تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى پذيرد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802427868




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایان یک مهمانی چند میلیون دلاری


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پایان یک مهمانی چند میلیون دلاری




با به پایان رسیدن نمایشگاه «ذهنیت ملموس» در موزه هنرهای معاصر، آثار 23 هنرمند جریان‌ساز معاصر یک‌بار دیگر به گنجینه بازگردانده شدند و فرصت دیدن آن‌ها تا زمانی نامعلوم به پایان رسید، معلوم نیست هم علاقه‌مندان که به آثار هنری دوباره چه زمانی بتوانند آن‌ها را روی دیوار ببینند.





خبرگزاری ایسنا: با به پایان رسیدن نمایشگاه «ذهنیت ملموس» در موزه هنرهای معاصر، آثار 23 هنرمند جریان‌ساز معاصر یک‌بار دیگر به گنجینه بازگردانده شدند و فرصت دیدن آن‌ها تا زمانی نامعلوم به پایان رسید، معلوم نیست هم علاقه‌مندان که به آثار هنری دوباره چه زمانی بتوانند آن‌ها را روی دیوار ببینند.

24 شهریورماه 1394 موزه هنرهای معاصر نمایشگاهی را شامل آثار 23 هنرمند مطرح و جریان‌ساز دنیا در چهار جریان هنری معاصر اکسپرسیونیسم انتزاعی، تاشیسم، انتزاع پسانقاشانه و انتزاع تغزلی برگزار کرد که تا 15 آبان‌ماه ادامه داشت. این آثار سال‌هاست که به‌عنوان بخش کوچکی از گنجینه‌ی پربار موزه هنرهای معاصر در اختیار این مکان هنری هستند، اما معمولا امکانی برای نمایش عمومی آن‌ها فراهم نمی‌شود.

از همان روز افتتاحیه نمایشگاه، علاقه‌مندان به هنر و دانشجویان برای دیدن آثار گران‌قیمت هنرمندان جریان‌ساز دنیا به موزه هنرهای معاصر رفتند و از این نمایشگاه دیدن کردند. آن‌ها نظرات و تجربه‌های خود را از دیدن بخشی از گنجینه موزه در شبکه‌های اجتماعی و دنیای مجازی به اشتراک گذاشتند و دیگران را به دیدن این آثار ترغیب کردند.

موزه هنرهای معاصر تهران با وجود داشتن گنجینه‌ای بزرگ شامل آثار هنرمندان مطرح دنیا، نمایشگاه ثابتی برای این آثار ندارد و در مقاطع زمانی مختلف، بخشی از آثار را برای بازدید عموم از مخازن موزه خارج می‌کند.

رویکرد موزه هنرهای معاصر در سال‌های گذشته، میزبانی از نمایشگاه‌های برخی هنرمندان بوده است. نمایشگاه‌هایی با مدت زمان محدود که مجموعه‌ای از آثار یک هنرمند معاصر در آن‌ها به‌نمایش گذاشته می‌شود. این مکان یکی از ارزشمندترین گنجینه‌های هنری را در اختیار دارد. به علاوه، در میان آثار این گنجینه، تابلوهایی هستند که میلیون‌ها دلار ارزش دارند و جزو آثار مهم هنری دنیا به‌شمار می‌روند.

غلام‌رضا نامی - هنرمند پیشکسوت نقاش و کارشناس آثار هنری - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره‌ی اهمیت به‌نمایش گذاشتن گنجینه موزه هنرهای معاصر، اظهار کرد: شکی نیست تمام افرادی که با هنر آشنایی دارند و به آن علاقه‌مند هستند، مشتاق برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی هستند. بنابراین کاری که موزه هنرهای معاصر انجام داد، بسیار مفید بود.

او ادامه داد: البته آثاری که در این نمایشگاه ارائه شدند، حدود 10 درصد آثار گنجینه را شامل می‌شد. در حالی که موزه هنرهای معاصر از نظر ارزش گنجینه‌اش، یکی از معتبرترین موزه‌های جهان است و بزرگترین موزه در خارج از اروپاست که آثاری غربی را در گنجینه‌اش دارد.

وی به لزوم تغییر رویکرد موزه در نمایش آثار گنجینه اشاره کرد و گفت: موزه باید یک گالری ثابت داشته باشد با چند نمایشگاه مقطعی و مناسبتی. موزه هنرهای معاصر آن‌طور که باید، کار موزه‌ای نمی‌کند.

او اظهار کرد: در دوره‌ی مدیران پیشین، نمایشگاه‌های مقطعی خوبی از هنرمندان، بخصوص هنرمندان ایرانی مقیم خارج از کشور در موزه برگزار می‌شد. در آن زمان، نمایشگاه‌های خوبی از آثار هنرمندان امپرسیونیست و اکسپرسیونیست با کیوریتور مناسب برپا شد که بسیار برای جامعه هنری ما مفید بود و علاقه‌مندان و دانشجویان از آن‌ها سود بردند. برای وجهه جهانی موزه هم برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی مفید است.

این کارشناس هنری اضافه کرد: در دوره اخیر، فعالیت موزه خوب شده و یکی - دو نمایشگاه از آثار هنرمندان خارجی برگزار کرده است. نمایشگاه «ذهنیت ملموس» هم که نمایشی از آثار گنجینه موزه بود، حرکت جالبی به‌شمار می‌آید. البته بودجه هم نقش مهمی در فعالیت موزه دارد که باید به آن توجه شود. امیدوارم وضع کشور خوب شود و بودجه‌ای هم به فرهنگ و هنر اختصاص دهند تا موزه هنرهای معاصر بتواند فعالیت‌هایش را گسترده‌تر کند.

خبرنگار ما همچنین پیگیری کرد تا مسوولان موزه هنرهای معاصر و دفتر هنرهای تجسمی آماری درباره این نمایشگاه و تعداد بازدیدکنندگان آن ارائه کنند؛ اما تا کنون آماری رسمی اعلام نشده است.






تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن