که شما را تا آخرین لحظات  از خط داستانی تشنه نگه می دارد. داستان هیلو ۵ همچون یک بمب ساعتی است که در مراحل آخر شروع به منفجر شدن می کند. همچنین اصلی ترین اتفاقات را برای نسخه بعد در نظر می گیرد. به عبارتی داستان هیلو ۵ پیش زمینه ای است برای اتفاقاتی بزرگتر در نسحه آینده.

در یک عنوان علاوه بر داستان سرایی و نحوه پیشروی داستان، شخصیت پردازی نیز نقش بسزایی دارد. اسپارتان لاک یک اسپارتان وظیفه شناس و سخت کوش است و وظیفه شناس. در طول بازی مدام صحنه هایی را می بینیم که وی را مامور لاک صدا می زنند و وی واکنش نشان می دهد، زیرا معتقد است دوران مامور بودن وی به اتمام رسیده و الان یک اسپارتان است و باید اسپارتان لاک خطاب شود. وی دستور دارد مسترچیف را به اینفینیتی برگرداند و طی رویارویی خود با مسترچیف، علاوه بر انجام وظیفه به بزرگترین و بهترین اسپارتان نیز احترام می گذارد و با احترام برخورد می کند. رویارویی این دو اسپارتان بزرگ به قدری خوب است که مدام دوست دارید باز هم در خط داستانی با هم ملاقات داشته باشند. نکته عجیب هیلو 5 این است که در ۱۵ مرحله بازی تنها ۳ مرحله را با مسترچیف بازی خواهید کرد. ولی این کوتاه بودن مراحل دلیلی بر افت کیفیت بازی نشده است زیرا داستان افسر لاک بخوبی شما را در طول بازی ارضا می کند . همانطور که سازندگان پیش از عرضه بازی وعده داده بودند بازی دارای 15 مرحله است و در اولین نگاه حس می کنیم مدت زمان بازی زیاد خواهد بود. در درجه سختی نرمال و بازی کردن به صورت تک نفره می توانید در ۷-۸ ساعت بازی را به اتمام برسانید. کم بودن مدت زمان مراحل بازی کمی دور از انتظار است. برای مثال شما در طول بازی ممکن است در کمتر از 30 دقیقه دو مرحله از بازی را پشت سر بگذارید ! این موضوع تا حد زیادی به دور از ریشه های هیلو به عنوان یک اثر شوتر بلند و پخته است . نکته ی دیگری که قطعا طرفدار های کهنه کار هیلو با آن شدیدا حال می کردند، این بود که بازی از سیستم Aiming مرسوم بازی های شوتر بهره نمی برد و فقط اسلحه های دوربین دار قادر به زوم کردن و به عبارتی Aim دقیق تر بودند ولی در هیلو ۵ سیستم Aiming در بازی قرار داده شده است و با تمامی اسلحه می توانید این کار را انجام دهید.

دیدگاه شخصی من در این مورد این است که یکی از دلایل اصلی تمایز هیلو ، نبود سیستم زوم کردن به شکل مرسوم بوده است و این موضوع بخشی از شناسنامه این سری بازی محسوب می شود . با آنکه به طور کلی اضافه شدن بخش زوم کردن در تمامی اسلحه ها در قالب سیستم تیراندازی بسیار خوب در آمده است اما با این وجود از دید من اگر بازی پایبند به ارزش های پیشین خود باقی می ماند و در همان قالب این تجربه را ارائه می کرد ، به مراتب کاری ارزشمند تر بود .  از طرفی وجود ۴ اسپارتان حرفه ای و همچنین قابلیت Revive کردن تا حدی به آسان بودن بازی کمک کرده است. در نسخه های پیشین در نبرد های سنگین یکی از چالش های اصلی ، جلوگیری از کشته شدن بود . ولی در این نسخه با توجه به هوش مصنوعی خوب یاران همراه شما ، آنها براحتی می توانند بار بخش مهمی از نبرد را از روی دوش شما بردارند و در زمان لازم شما را Revive کنند و یا شما براحتی این عمل را برای یاران خود انجام دهید. یکی از بخش های جذاب گیم پلی در این نسخه اضافه شدن Spartan Abilities است. در طول بازی نیز می توانید با استفاده از قابلیت هایی مثل Ground Pound استفاده کنید و به وسیله آن ها به روند گیم پلی بازی سرعت بخشید. مبارزات از طریق سفینه های جنگی و حتی نبرد های زمینی بیشتر از نسخه های قبلی است و باس فایت هایی در طول بازی قرار داده شده اند که به زنده تر کردن و افزایش هیجان بخش تک نفره کمک شایانی کرده اند. سیستم شوتینگ بازی همانند گذشته است و جدای از تغییر در سیستم Aiming، تغییر دیگری رخ نداده است.

اما می رسیم به قسمت شیرین داستان و البته اساسی ترین و اصلی ترین بخش هیلو 5 یعنی بخش چند نفره آن ! هیلو ۵ دو مد بیشتر ندارد ولی این دو مد با زیر شاخه های خود بهترین بخش چند نفره سری هیلو و همچنین نسل هشتم تا به امروز را رقم زده اند. اصلی ترین مد بازی Warzone  است. شما در Warzone که شباهت هایی به Conquest دارد باید یک سری بیس را از آن خود کنید و نگذارید دشمن آن ها را از شما بگیرد. حال در کنار این اتفاق یک سری هوش مصنوعی در بازی گنجانده شده اند که زیبایی را دو چندان کرده اند. جنگیدن با هوش مصنوعی و دریافت پوینت بیشتر در کنار روند اصلی بازی سرعتی خاص را به بازی داده است. علاوه بر سیستم لول آپ شدن شما یک سیستم لول آپ در هر مسابقه نیز موجود است. با لول آپ شدن بیشتر شما قادر به انتخاب اسلحه های ویژه ای هستید. برای مثال استفاده از Designated Marksman Riffle نیاز به لول ۵ دارد و یا وسایل نقلیه و ... . همچنین هر بیس یک هسته دارد که در صورت رسیدن به لول 6 و یا بیشتر در هر مسابقه می توانید به محیط آن نفوذ کرده و هسته بیس اصلی تیم مقابل را از بین ببرید. قبل از شروع هر مسابقه می توانید بر روی بازیکن خود شخصی سازی انجام دهید و یا از پک کارت هایی که خریداری می کنید استفاده کنید. این پک ها شامل Helmet های متنوع تر و یا Xp Boost ها می باشند که به وسیله پول موجود در بازی قابل خریداری هستند. علاوه بر مد های Warzone و Arena ( شامل  Team DeathMatch و Capture the Flag و ... می باشد) که هسته اصلی هیلو ۵ هستند، سیستم Matchmaking بازی نیز به خوبی طراحی شده است. سرور های بازی از قدرت بالایی برخوردار هستند و با انتخاب گزینه جست و جو سریعا وارد بازی خواهید شد. همچنین پینگ شما در بازی تاثیر چندانی ندارد و راه پیروزی قطعا توانایی های شما و کار تیمی است. همچنین نقشه های بخش چند نفره بازی متعدد بوده و خستگی را برای شما بوجود نمی آورد. بگذریم از این که خستگی در بخش چند نفره هیلو ۵ معنی ندارد. زیرا اگر سرگرم این بخش شوید ساعت ها وقت خود را در دنیای هیلو سپری خواهید کرد.

 گرافیک هیلو ۵ و طراحی های آن یکی از بخش هایی است که 343 Industries به خوبی از پس آن بر آمده است. یکی از مشکلاتی که هیلو ۴ داشت، دور شدن از سبک و طراحی مراحلی بودن که هیلو های بانجی به آن معروف بودند. در این نسخه شاهد بازگشت به گذشته هستیم. هر ۱۵ مرحله بازی به خوبی طراحی شده اند و هر کدام طراحی های منحصر به فردا خود را دارا هستند. همچنین نوع رنگ بندی های مراحل و افکت هایی که گذاشته شده است شما را از خسته شدن باز می دارد. نسل هشتم نسلی است که اکثر سازنده ها سعی دارند گرافیکی خیره کننده و جلوه های بصری بی نظیری را ارائه دهند تا مخاطبین خود را بیش از پیش هایپ کنند و موقع تجربه حسی واقع گرایانه را به آن ها القا کنند. هیلو ۵ با این که یک شوتر اول شخص است و شاید گرافیک نقش مهمی در آن داشته باشد، این روش را پیاده سازی نکرده است. هیلو ۵ بدون افکت ها و تکنولوژی های اغراق آمیز ، به شما گرافیکی را ارائه می دهد که در سالیان گذشته و نسخه های کلاسیک این سری شاهد آن بوده ایم؛ طراحی های خاص و محیط های متنوع این بار با رنگ و بوی نسل هشتم. در زمینه ابعاد گرافیکی همچنین می توان کارگردان بازی برای خلق میان پرده های عالی هیلو ۵ را تحسین کرد. موسیقی و صداگذاری بازی یکی دیگر از دلایلی است که شما را تا آخرین ثانیه های بازی پای کنسول نگه می دارد و دوست ندارید کنترلر را کنار گذاشته و به کار های دیگر به پردازید. یکی از لذت های صدا گذاری در این بخش صدای Unggoy ها است. زمانی که شما را می بینند با حرکات خنده دار و صدای جالب خود که فریاد می زنند«انسان ها انسان ها» از نکات جالب صداگذاری بازی هستند. هر مرحله موزیک خاص خود را دارد، ترکیب شدن این موسیقی با صدای انفجار و شلیک اسلحه ها جوی سنگین و پرآدرنالین را برای مخاطب فراهم می کند. دیالوگ های انتخابی برای شخصیت های داستان نیز در نوع خود جالب می باشند. برای مثال دیالوگ های مربوط به شخصیت اسپارتان لاک و اسپارتان باک ( Buck ). سخن آخر Halo 5: Guardians با وجود اینکه از نقاط ضعفی رنج می برد ، اما از دید من بهترین و بلندپروازانه ترین تجربه را در تاریخ سری بازی Halo ارائه می دهد . نکته قابل تحسین بازی بیش از هر چیزی منعطف به بخش چندنفره آنلاین است ، بخشی که بعد از رفتن به سیر نزولی با Halo 4 ، در Halo 5 نه تنها بار دیگر به اوج برگشته بلکه حتی بهترین تجربه را در بین همتایان نسل هشتمی خود ارائه می دهد . هیلو 5 ، ترکیبی منطقی از عناصر قدیمی و ارزشمند هیلو با عناصر مدرن و نسل هشتمی است و این موضوع سبب گشته که هم برای طرفداران قدیمی این سری بازی راضی کننده باشد و هم بهترین گزینه برای طرفداران سبک شوتری باشد که تا به حال نسخه ای از هیلو را تجربه نکرده اند .

نکات مثبت: بخش چند نفره بسیار زیبا و مهیج کارگردانی زیبا میان پرده ها روایت مدرن و جذاب داستان Co-op ۴ نفره ترکیب خوب موسیقی و صداگذاری بازی Spartan Abilities نکات منفی: مدت زمان کم بخش تک نفره عدم پاسخ به بعضی از سوال ها در بخش داستانی

اطلاعات منتقد : صادق تواضعی برای نقد Halo 5: Guardians ، این اثر را حدود 35 ساعت تجربه کرده است .



3 دقيقه پيش





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن