تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803734020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا آمریکا دومین رئیس جمهور سیاه پوست را تجربه می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آیا آمریکا دومین رئیس جمهور سیاه پوست را تجربه می‌کند؟
آیا آمریکا دومین رئیس جمهور سیاه پوست را تجربه می‌کند؟ تب‎وتاب انتخابات در آمریکا از مدت ها قبل آغاز شده و در این میان یک نفر رفته رفته نگاه ها را به خود متوجه می کند؛ فردی که در گذشته جراح بوده و دوست دارد دومین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکا لقب بگیرد.


به گزارش فرهنگ نیوز،در حالیکه وضعیت در اردوی حزب دموکرات آمریکا در خصوص انتخابات ریاست جمهوری تقریبا آرام است و اوضاع بر وفق مراد «هیلاری کلینتون» پیش می رود اوضاع در اردوگاه جمهوریخواهان به گونه ای دیگری است و «بن کارسون» تبدیل به فرد شماره یک این حزب شده است.
در همین رابطه جدیدترین نظرسنجی انجام شده در مورد محبوبیت نامزدهای حزب جمهوریخواه آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده حکایت از برتری «بن کارسون» دارد. بر اساس نتایج بدست آمده از نظرسنجی مشترک وال استریت ژورنال و شبکه ان بی سی، محبوبیت کارسون به ۲۹ درصد رسیده و این بالاترین میزان محبوبیتی است که نامزدهای جمهوریخواه در سال ۲۰۱۶ کسب کرده اند.
 
محبوبیت کارسون در حالی به ۲۹ درصد رسیده که تا کمتر از یک ماه قبل این «دونالد ترامپ» نامزد جنجالی حزب جمهوریخواه، بود که در نظرسنجی ها پیشتاز بود اما اکنون محبوبیت وی به ۲۳ درصد رسیده است. رتبه سوم در این نظرسنجی متعلق به «مارک روبیو» است که محبوبیت وی در میان مردم فقط ۱۱ درصد بوده است. در ابتدای ماه گذشته میلادی برخی کارشناسان با مشاهده افزایش مدوام محبوبیت کارسون در میان رای دهندگان جمهوریخواه از وی به عنوان کابوس ترامپ یاد می کردند.
 
جمهوریخواهان و یک تغییر محسوس
 
بن کارسون در حالی این روزها تبدیل به فرد شماره یک نامزدهای جمهوریخواه آمریکا شده که این حزب معممولا روی خوشی به اقلیت ها و رنگین پوستان نشان نمی دهد و اغلب این ثروتمندان و صاحبان قدرت هستند که در این حزب به مدارج بالاتر می رسند. با این وجود آنچه تحولات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان می دهد آن است که اکنون یک جراح مغز بازنشسته که اتفاقا سیاه پوست نیز هست گوی سبقت را از تمامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این حزب ربوده است.
 
دلایل افزایش محبوبیت کارسون چیست؟
 
کارشناسان و رسانه ها دلایل متعددی را برای افزایش محبوبیت کارسون ذکر می کنند که از میان آنها می توان به خون سردی، واقع بینی، حمایت از افزایش حداقل دستمزدهای فدرال، حمایت از جایگزین شدن انرژی های تجدیدپذیر، حمایت از شدیدتر شدن قوانین مربوط به کنترل سلاح و کمک به حل و فصل مهاجرت های غیر قانونی اشاره کرد.
 
اما فقط این موارد نبوده اند که موجب افزایش محبوبیت کارسون شده اند بلکه کمپین انتخاباتی وی مجموع فیلم هایی را منتشر کرده که این فیلم ها به مذاق مردم آمریکا خوش آمده اند. این فیلم ها مضامین طنز دارند و از کارشناسان این حوزه برای تولید آنها استفاده شده است.
 
افراد حاضر در کمپین انتخاباتی کارسون در مورد این فیلم ها می گویند که این یک استراتژی رسانه های اجتماعی برای جذب مخاطب است و کارسون از این طریق سخنان و دیدگاه های خود را به مردم انتقال می دهد.
 
در همین رابطه مجله «تایم» در گزارشی در این رابطه می نویسد: کمپین انتخاباتی کارسون نگاه ویژه ای به رسانه ها بویژه شبکه های اجتماعی دارد بطوریکه هم اکنون صفحه کارسون در فیسبوک چهار میلیون و ۵۰۰ هزار «فالوور» دارد.
 
اما نیویورک تایمز در تحلیلی در این رابطه می نویسد: رفتار آرام و خونسردی کارسون و سخنان شمرده شمرده و حساب شده وی یکی از دلایلی است که او توانسته محبوبیت خود را در میان نامزدهای جمهوریخواه افزایش دهد و این در حالی است که سایر نامزدهای جمهوریخواه روشی کاملا متفاوت را برگزیده اند.
 
امکان ثبت شگفتی دوم
 
با این اوضاف اگر وضعیت به همین شکل پیش برود و کارسون بتواند در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان برای انتخاب نامزد برگزیده به پیروزی برسد در گام آخر باید به مصاف نامزد برگزیده حزب دموکرات که به احتمال زیاد هیلاری کلینتون خواهد بود برود.
 
از لحاظ تاریخی وضعیت به نفع جمهوریخواهان است و در دو دهه اخیر دوران ریاست جمهوری میان دو حزب جمهوریخواه و دموکرات تقسیم شده از همین رو برخی از کارشناسان پیش بینی می کنند که شانس حزب جمهوریخواه برای موفقیت در انتخابات سال آینده بیش از حزب دموکرات است.
 
اما در آن سوی میدان شخصی همچون هیلاری کلینتون ایستاده که کار را برای جمهوریخواهان سخت می کند. آمریکا تا کنون رئیس جمهور زن نداشته و از طرف دیگر جمهوریخواهان نیز تا کنون هیچ فرد سیاه پوستی را به عنوان نامزد برگزیده خود در دور آخر رقابت های ریاست جمهوری معرفی نکرده اند.
 
پیروزی اوباما در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ به عنوان یک فرد سیاه پوست به نوعی یک شگفتی محسوب می شد و اکنون وجود یک فرد سیاه پوست دیگر به عنوان پیشتاز نامزدهای حزبی که به مبارزه با حقوق اقلت ها مشهور است امکان رقم خوردن شگفتی دوم را در انتخابات ریاست جمهوری افزایش داده است.
 
ظرفیت آرای سیاه پوستان
 
اگر پیش بینی ها درست باشند و در دور آخر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کارسون و کلینتون به مصاف هم بروند باید دید سیاه پوستان و بطور کلی اقلیت های حاضر در آمریکا به نفع کدامیک رای می دهند.
 
سیاه پوستان نگاه چندان مثبتی به کلینتون ندارند و این در حالی است که کارسون خود یک سیاه پوست بوده و در سخنرانی خود از حل موضوع مهاجران غیر قانونی دفاع کرده که همین امر می تواند آرای وی را در میان اقلیت ها افزایش بدهد.
 
البته ذکر این نکته ضروری است که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آنچه حرف آخر را می زند رای مردم نیست بلکه آرای «الکترال کالج» یا به قولی آرای نخبگان است و هنوز خاطره انتخابات سال ۲۰۰۰ آمریکا که در آن «جرج بوش» با آرای الکترال بر «ال گور» پیروز شد از یادها نرفته است. شاید اگر در آن سال نخبگان آمریکا ال گور را به بوش ترجیح داده بودند وضعیت جهان به گونه ای دیگر بود و نه از جنگ عراق و افغانستان خبری بود و نه از گروه هایی همچون القاعده و داعش.
 


منبع: مهر


94/8/13 - 14:35 - 2015-11-4 14:35:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن