تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820586750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايران و اتريش محور ساساني فارس را مستندسازي مي‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۳:۵۴ب.ظ)
ايران و اتريش محور ساساني فارس را مستندسازي مي‌کنند موج - نقش برجسته‌هاي ساساني استان فارس توسط کارشناسان ايراني و هياتي از متخصصان دانشگاه اينسبورگ اتريش مستندسازي مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، تفاهم نامه همکاري و مستندسازي محور فرهنگي و تاريخي استان فارس توسط امور پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي کشور و گروهي از متخصصان دانشگاه اينسبورگ اتريش منعقد شد.
«محمد حسن طالبيان»، معاون ميراث فرهنگي کشور، با اشاره به اينکه اين تفاهم نامه همکاري نخستين گام براي تکميل بانک اطلاعاتي نقش برجسته‌هاي دانست و گفت: با توجه به اينکه فرسايش طبيعي آثار تاريخي و فرهنگي در دنيا بيش از حفاظت است، ضرورت مطالعه و مستندنگاري آثار تاريخي اهميت دوچندان پيدا مي‌کند.
معاون ميراث فرهنگي کشور افزود: کارشناسان ايراني و هيات اتريشي بر اساس اين تفاهم، مطالعه محور فرهنگي و تاريخي استان فارس به مستندنگاري نقش برجسته‌هاي ساساني اين استان مي‌پردازند ودر مرحله بعد نيز مستندسازي کوه خواجه در سيستان و بلوچستان را در دستور کار قرار خواهند داد.
به گفته طالبيان، مستندنگاري نقش برجسته‌هاي ساساني استان فارس براي نخستين بار است که به صورت کامل و با استفاده از مدل ترکيبي و روش‌هاي جديد عکاسي انجام مي‌گيرد.

آن‌طور که معاون ميراث فرهنگي کشور مي‌گويد: روش جديدي که در مستندسازي آثار تاريخي دوره ساساني به کار گرفته مي شود، اين امکان را براي کارشناسان فراهم مي‌کند تا پس از مستندسازي، آسيب شناسي و پايش دقيق تري از آثار تاريخي داشته باشند.
او با اشاره به اينکه بسياري از آثار تاريخي ارزشمند استان فارس فاقد نقشه‌هاي به روز هستند گفت: درحال حاضر در محور ساساني استان فارس آثار مهم و ارزشمندي وجود دارد که از نقشه و اطلاعات به روز بي بهره‌اند. از همين رو، مستندسازي فرصتي فراهم مي‌کند که پيش از تخريب آثار تاريخي، اطلاعات آثار و مجموعه‌هاي تاريخي گردآوري و در دسترس پژوهشگران قرار گيرد.
طالبيان تاکيد کرد پس از اتمام مستندسازي آثارتاريخي استان فارس و کوه خواجه در سيستان و بلوچستان، برگزاري کارگاه‌هاي مستندسازي و آموزش کارشناسان و نسل‌هاي جوان را در دستور کار داريم تا از اين طريق به رفع موانع و جبران ضعف‌هاي اين بخش بپردازيم و از سرعت فرسايش طبيعي آثار تاريخي بکاهيم.
او گفت: از آنجايي که مستندسازي آثار تاريخي يکي از وظايف سازمان ميراث فرهنگي و دستگاه‌هاي مرتبط است لازم است تمام دستگاه‌هاي مرتبط در اين زمينه همکاري‌هاي لازم را انجام دهند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن