پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849102253
4 آبان - 26 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
4 آبان - 26 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 4 آبان هجری شمسی برابر با 26 اکتبر تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 4 آبان هجری شمسی برابر با 26 اکتبر تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
1689 - براي جلوگيري از سرايت وبا شهر بزرگ سكوپجه Skopje آتش زده شد
در جریان جنگ امپراتوری اتریش با عثمانی، 26 اكتبر سال 1689 ژنرال «اني سيلويو پيكولوميني Enea Sivio Piccolomini » فرمانده نيروهاي اتریشی دستورداد كه شهر سكوپجه Skopje (تلفظ تركي آن اوشكوپ، تلفظ یونانی اسکوپیا و تلفظ ايتاليايي اش: سكوپي) آتش زده شود.
علت صدور چنين دستوري اين بود كه در اين شهر 600 هزار نفری كه اينك پايتخت جمهوري مقدونيه است بيماري وبا شيوع يافته بود. فرمانده نيروهاي اتريش كه در اصل ايتاليايي بود براي جلوگیری از سرايت بيماري وبا به ساير نقاط اروپا، تصمیم به سوزاندن شهر سكوپجه گرفت ولي سوزاندن سکوپجه مانع از آن نشد که ژنرال پیکولومینی از وبا رهایی یابد. وی درهمان گیر و دار به بيماري وبا دچار شد و همانجا درگذشت. نيروهاي وي قبلا عثمانيان را در بوسني، كوزوو و مقدونیه شمالی شكست داده و در تعقيب آنان بودند كه در شهر سكوپجه با وبا رو به رو شدند.
1909 - بيسمارك ژاپن ترور شد
26 اكتبر سال 1909 «ايتو» دولتمرد مقتدر ژاپن و مردي كه وطن خودرا به صورت يك قدرت جهاني در آورد در 72 سالگي درسرزمين كره به دست يك كره اي كشته شد. وي در آن زمان با لقب شاهزاده، فرماندار ژاپني كره بود. ايتو كه از نخستين دانشجويان اعزامي ژاپن به اروپا بود و دوبار نخست وزير ژاپن شد براي ميهن خود قانون اساسي نوشت، زيرا كه همانند توماس جفرسون عقيده داشت كه يك قانون اساسي جامع ملت را شكل مي دهد و متحول مي كند.ايتو به اعجاز يك قانون اساسي خوب در تنظيم پيشرفتهاي يك ملت ايمان داشت.
وي سپس بمانند بيسمارك طرح وارد باشگاه قدرت ها كردن ژاپن را ريخت كه طي آن ژاپن باشكست دادن چين مالك شبه جزيره كره شد و باشكست دادن روسيه به صورت ابرقدرت خاور دور در آمد.
ايتو
او مي دانست كه تا يك كشور نتواند اسلحه مورد نياز خودرا بسازد و از ظرفيت صنعتي بر خوردار باشد به جايي نخواهد رسيد وطرح مسلح كردن ژاپن با اسلحه ژاپني را به اجرا در آورد واين كشور را صنعتي كرد كه در اين زمينه همچنان پيش مي تازد.
علت ترور شدنش را مورخان، سختگيري او نسبت به مردم كره اعلام كرده اند
1915 - نيروهاي روسيه وارد ايران شدند
برغم اعلام بي طرفي درقبال جنگ قدرتهاي اروپايي، واحدهاي ارتش روسيه چهارم آبان 1296خورشيدي (26 اكتبر 1915) وارد بندر انزلي شدند و به سوي تهران به حركت در آمدند و دوهفته بعد، پس از تصرف قزوين خود را به كرج رسانيدند.
بارسيدن نيروهاي روسيه به كرج در 18 آبان، گروهي از رجال وقت رهسپار قم وجماعتي ديگر روانه كرمانشاه شدند و سلطان احمدشاه قاجار هم به انديشه انتقال پايتخت از تهران به اصفهان افتاد.
جماعتي كه به قم رفته بودند كميته دفاع ملي تشكيل دادند و دراين ميان شاه وقت تصميم به ملاقات با نمايندگان سياسي انگلستان و روسيه ــ دو دولت متحد در جنگ اول ــ گرفت و با گرفتن قول باز گشت واحدهاي روسيه به قزوين انصراف خود را از انتقال پايتخت اعلام داشت.
در اين اثناء تحريكات عوامل آلمان در اصفهان، كرمان و فارس كار خودرا كرد و احساسات ضد انگليسي در اين مناطق بالا گرفت و حملاتي به انگليسي ها شد از جمله در شيراز انان را از كنسولگري بيرون انداختند و در كازرون يك انگليسي را كه ظاهرا تلگرافچي بود كشتند و....
1920 - ... و انگليسي ها يكه تاز ميدان ايران شدند
انگليسي ها در آبان سال 1299 (اكتبر1920) در ايران يكه تاز ميدان شده بودند وكوشش تمام داشتند كه مالك الرقاب وطن ما شوند. انگليسي ها با تلقين قطعي بودن قرارداد سال 1919 میلادی معروف به قرارداد وثوق الدوله به مقامات دولتي ايران، عملا مفاد ان را به اجرا گذارده بودند و تاكيد بر قطعي بودن آن داشتند از جمله از مشيرالدوله رئيس الوزراء و نیز سلطان احمدشاه مصرا مي خواستند كه پالونيك استاروسلسكي ژنرال روسي فرمانده قزاقخانه را كه ديگر ارتباطي هم با روسيه نداشت و حقوق بگير دولت ايران شده بود بركنار و از ايران اخراج كنند تا امور مالي و تداركاتي نيروي قزاق ـ طبق قرار داد 1919، در دست ماموران انگليسي قرار گيرد. احمد شاه نافرماني احتمالي قزاقها را بهانه مي آورد و مشير الدوله حاضر به قبول نبود.
مشيرالدوله زير بار نرفت
پس از آخرين ديدار ژنرال آيرونسايد با مشيرالدوله كه درآن اين موضوع با فشار بيشتري مطرح شده بود، مشيرالدوله كناره گيري از نخست وزيري را ترجيح داد و چهارم آبان استعفاء كرد. سلطان احمدشاه سپهدار (سپهدار رشتي) را که با انگلیسی ها مخالفتی نداشت رئيس الوزراء كرد و وي ظرف چند روز ژنرال پالونيك استاروسلسكي و همه افسران روسي ديويزيون قزاق را بركنار كرد.
آيرونسايد
با اخراج افسران روس، راه بر تماس مستقيم ژنرال آيرونسايد با افسران ايراني نيروي قزاق هموار شد و وي دو روز پس از بركناري روسها، يعني دهم آبان به قزوين رفت و در آق بابا از رژه نيروهاي قزاق سان دید و با ژنرال رضاخان ميرپنج (سرتيپ) آشنا شد و گفت و گو کرد كه در باره اين ديدار شايعات فراوان انتشار يافته است ازجمله اینکه آیرونساید رضاخان را تشویق به کودتا کرد، جزئیات کار را با او درمیان نهاد و ....
پس از اين ديدار، طولي نكشيد كه وزير امور خارجه انگلستان، اين بار با دست پر و از موضع قدرت از ايران خواست كه قرارداد سال 1919 ايراد ندارد و آن را به اجراء در آورد و اگر هم احيانا در اجراي آن اشكالي ببيند برطرف سازد.
ژنرال پالونيك استاروسلسكي
1947 - مهاراجه جامو وكشمير ميان پيوستن به هند و يا پاكستان، هند را انتخاب كرد و از همان روز مسئله كشمير كه اكثر مردم آن مسلمان هستند به وجود آمده و باعث چند جنگ كوچك و بزرگ ميان هند و پاكستان شده است. کشمير از كانونهاي بحران در جهان بشمار مي رود. مهاراجه در سانسکريت به معناي پادشاه بزرگتر است. در اين زبان؛ راجه يعني پادشاه.
1951 - انگلیسی ها بار دیگر چرچیل را نخست وزیر کردند
26 اكتبر سال 1951 (چهارم آبان 1330) وينستون چرچيل دوباره نخست وزير انگلستان شد و چهلمین کابینه این کشوررا تشکیل داد. همان مردمي كه در پايان جنگ جهاني دوم ـ به اصطلاح تاريخ مصرف چرچیل را منقضي شده يافته بودند و به حزب كارگر راي داده بودند و «كلمنت اتلي» را برجاي وي نشانده و نخست وزير انگلستان كرده بودند بار ديگر به حزب محافظه كار و بازگشت چرچيل (در آن زمان 77 ساله) به قدرت راي دادند، زيرا با ملي شدن نفت ايران كه از آغاز كار در دست انگليسي ها بود قدرت استعماري انگلستان در گوشه و کنار جهان به چالش و مبارزه طلبيده شده بود. «اقتدار ـ اقتدار»، شعار حزب محافظه کار انگلستان در طول تبلیغات انتخاباتی آن دوره بود. ملي شدن نفت ايران اقتصاد انگلستان را تهديد مي كرد، بهاي برابري پاوند رو به كاهش گذارده بود و انگلیسی ها نگران آینده خود شده بودند.
وينستون چرچيل
نفت ايران يكي از عوامل قدرت انگلستان بود. به علاوه، انگليسي ها پس از ملي شدن نفت ايران كه آسيبي به غرور سيصد و پنجاه ساله شان به عنوان اتباع يك قدرت رديف اول وارد آورده بود از آن بيم داشتند كه در ساير مناطق نيز امتيازهايشان متزلزل شود. كسرآوردن موازنه تجارت خارجي انگلستان نيز مزيد برعلت شده بود به گونه اي كه حزب ليبرال اين كشور هم نخست وزيري چرچيل را تاييد کرده بود. 26 اکتبر 1951 هنوز شمارش آراء کاملا تمام نشده بود که کلمنت اتلی کناره گیری دولت خودرا اعلام داشت و اندکی بعد پادشاه انگلستان چرچيل را رئیس دولت کرد و از آن پس طرح توطئه عليه ايران چند برابر شد، در جریان توطئه چرچیل چندبار به آمریکا رفت و ظرف مدتي كمتر از دو سال با كودتاي 28 امرداد همه چيز در ايران تقريبا به حالت اول بازگشت.
1964 - بيانات افشاگرانه امام خميني (ره) درباره كاپيتولاسيون
پس از تصويب قانون ننگين كاپيتولاسيون توسط دولت و مجلس در مهرماه 1342، اين قانون در مطبوعات افشا و اعلام نشد. چندي بعد، نشريه داخلي مجلس، حاوي متن كامل سخنرانيها و گفتگوهاي نمايندگان و رييس دولت در اين زمينه به دست امام خميني(ره) رسيد. ايشان تصميم گرفتند حقايق را به مردم گفته و آنها را از فاجعه بزرگي كه به دست رژيم به وقوع پيوسته بود با خبر سازند. در اين حال حضرت امام كه چند ماه قبل از آن، از زندان رژيم شاه آزاد شده بودند، با ايراد سخنراني تاريخي خود، به تصويب قانون كاپيتولاسيون يا اعطاي مصونيت قضايي به اتباع امريكا در ايران، شديداً اعتراض كرد. اين نطق مهم كه در اجتماع بزرگ روحانيان و مردم قم و ديگر شهرها بيان شد، در حقيقت محاكمه هيئت حاكمه آمريكا به علت دخالتهاي غيرقانوني آنان در امور داخلي ايران و نيز افشاي خيانتهاي شاه به اسلام و ملت ايران بود.
حضرت امام همچنين رژيم صهيونيستي و پشتيباني آمريكا را از اين رژيم محكوم كرد. امام همچنين در اعلاميهاي كه در سطحي گسترده توزيع شد، تصويب كاپيتولاسيون را مخالف اسلام و قرآن شمردند و اين امر را همانند اقرار به مستعمره بودن ايران ناميدند. بازتاب سخنراني و اعلاميه شديد اللحن امام به قدري عميق و وسيع بود كه رژيم را يكبار ديگر در برابر طوفاني از خشم و نفرت و اعتراض قرار داد. طوفاني كه رژيم، هرگز انتظار آن را نداشت و ميرفت كه به يك واكنش عمومي انفجارآميز منتهي گردد. سخنان صريح امام بر ضد قانون كاپيتولاسيون و رژيم پهلوي باعث روشنگري مردم و خشم شديد رژيم وابسته شاه گرديد به گونهاي كه رژيم، محدوديتهاي تازهاي را براي امام به وجود آورد و چند روز بعد در سيزدهم آبان همان سال، ايشان را بازداشت و به تركيه تبعيد كرد. اين مرحله را بايد نقطه عطفي در تاريخ نهضت اسلامي ايران دانست زيرا ابعاد گسترده مبارزه با استبداد، اينك همراه با مبارزهاي آشتيناپذير با استكبار جهاني، همسو و در مسير يك آرمان پيش ميرفت و ماهيت نهضت، غنيتر و آرمانهاي آن كاملتر ميگشت.
1967 - پهلوي دوم در بيست و ششمين سال پادشاهي اش تاجگذاري کرد
چهارم آبان سال 1346 (26 اكتبر 1967) محمدرضاشاه پهلوي با اينكه از سلطنت او 26 سال مي گذشت، در چهل و هفتمين زادروز خود با هزينه نسبتا سنگين طي مراسمي مفصل كه به نظر بسياري ضرورت نداشت بر سر خود تاج گذارد!. حال آنكه به نظر منتقدين بهتر بود مانند كشورهاي ديگربراي عموم مردم تامين اجتماعي (بازنشستگي همگاني پس از رسيدن به سن معين) برقرار مي كرد تا در پيري دغدغه گرسنگي خوردن نداشته باشند؛ به تفتيش عقايد پايان مي داد كه داشتن عقيده و ابراز مسالمت آميز آن حق لاينفك انسان است؛ تاسيس حزب را از شرط و قيد! رها مي ساخت؛ نشر روزنامه را از انحصار تني چند از اشخاص معيّن خارج مي ساخت و دست اهل اين حرفه را به داشتن نشريه عمومي باز مي گذارد و با اين اقدام به استثمار روزنامه نگاران ايران توسط شماري کم خاتمه مي داد؛ ايران را از لحاظ محصولات كشاورزي خودكفا مي كرد؛ دولت را از اتكاء به درآمد نفت براي تامين هزينه هاي جاري با اتخاذ سياستهاي ديگري ازجمله وصول واقعي ماليات بر درآمد بي نياز مي كرد و ....
شاه، شهبانو و شاهزاده رضا در مراسم تاجگذاري [عکس از مجله لايف]
1979 - قتل رئيس جمهوري كره جنوبي به دست رئيس سازمان اطلاعات و امنيت اين كشور!
26 اكتبر 1979 «كيم جائه كيو» رئيس سازمان اطلاعات و امنيت كره جنوبي در جريان ملاقات خود با «پارك چونگ هي Park Chung-Hee» رئيس جمهوري اين كشور با شليك گلوله او و سپس محافظ وي را كشت ـ عملي كه قبلا در جهان سابقه نداشت!. پارك چونگ هي متولد 30 سپتامبر 1917 شصت و دو ساله بود.
در تحقيقات قضايي پس از قتل رئیس جمهور معلوم شد كه «كيم» با «پارک» در جريان مذاكره بر سر نحوه سركوب كردن دانشجويان كه دست از تظاهرات ضد دولتي بر نمي داشتند اختلاف نظر پيدا مي كند و كار اين اختلاف بالا مي گيرد و «كيم» پارك را متهم مي كند كه گزارشهاي سازمان وي رابه دقت نمي خواند و نسبت به نظر و پيشنهادهاي او بي اعتنا است. پارک در صدد قطع مذاكرات و بيرون كردن «كيم» از دفتر خود برمي ايد كه كيم سلاح كمري اش را بيرون مي آورد و رئيس جمهوري را گلوله مي زند و محافظ او ـ «چاچي چل» را هم كه در حال ورود به اطاق دفتر بود تا ببيند چه خبر است با گلوله ديگر مي كشد! و .... کيم پس از محاکمه در ماه مي سال بعد اعدام شد.
Park Chung-Hee
پارک چونگ ـ هي که در جواني يک آموزگار بود بعدا وارد ارتش شد. در آن زمان شبه جزيره کره در کنترل امپراتوري ژاپن بود و پارک به عنوان يک افسر ارتش ژاپن در عمليات نظامي چين و در جنگ جهاني دوم شرکت کرد. وي يک سال هم در آمريکا آموزش نظامي ديده بود. پارک که بر زبانهاي چيني، ژاپني و انگليسي مسلط بود در سال 1961 با مشاهده سوء مديريت ها، عقب ماندگي ها و نارضايتي مردم از دولت، با يک کودتاي نظامي قدرت را به دست گرفت و تا سال 1963 رئيس دولت کودتا بود و در اين سال با راي مردم رئيس جمهور شد و تا روز قتل، 17 سال و چند ماه بر کره جنوبي حکومت کرد که صنعتي شدن آن ميراث پارک چونگ هي است. پارک اواخر کار با تظاهرات دانشجويان که آزادي هاي دمکراتيک بيشتري مي خواستند رو به رو بود و مشاجره او با «کيم» رئيس سازمان اطلاعات و امنيت دولت خود بر سر همين وضعيت بود.
1994 - امضاي پيمان صلح ميان اُردن و رژيم صهيونيستي
به دنبال توافقات به دست آمده در مذاكرات سازمان آزاديبخش فلسطين موسوم به ساف و رژيم صهيونيستي كه در سپتامبر 1993م يكديگر را به رسميت شناختند، در واقعْ ديگر شاه حسين پادشاه وقت اردن مانعي براي انجام مذاكره و امضاي صلح با رژيم غاصب اسرائيل در پيشرو نداشت. بنابراين در 26 اكتبر 1994م پيمان به اصطلاح صلح بين ملك حسين پادشاه اردن و اسحاق رابين نخست وزير وقت رژيم صهيونيستي، در جهت سياستهاي امريكا براي ايجاد سازش بين كشورهاي عربي و رژيم اشغالگر قدس، امضا شد. به موجب اين پيمان، صهيونيستها پذيرفتند كه از بخشهايى از خاك اردن عقبنشيني كنند و در برابر، اردن نيز تحريم اقتصادي رژيم نژادپرست اسرائيل را لغو كرد. واشينگتن نيز تعهد كرد كه به سبب عقد قرارداد سازش اَمّان با تل آويو، بدهي اردن به امريكا را ببخشد و به اَمّان كمك مالي كند. اما اين وعدهها به طور كامل تحقق نيافت و خشم مردم مسلمان اردن و ديگر ملتهاي منطقه نيز عليه ملك حسين برانگيخته شد. اين پيمان باعث تضعيف جبهه ضد صهيونيستي گرديد.
1995 - فتحي شقاقي بنيادگذار فلسطيني جنبش جهاد اسلامي درمدخل يك هتل در جزيره مالت هدف گلوله ماموران موساد (سازمان اطلاعاتي اسرائيل) قرارگرفت و كشته شد. وي با نام مستعار عازم ليبي جهت ملاقات با قذافي بود كه در مالت هدف گلوله ماموران موساد قرار گرفت. شقاقي در سر راه خود به ليبي وارد مالت شده بود.
فتحي شقاقي
زادروزها
۱۶۸۵ - زادروز دومنیکو اسکارلاتی آهنگساز ایتالیایی، فرزند الساندرو اسکارلاتی
۱۹۱۶ - زادروز فرانسوا میتران، نخستین رئیسجمهور سوسیالیست فرانسه
دومنیکو اسکارلاتی
۱۹۱۹ - زادروز محمدرضا پهلوی آخرین پادشاه ایران
۱۹۱۹ - زادروز اشرف پهلوی، خواهر دوقلوی محمدرضا پهلوی
محمدرضا و اشرف پهلوی
۱۳۲۶ - زادروز ناصر فرهنگ فر، نوازندهٔ تنبک
۱۹۴۷ - زادروز هیلاری کلینتون وزیر سابق امور خارجه آمریکا در کابینه اول باراک اوباما، همسر بیل کلینتون چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا
هیلاری کلینتون
۱۹۵۹ - زادروز اوو مورالس رئیس جمهور بولیوی
۱۹۷۳ - زادروز ست مکفارلن انیماتور، نویسنده، کمدین، تهیهکننده، بازیگر، خواننده، کارگردان و صداپیشهٔ آمریکایی
اوو مورالس
درگذشتها
۸۲۸ - درگذشت الغ بیگ، پادشاه تیموری
۸۹۹ - درگذشت آلفرد بزرگ پادشاه وسکس واقع در جنوب غربی انگلستان از سال ۸۷۱ تا ۸۹۹
آلفرد بزرگ
۱۷۶۴ - درگذشت ویلیام هوگارت گراورساز، نقاش، طنز نویس تصویری، منتقد اجتماعی و طراح کارتن دنبالهدار انگلیسی
۱۳۱۸ - درگذشت یحیی دولتآبادی، ادیب و سیاستمدار ایرانی
یحیی دولتآبادی
۱۸۹۰ - درگذشت کارلو کلودی نویسندهٔ کودک ونوجوان اهل ایتالیا، خالق پینوکیو
۱۹۰۲ - درگذشت الیزابت کدی، فعال اجتماعی و حقوق زنان اهل ایالات متحده
الیزابت کدی
۱۹۰۹ - درگذشت ایتو هیروبومی نخستین، پنجمین، هفتمین و دهمین نخستوزیر ژاپن
۱۹۵۷ - درگذشت نیکوس کازانتزاکیس نویسنده، شاعر، خبرنگار، مترجم و جهانگرد یونانی
ثریا اسفندیاری
۲۰۰۳ - درگذشت ویگن دردریان خواننده و هنرپیشهٔ ایرانی
۱۳۸۱ - درگذشت ثریا اسفندیاری، دومین همسر محمدرضا پهلوی
مرتضی ممیز
۱۳۸۴ - درگذشت مرتضی ممیز، گرافیست ایرانی
۱۳۸۷ - درگذشت طاهره صفارزاده، شاعر، نویسنده و پژوهشگر ایرانی و مترجم قرآن
طاهره صفارزاده
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
27 مهر - 19 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 27 مهر - 19 اکتبر در تاریخ چه گذشت امروز 27 مهر برابر با 19 اکتبر تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 27 مهر برابر با 19 ا28 مهر - 20 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 28 مهر - 20 اکتبر در تاریخ چه گذشت امروز 28 مهر برابر با 20 اکتبر تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 28 مهر برابر با 2029 مهر - 21 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 29 مهر - 21 اکتبر در تاریخ چه گذشت امروز 29 مهر برابر با 21 اکتبر تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 29 مهر برابر با 2130 مهر - 22 اکتبر؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 30 مهر - 22 اکتبر در تاریخ چه گذشت امروز 30 مهر برابر با 22 اکتبر تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 30 مهر برابر با 22 اسوم آبان در آینه تاریخ معاصر ایران
سوم آبان در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز یکشنبه سوم آبان 1394 هجری خورشیدی یازدهم محرم 1437 هجری قمری بیست و پنجم اکتبر 2015 میلادی است 54 سال پیش در چنین روزی بهره برداری از نیروگاه آبی سد کرج امیرکبیر کنونی آغاز شد مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در ایناول آبان گذشت؛ LEZ اجرایی نشد، چرا؟
اول آبان گذشت LEZ اجرایی نشد چرا جامعه > شهری - مهر نوشت همان طور که پیش بینی می شد طرح مدیریت شهری برای کاهش آلودگی هوای تهران که قرار بود از ابتدای آبان ماه جایگزین طرح زوج و فرد شود اجرایی نشد اما به گفته معاون شهردار اجرای این طرح قطعی است اجازه ورود خودروهافارغ التحصیلان مشمول آماده به خدمت تاریخ آبان ماه فراخوانده شدند
فارغ التحصیلان مشمول آماده به خدمت تاریخ آبان ماه فراخوانده شدند تهران - ایرنا - سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در اطلاعیه ای تمام مشمولان فارغ التحصیل دانشگاه ها را که دارای برگ آماده به خدمت در تاریخ آبان ماه 1394 هستند به خدمت سربازی فراخواند به گزارش ایرنا از پایگاه خبریسازمان ملل بيسکويتهاي تاريخ مصرف گذشته را براي سوريها فرستاده است |اخبار ایران و جهان
سازمان ملل بيسکويتهاي تاريخ مصرف گذشته را براي سوريها فرستاده است تاریخ مصرف در مجموع 320 جعبه از 650 جعبه بیسکویت انرژی زا که هجدهم ماه اکتبر به زبدانی و مضایا فرستاده شد یک ماه قبل از آن گذشته بود کد خبر ۵۴۱۹۱۳ تاریخ انتشار ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۳ ۵۳ - 25 October 2015 سازمان ملنسخه تاریخ گذشته برای آلودگی هوا را نمی پذیریم
عصر خودرو طرح کنترل آلودگی هوای تهران با عنوان طرح کاهش قرار نیست به عرصه ای برای تقابل و مجادله تبدیل شود بلکه این طرح باید زمینه ای برای هماهنگی و همدلی در زمینه کاستن از آلودگی هوای تهران در قالب سازوکاری علمی فراهم کند به گزارش پایگاه خبری عصرخودرو به نقل از صمت سید جعبیسکویتهای تاریخ گذشته سازمان ملل در دستان جنگزدگان سوری
بیسکویتهای تاریخ گذشته سازمان ملل در دستان جنگزدگان سوری سازمان ملل اعلام کرد در چارچوب یک محموله کمکی که به سوریه اعزام شد اشتباهاً صدها جعبه بیسکویت تاریخ مصرف گذشته برای غیرنظامیان گرفتار در مناطق جنگی فرستاده شده است به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از آسوشیتدپرس سازمان ملل رو-