تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829929957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 حقیقت نادرست درباره باتری تلفن های هوشمند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 5 حقیقت نادرست درباره باتری تلفن های هوشمند
باتری تلفن های هوشمند یکی از آن دسته موضوعاتی است که همیشه حرف و حدیث های زیادی پیرامون آن وجود دارد. با ظهور دستگاه هایی که دسترسی به باتری آنها از کاربر گرفته شده، خریداران همیشه با چالش نگهداری از این قطعات حیاتی و راه حل های گوناگونی که در این باره پیش روی آنها قرار داده شده درگیر هستند.
به گزارش نامه نیوز، باتری تلفن های هوشمند یکی از آن دسته موضوعاتی است که همیشه حرف و حدیث های زیادی پیرامون آن وجود دارد. با ظهور دستگاه هایی که دسترسی به باتری آنها از کاربر گرفته شده، خریداران همیشه با چالش نگهداری از این قطعات حیاتی و راه حل های گوناگونی که در این باره پیش روی آنها قرار داده شده درگیر هستند. در این وضعیت، هر کسی از تعمیرکاران گرفته تا فروشندگان و مجلات خانوادگی و حرفه ای، هر یک راه حل هایی را برای نگهداری بهتر باتری و افزایش طول عمر آن مطرح می کنند. متاسفانه همین نکته باعث شده حجم اطلاعات نادرست در این زمینه نیز بسیار افزایش پیدا کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با هم 5 مورد از حقایق نادرست و اشتباه درباره تلفن های همراه را با هم مرور کنیم.

5 حقیقت نادرست درباره باتری تلفن های هوشمند
1- اگر باتری پس از شارژ شدن باز هم به برق وصل باشد آسیب می بیند

شک نداریم که این جمله را تا به حال بارها و بارها از زبان افراد مختلف شنیده اید. خیلی جاها توصیه شده شب ها قبل از خواب گوشی را به شارژ متصل نکنید چون در طول شب باتری آن پر می شود و پس از آن هر چقدر گوشی به برق وصل باشد باتری دستگاه آسیب خواهد دید و در آخر باتری شما هیچ انرژی را در خود ذخیره نمی کند. اما این گزاره صد در صد اشتباه است. در واقع حقیقت قضیه 180 درجه عکس این موضوع می باشد. تلفن های امروزی تا این اندازه هوشمند هستند که که بفهمند چه زمانی باتری آنها کاملا شارژ شده و پس از آن دیگر جریان را وارد باتری نکنند. حتی بعضی از تلفن ها سطح هوشیاری را به فراتر از این مورد ارتقا داده اند و زمانی که شارژ باتری به 80 درصد خود می رسد جریان اصلی را قطع می کنند و پس از آن آنقدر ورودی را کاهش می دهند تا به تدریج به 100 درصد شارژ برسند. پس اگر شب ها هنگام کار با گوشی خوابتان می برد و گوشی را متصل به شارژ باقی می گذارید هیچ مشکلی برای آن پیش نمی آید.

 
2- فقط زمانی باتری گوشی را شارژ کنید که شارژش به صفر رسیده باشد

این هم از عجایب روزگار است. باتری مورد استفاده در تلفن های هوشمند، تبلت ها و سایر دستگاه های جدید از نوع یون لیتیوم است و از این موضوع که اصطلاحا به آن اثر حافظه می گویند هیچ آسیبی نمی بیند. اثر حافظه به این صورت تعریف می شود: زمانی که پیش از صفر شدن شارژ گوشی مجددا آن را شارژ می کنید، باتری به تدریج فراموش می کند چقدر ظرفیت دارد و اگر برای مثال همیشه در 50 درصد شارژ مجدد را انجام دهید پس از مدتی باتری دستگاه فکر می کند ظرفیت اصلیش از 50 تا 100 است (و نه از 0 تا 100). در اصل، صفر کردن باتری و بعد شارژ آن حقیقتی بود که درباره باتری های نیکل – کادمیوم و نیکل – متال – هیدرید صدق می کرد و درباره باتری های نسل جدید به هیچ عنوان چنین مشکلی وجود ندارد.

 
3- شارژ کردن باتری به مرور عمر آن را کوتاه می کند

این جمله 100 درصد اشتباه نیست، اما یک "اگر" در این بین وجود دارد. در حقیقت باتری های یون لیتیوم به تدریج و با زیاد شدن چرخه های شارژ مقداری از ظرفیت خود را از دست می دهند، اما چرخه شارژ ربطی به تعداد دفعاتی که شما گوشی را شارژ می کنید ندارد. در واقع چرخه شارژ به زمانی گفته می شود که شارژ باتری به 0 برسد و مجددا از آنجا شارژ شود. به زبان ساده تر یعنی اگر دیروز وقتی باتری گوشی شما روی 50 درصد بوده و آن را شارژ کرده اید نصف چرخه شارژ طی شده و اگر امروز هم همین کار را تکرار کنید یک نصفه دیگر از چرخه را طی کرده اید و در این دو روز مجموعا یک چرخه شارژ طی شده. بنابراین شارژ کردن باتری به مرور عمر آن را کوتاه می کند، اما نه به آن سرعت که فکرش را می کنید.

 
4- زمانی که گوشی به شارژ وصل است از آن استفاده نکنید

با خواندن این جمله اول باید پرسید "واقعا چرا؟؟؟". وقتی گوشی ها به دلایل مختلف خیلی زود نیاز به شارژ پیدا می کنند، بعد آن وقت هر بار هم که به شارژ وصل هستند از آنها استفاده نکنیم؟ چنین کاری مصداق بارز شکنجه در عصر جدید است! در واقع چنین تصوری از آنجا به وجود می آید که عده ای گمان می کنند اگر در زمان شارژ شدن گوشی از آن استفاده کنید ممکن است دچار برق گرفتگی شوید. اما چنین اتفاقی نخواهد افتاد. البته اگر در وان حمام گوشی را به شارژ وصل کنید و بعد از آن استفاده کنید یا اینکه از شارژرهای غیر استاندارد استفاده کنید چنین چیزی ممکن است، اما در حالت عادی نه. این نکته را فراموش نکنید که اگر زمانی که گوشی در حال شارژ است کاری به کارش نداشته باشید با سرعت بیشتری شارژ می شود، اما برق گرفتگی؟ نه.

 
5- استفاده از شارژر های متفرقه باتری دستگاه را نابود می کنند

این هم تا حدی صحیح است اما نه به طور کامل. در واقع اگر شارژر متفرقه شما از نوع حسابی و استاندارد باشد (و برای مثال برای شارژ شدن سامسونگ از شارژر ال جی استفاده کنید) چنین چیزی صحیح نیست، اما اگر از شارژر غیر استاندارد استفاده کنید امکان خراب شدن باتری دستگاه را افزایش می دهید. حتی استفاده از شارژر های تقلبی می تواند باعث آتش گرفتن گوشی و برق گرفتگی (مورد شماره 4) هم باشد، اما با خرید یک شارژ استاندارد می توانید همه این موارد را فراموش کنید.
منبع: سخت افزار






۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن