تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835542220
پیشنهاد کمیته ای مشترک برای بررسی گزارش حسابرسی شرکت مترو
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در یکصد و نود و نهمین جلسه شورا صورت گرفت:
پیشنهاد کمیته ای مشترک برای بررسی گزارش حسابرسی شرکت مترو
شناسهٔ خبر: 2950497 - دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
جامعه > شهری
نایب رییس شورای شهر تهران پیشنهاد کرد کمیته ای مشترک برای بررسی گزارش حسابرسی شرکت مترو تشکیل شود . به گزارش خبرگزاری مهر، در یکصد و نود و نهمین جلسه رسمی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گزارش حسابرس رسمی شورا در خصوص حسابرسی شرکت های همشهری؛ خدمات اداری شهر؛ راه آهن تهران و حومه مترو؛ … برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۹۲ بررسی شد. در این جلسه که به صورت فوق العاده برگزار شد علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اولین دستور جلسه در خصوص گزارش حسابرسی شرکت همشهری بیان داشت: همشهری یکی از شرکت هایی است که حساب های قابل قبولی داشته و به دو دلیل نتیجه بررسی های حسابرس مشروط شده است.
وی تاکید کرد: یکی از بندهای حسابرسی شرکت همشهری مربوط به مالیات است و از آنجایی که مطبوعات از پرداخت مالیات معاف هستند این پرونده باید از نظر قانونی تعیین تکلیف شده و این بند حسابرسی در سالهای آینده حذف شود.
چمران بعد از استماع گزارش حسابرس با اشاره به موضوع تنقیح قوانین گفت: موضوع تنقیح قوانین توسط کمیسیون نظارت و حقوقی به شدت دنبال می شود و یکی از مشکلات، چاپ نشدن این قوانین است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران خواستار شد: بهتر است این موارد در روزنامه همشهری و در روزنامه رسمی هم چاپ شود که در آینده مستند بوده و به سادگی قابل جمع آوری باشد.
دنیامالی با اشاره به سابقه شرکت همشهری در موضوع حسابرسی شورا بیان داشت: سال ۸۸ حسابرس مجموعه همشهری و هم حسابرس شورا مقبول اعلام کرده است. در سال ۸۹؛ ۹۰ و ۹۱ هم هر دو حسابرس گزارش مقبول داده اند. در سال ۹۲ حسابرس مجموعه مقبول و شورا مشروط اعلام کرده است. در این دوره ۵ ساله این مجموعه ۱۰ بار حسابرسی شده است.
وی اضافه کرد: لازم بود حسابرسی که از طرف مجمع تعیین شده نیز در این جلسه حضور داشت و اگر اختلاف نظری وجود دارد مشخص شود این اختلاف نظر در چیست.
دنیامالی تصریح کرد: اگر در شرکت ها تالی فاسد وجود داشته باشد من لیدر مبارزه با همه آنها هستم اما باید بر اساس استانداردهای حسابداری به آنها رسیدگی شود و نمی توان به صورت سلیقگی رفتار کرد.
پیرهادی در پاسخ به دنیامالی توضیح داد: این پیشنهاد خوبی است که قبل از مطرح شدن در صحن حسابرس ما با حسابرس شهرداری نشستی داشته باشد اما ملاک ما نظر حسابرس منتخب خودمان است.
علیرضا دبیر نیز تصریح کرد: یکی از سازمان های شهرداری بیش از ۲۰ سال یک حسابرس داشته و این روند صحیحی نیست. در سال ۹۲ شما به دلیل اینکه سه سال یک حسابرس ثابت در شورا وجودداشت روی تغییر آن تاکید داشتید. من تدابیر شما را دنبال کردم. وی اضافه کرد: شرکت همشهری در بند های ۶ و ۷ مشکلاتی دارد که باید آن را برطرف کند. ما در شورا اگر انحرافی ببینیم نمی توانیم با آن کنار بیاییم و باید آن را تذکر بدهیم.
دبیر خطاب به دنیامالی گفت: شما حداقل ۲۰ مجمع در شهرداری تهران برگزار می کردید؛ اجازه بدهید این روال جلو برود این کار کمک به مجموعه شهرداری است.
طلایی که در غیاب چمران ریاست شورا را به عهده داشت؛ تصریح کرد: این ایرادات مشکلات شکلی در کار است و از نظر محتوایی ایرادی به کار وجود ندارد. ان شاالله در سالهای آینده این شرکت می تواند با رفع ایرادات شکلی گزارش مقبول داشته باشد.
اقبال شاکری نیز تاکید کرد: در سال برای جمع آوری نظرات کاربران درباره شرکت هزینه زیادی می شود. در حال حاضر این اشکالات رایگان بیان می شود و مدیران باید از این گزارش ها استقبال کنند. گزارش های حسابرسی ارزشمند است و ما باید از آنها استفاده کنیم.
مجتبی شاکری نیز درباره شیوه حسابرسی توضیح داد: این شیوه نباید زیرسوال برود. حسابرس منتخب همین دوستان بوده و اصلی ترین اظهار نظری که حسابرسی می کند در چهار غالب مقبول؛ مشروط؛ مردود و عدم اظهار نظر است و نباید زیر سوال برود.
وی اضافه کرد: این کلیدواژه ها مکانیزم رسیدگی ما است و اگر به این کلید واژه ها اطمینان نداشته باشیم نمی توانیم به کار ادامه بدهیم.
حافظی نیز بیان داشت: گزارش حسابرس منتخب ما را هیچ حسابرس دیگری نمی تواند زیر سوال ببرد. حسابرس امین ما است و اگر اشکالی به سیستم وارد کرده است باید برای رفع اشکالات اقدام کنیم نه اینکه صدای کسی که ایراد می گیرد را ببندیم.
وی ادامه داد: همشهری فیلتر می کند و من پیشنهاد می کنم صفحه اختصاصی شورا را داشته باشیم و همشهری موظف باشد عین مطالب را منعکس کند.
طلایی با اشاره به اینکه رویکرد شورا اصلاح است؛ اظهار داشت: از سال ۸۷ رویکرد شورا اصلاح بوده و ما تلاش می کنیم این روند را ادامه دهیم.
دبیر نیز با اشاره به شورای سوم گفت:در شورای قبل گزارش های حسابرسی به دست هیچ کدام از اعضای دیگر نمی رسید. من از دوستان می خواهم این گزارش ها را مطالعه کنند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه اضافه کرد: گزارش های مردود و عدم اظهار نظر اصلا نتیجه قابل قبولی نیستند و نباید به سادگی از کنار نتیجه آن گذشت.
در ادامه به دلیل عدم حضور مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد گزارش حسابرسی این گزارش که نتیجه «عدم اظهار نظر» داشت قرائت نشد و گزارش شرکت خدمات اداری شهر با نتیجه «مشروط» توسط حسابرس منتخب شورا در صحن قرائت شد.
علیرضا دبیر درباره گزارش حسابرسی این شرکت گفت: بند ۹؛ ۱۱؛ ۱۳ و ۱۵ مهم ترین بندهای گزارش حسابرسی این شرکت است.
حافظی نیز بیان داشت: این گزارش وخیم تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. این شرکت مستنداتی دال بر اینکه رفتار موسسه با مصوبات شورا تطبیق داشته وجود ندارد.
طلایی خطاب به مدیران شرکت خدمات اداری شهر اظهار داشت: بخشی از ایرادات شکلی است که ما می توانیم بگوییم پذیرفتنی است اما ایراداتی که ماهویی است و به اصلاح ساختار و ساختمان و نتیجه عملکرد بهتر می انجامد انتظار داریم برطرف شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با اصلاح ایرادات وارد شده در سال آینده و همراهی حسابرس در طول سال گزارش مقبول در سال های آتی اعلام شود.
سروری نیز بیان داشت: اشکالات صوری نیز باید رفع شود. اشکالات صوری نیز نمی تواند همواره وجودداشته باشد.
در ادامه این جلسه گزارش حسابرسی شرکت راه آهن تهران و حومه مترو برای سال مالی منتهی به اسفند سال ۹۲ قرائت شد.
علیرضا دبیر با اشاره به گزارش حسابرسی این شرکت و نتیجه «عدم اظهار نظر» اعلام شده توسط حسابرس منتخب شورا گفت: این شرکت با دیگر شرکت های شهرداری متفاوت است و باید از دید ویژه ای به آن نگاه شود.
بعد از قرائت گزارش حسابرس منتخب شورا؛ عباس جدیدی با بلندگوی خاموش در صحن گفت: این پرونده باید مستقیم به بازرسی کل کشور برود و باید با مدیر شرکت مترو برخورد شود.
علیرضا دبیر نیز با اشاره به اینکه چند نشست مشترک با مدیران مترو و حسابرس شورا در کمیسیون برنامه و بودجه برگزار شده؛ اظهار داشت: آقای تشکری هاشمی چند بار وقت گذاشته اند اما بندهای حسابرسی از ۴ تا ۱۴ باعث شده اند گزارش عدم اظهار نظر شود.
این شرکت اگر به این روال ادامه دهد در سال های آینده نیز عدم اظهار نظر خواهد بود.
درویش توضیح داد: بسیاری از این موارد به دو یا سه دهه قبل بر می گردد. مترو هر سال حسابرسی شده است. عمده این مشکلات به دارایی و املاک بر می گردد.
حافظی نیز اظهار داشت: این گزارش آنقدر غیرقابل قبول است که نمی توان درباره آن اظهار نظر کرد. مغایرت ها را باید توضیح بدهند. ساختمان هایی که در اختیار پرسنل است و یا درباره زمین های هکتاری بلاتکلیف باید توضیح داده شود.
اقبال شاکری نیز تاکید کرد: مدیریت حاکم و مستقر همان مدیریت مستمر است و مسئولیت همه اقداماتی است که در حال حاضر بر عهده سازمان یا شرکت است بر عهده کل مجموعه است و هیات مدیره و سیستم مالی و اداری در مقابل شورا و مجمع عمومی پاسخگو هستند. ضمن اینکه ما از زحمات مدیران عامل تشکر می کنیم اما نمی توانیم این عذر که این موارد مربوط به مدیران گذشته است را بپذیریم.
عباس جدیدی معاون نظارت شورا نیز خاطر نشان کرد: همه ما ایمان داریم تعرض و تعدی و چشم پوشی از منافع بیت المال قابل گذشت نیست و همه مدیران به این موضوع تعصب دارند و مدیران مترو نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
وی تاکید کرد: از ۱۴ ماه قبل واحد نظارت به موضوع مترو ورود جدی داشت چون می دانستیم کارهای گسترده ای در آنجا انجام می شود. متاسفانه مدارکی به دست واحد ما نرسیده است.
جدیدی با اشاره به اینکه کمیته نظارت به هیچ نتیجه ای از این مکاتبات نرسیده؛ بیان داشت: ما از این موضوعات نمی توانیم به راحتی بگذریم. از جمله موضوعی است که می تواند کلیه مناقصات مترو را ابطال کند. در مناقصات شهرداری در مواردی که در بودجه عمومی دولت هزینه می شود باید یک نفر از شورای شهر حضور داشته باشد و این موضوع توسط آقای حافظی تذکر داده شد ولی شهرداری اعلام کرد این موضوع شامل شهرداری نمی شود.
وی ادامه داد: بر اساس قانون نهادهای غیردولتی در مواردی که از بودجه کل کشور استفاده می کنند مشمول این قانون می شوند و مناقصاتی که با بودجه عمومی دولتی از طرف شهرداری اجرا می شود حضور نماینده شورای شهر به عنوان ناظر لازم الاجرا است.
جدیدی در ادامه تاکید کرد این موضوع را به صورت تذکر کتبی به قالیباف شهردار تهران اعلام خواهد کرد.
در ادامه دنیامالی تصریح کرد: این اشتباه است که هر تذکری به ذهنمان می رسد بیان کنیم. من سالهاست عضو هیات مدیره این شرکت بودم. در کل دورانی که من در دولت بودم اسناد یک ریالی زیادی امضا کردم.
وی ادامه داد: املاک فی ما بین شهرداری و مترو یکی از موارد مطرح شده توسط حسابرس بوده است. املاکی که در مسیر مترو قرار می گیرد باید توسط سازمان املاک آزاد شود. این موارد سنواتی می شود اما در موضوع مجتمع های ایستگاهی صادق نیست. پروانه محتمع های ایستگاهی دستور مدیریت شهری و شورا بوده که بارگذاری شود و بخش خصوصی طرف شهرداری های مناطق بوده اند و عواید آن برای توسعه مترو استفاده می شده است.
به گفته دنیامالی موضوع مطرح شده درباره بانک ها صحیح است و پرداخت نکردن سهم دولت باعث اختلاف های مالی در حسابهای مترو شده است.
وی با اشاره به نتیجه گزارش حسابرس شرکت مترو و حسابرس منتخب شورا تاکید کرد: فاصله مقبول و عدم اظهار نظر بسیار زیاد است و این موضوع باید در یک نشست مشترکی به صورت اختصاصی بررسی شود.
تندگویان نیز اظهار داشت: من بارها تاکید کرده ام ما مشاور شهرداری هستیم و قصدمان کمک به روند کار است. بعضی از شرکتها نکات ابهام زیادی دارند و به کارگروه مشترکی نیاز دارند تا جمع بندی انجام شود. متاسفانه ابهامات در صحن مطرح می شود و جایگاهی مثل مترو با حجم کار بالا نمی تواند بدون ایراد باشد اما این ایرادات باید در جلسات کارشناسی بررسی شود.
وی ادامه داد: بارها گفته ام که پاسخ ها به صورت کتبی و همزمان باید بررسی شود. ما نمی خواهیم خدمات و زحمات را زیرسوال ببریم بلکه می خواهیم کارها را به صورت قانونی جلو ببریم.
دبیر نیز در ادامه گفت: ارائه نکردن اطلاعات مساوی با نتیجه عدم اظهار نظر است. ندادن اطلاعات به معنی عدم شفافیت است. دستگاه های نظارتی مثل بازرسی کل کشور هرگز عدم ارائه سند و اطلاعات را نمی پذیرد.
طلایی نیز در خصوص گزارش مترو پیشنهاد کرد کمیته ای مشترک برای بررسی گزارش حسابرسی شرکت مترو تشکیل شود شامل حوزه های نظارتی شورا و کمیسیون برنامه و بودجه که تا پایان آبان ماه گزارش حسابرس را بررسی کنند و تطبیق بدهند.
حافظی این تصمیم را غیرقانونی دانست و گفت: این بررسی در ماههای گذشته انجام شده و از طرف دیگر این کار دخالت در اجرا است. شورا اجازه دخالت در اجرا را ندارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
بررسی گزارش حسابرسی بودجه سال ۹۲ پنج شرکت وابسته به شهرداری تهران
دریکصد و نود و ششمین جلسه شورا صورت گرفت بررسی گزارش حسابرسی بودجه سال ۹۲ پنج شرکت وابسته به شهرداری تهران شناسهٔ خبر 2944839 - دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۲ جامعه > شهری گزارش حسابرسی بودجه سال ۹۲ شرکت های یادمان سازه ارتباط مشترک شهر کنترل کیفیت هوا خاکریزآب و شرکت فناوراچرا گزارش مالی شرکتها در جلسه غیرعلنی بررسی میشود؟
مختاباد چرا گزارش مالی شرکتها در جلسه غیرعلنی بررسی میشود ایلنا عضو شورای شهر تهران نسبت به بررسی گزارش مالی شرکتها در جلسه غیرعلنی هشدار داد به گزارش خبرنگار ایلنا عبدالحسین مختاباد در جلسه امروز شورای شهر تهران با یادآوری اینکه ۲ سال پیش در زمان ریاست مسجدجامعی بر شورامعاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری مطرح کرد پیشنهاد افزایش مستمری مددجویان بر مبن
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی ره در نشست خبری مطرح کردپیشنهاد افزایش مستمری مددجویان بر مبنای 40 درصدی حقوق تصویب طرح تفکیک وظایف دستگاههای حمایتیمعاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی ره گفت امیدواریم دولت در برنامه ششم توسعه افزایش مستمری مددجویمعاون شهردار: حسابرسی از شرکت های وابسته نشانه شفافیت مالی شهرداری تهران است
معاون شهردار حسابرسی از شرکت های وابسته نشانه شفافیت مالی شهرداری تهران است تهران- ایرنا- معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت گزارش های حسابرسی از تمامی شرکت های وابسته یکی از بارزترین مظاهر شفافیت مالی در شهرداری است به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقلحافظی: گزارشهای مالی برخی شرکتهای وابسته به شهرداری رضایتبخش نیست
سهشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۱ رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران درخصوص شفافیت مالی شهرداری واکنش نشان داد به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رحمتالله حافظی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با اشاره به مصاحبه اخیر شهردار تهران درخصوصگزارش حسابرسي بودجه سال 92 پنج شرکت وابسته به شهرداري تهران
۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۴ ۴۵ب ظ گزارش حسابرسي بودجه سال 92 پنج شرکت وابسته به شهرداري تهران موج - گزارش حسابرسي بودجه سال ۹۲ شرکتهاي يادمان سازه ارتباط مشترک شهر کنترل کيفيت هوا خاکريز آب و شرکت فناوران در يکصد و نود و ششمين جلسه رسمي چهارمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران قرائت شد بهتقدير از مديرعامل شركت بهره برداری مترو در عرصه امر به معروف
تقدير از مديرعامل شركت بهره برداری مترو در عرصه امر به معروف شناسهٔ خبر 2945106 - دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳ ۴۴ جامعه > شهری با حضور دبير شورای نگهبان و رئيس مجلس شورای اسلامی از مديرعامل شركت بهره برداری مترو تهران به خاطر ترويج فرهنگ حسنه امر به معروف و نهی از منكر تقدير شد بپاسخ های شهرداری به نتایج حسابرسی و آشفتگی مالی و بدون سند شرکتهایش
پاسخ های شهرداری به نتایج حسابرسی و آشفتگی مالی و بدون سند شرکتهایش جامعه > شهری - مهر نوشت معاون شهردار تهران معتقد است وجود حسابرسی در شورا نشان از شفافیت مالی در شهرداری است اما عضو هیات رییسه شورای شهر تهران معتقد است وجود حسابرسی هیچ نقطه قوتی برای شهرداری محستقدیر از شرکت بهره برداری مترو تهران در عرصه امر به معروف و نهی از منکر
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۵ با حضور دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس شورای اسلامی از مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران به خاطر ترویج فرهنگ حسنه امر به معروف و نهی از منکر تقدیر شد به گزارش سرویس شهری ایسنا همایش تجلیل از آمران به معروف و ناهیان از منکر با حضور آیت الله جنتی دبیرآغاز حسابرسی شرکتهای وابسته به شهرداری از دوره مدیریت قالیباف
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۲ معاون برنامهریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با تاکید بر اینکه حسابرسی شرکتهای وابسته به شهرداری از دوره مدیریت قالیباف در پایتخت آغاز شده که حسابرسیها گواه شفافیت مالی است گفت حسابرسان تنها عملکرد یک سال مالی شرکتها را بررسی میکنند ب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها