تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804282957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل کودکانی که گوشت دوست ندارند!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: گوشت ممکن است ساده ترین منبع برای جذب پروتئین باشد، اما غذاهای دیگری نیز وجود دارند شامل محصولات لبنی مانند تخم مرغ، غلات، حبوبات و غذاهای حاوی سویا، که می‌توانند به خوبی جایگزین گوشت شوند
گوشت نخوردن در کودکانبرخی اطفال علاقه ای به مصرف گوشت ندارند و مایل نیستند آن را میل کنند و از مصرف غذاهای گوشتی سرباز می زنند چگونه می توان این مشکل را حل کرد متاسفانه این موضوع در اکثر اطفال رایج شده  است و خانوادهای آنان را نگران کرده است.
برای نیمی از خانواده‌هایی که گوشت می‌خورند، این ایده والدین را به وحشت می‌اندازد. چطور کودک آن‌ها می‌تواند مواد مغذی مورد نیازش را تأمین کند؟ و در هر وعده غذایی باید ۲ غذا بپزند؟ در اینجا به شما می‌گوییم که چطور می‌توانید با گیاه‌خوار شدن کودک خود کنار بیایید.
وعده‌های غذایی را برنامه‌ریزی کنید
یک راه‌حل برای غذا دادن به کودکانی که دائماً ایراد می‌گیرند و داد و بیداد می‌کنند، استفاده از یک رژیم غذایی گیاهی است، که راهی مغذی برای کنار آمدن با بدغذایی آنها است.
با این حال باید به والدین یا هرشخص دیگری که غذا را آماده می‌کند و عادت به پخت غذاهای گیاهی ندارد، هشدار داد که اگر خانواده شما جزء خانواده‌هایی است که از گوشت مصرف می‌کنند و ناگهان کودک شما اعلام می‌کند که دوست دارد گیاه‌خوار باشد، شما نمی‌توانید همان غذای همیشگی را به او بدهید و فقط گوشت آن را حذف کنید، با این کار مواد مغذی ضروری برای رشد بدن کودک به او نخواهد رسید.
مواد مغذی درست را انتخاب کنید
گوشت ممکن است ساده ترین منبع برای جذب پروتئین باشد، اما غذاهای دیگری نیز وجود دارند شامل محصولات لبنی مانند تخم مرغ، غلات، حبوبات و غذاهای حاوی سویا، که می‌توانند به خوبی جایگزین گوشت شوند.
آهن ماده مغذی دیگری است که والدین باید از مصرف و جذب کافی آن توسط کودک گیاه‌خوار خود اطمینان حاصل کنند. زیرا آهن موجود در سبزیجات سخت تر از آهن موجود در گوشت جذب بدن می‌شود. منابع گیاهی خوب برای تأمین آهن شامل غلات غنی شده با آهن، حبوبات، پنیر سویا، سبزیجات برگ سبز و میوه‌های خشک می‌باشد. ترکیب این مواد با غذاهای سرشار از ویتامین C به جذب بیشتر آهن کمک می‌کند.
برای اینکه مطمئن شوید کودک گیاه‌خوار شما مقدار کافی از روی را دریافت می‌کند، والدین باید مقادیر زیادی آجیل، پنیر سویا، حبوبات، جو دوسر و غذاهای سبوس دار را در وعده‌های غذایی او بگنجانند.
خودتان تحقیق کنید
از آن اجتناب نکنید، مادرها و پدرها باید درباره اینکه چه چیزی را جایگزین گوشت کنند، تحقیق یا جستجویی انجام دهند.
روی، آهن و پروتئین برای رشد و تقویت کودک ضروری هستند و محصولات حیوانی بهترین راه تأمین این مواد برای کودکان است. با دادن یک بشقاب سبزیجات و سه وعده غلات در روز نیاز پروتئینی بدن آنها رفع نمی‌شود. والدین باید درباره تغذیه کودکان خود فکر کنند.
هم‌چنین یک بعد عاطفی نیز در برخورد با کودکی که تصمیم به گیاه‌خوار شدن گرفته است وجود دارد. بسیاری از والدین ناامید را می‌بینیم که گیاه‌خوار شدن کودک خود را سخت می‌پذیرند. به این دلیل که پدرها و مادرها غذای کودکان را تهیه می‌کنند، خیلی مهم است که آنها با تصمیم کودک خود به مخالفت نپردازند و به جای آن به دنبال راهی برای کنار آمدن با او و احترام گذاشتن به تصمیم او باشند.
با کودک خود درباره دلایل انتخاب رژیم غذایی سبزیجات و همچنین درباره اینکه این ایده چطور به ذهن او رسیده است صحبت کنید، و از اینکه مواد مغذی مورد نیازش را دریافت می‌کند اطمینان حاصل کنید. سپس به او در تهیه یک برنامه غذایی کمک کنید، از منابع آنلاین یا کتاب های آشپزی برای پیدا کردن دستور تهیه غذاهای خوشمزه گیاهی کمک بگیرید.دکترسلاممطالب مرتبط:به این کودکان گوشت چنجه ندهید!معجزه ای که كودك بد غذا را خوش خوراک می‌کند!این مواد غذایی برای بهبود عملکرد مغز کودک لازم هستند!


سه شنبه 5 آبان 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن