تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835578788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم تحلیل سیاست‌های اجتماعی در حوزه کودکان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: لزوم تحلیل سیاست‌های اجتماعی در حوزه کودکان
کد خبر: ۵۴۱۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴ - 21 October 2015


رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: باید سیاست‌های اجتماعی ایران در حوزه "کودکان" تجزیه و تحلیل شوند، سیاست‌های موجود مورد ارزیابی‌های دقیق قرار گیرند، همچنین نیاز است اقدامات صورت گرفته در این حوزه مستندسازی شوند تا بتوانیم بر نقاط قوت و ضعف خود واقف و برای دستیابی به اهداف کشور برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش ایسنا، سیدحسن موسوی چلک ضمن تاکید بر اینکه آینده هر کشوری به نحوه سرمایه‌گذاری و تربیت کودکان آن کشوربستگی دارد، اظهار کرد: نمی‌توان یک سازمان خاص را به تنهایی مسئول تمام امور کودکان دانست، زیرا مولفه‌های رفاه کودک متفاوت است.

وی تصریح کرد: آنچه در مدیریت حوزه کودک در کشور اهمیت دارد، آن است که بتوانیم با هماهنگی‌های لازم موازی‌کاری‌ها را تا حد امکان کاهش و ظرفیت‌های کافی برای تحقق حقوق کودک را در کشور فراهم کنیم تا بتوان تقسیم کار مشخصی در این حوزه برای تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی تعیین و از منابع موجود استفاده‌های لازم را به عمل آوریم.

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر رویکردهای سلامت‌نگرانه و پیشگیرانه در کشور ضعیف است اما در حوزه مداخله بهتر عمل کرده‌ایم.

چلک افزود: مشکل کشور در فقدان قوانین نیست بلکه مشکلات موجود ناشی از عدم ضمانت اجرایی لازم قوانین است؛ همچنین آنکه زیرساخت‌های کشور برای انجام اقدامات اصولی کامل نیستند.

وی ادامه داد: یک مسأله مهم دیگر در حوزه مسائل اجتماعی آن است که همواره حوزه اجتماعی در کشور تحت تأثیر تصمیمات سایر حوزه‌های اقتصادی و سیاسی و ... بوده، این در حالی است که در حوزه اجتماعی کشور با کمبود برنامه و منابع مواجه نیستیم.

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در ادامه ضمن بیان اینکه باید از "مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک" در کشور حمایت شود، اظهارکرد: تا چند سال گذشته هیچ مرجع هماهنگ کننده‌ای در حوزه "حقوق کودک" در کشور نداشتیم اما اکنون چندین سال است که "مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک" طبق مصوبه هیئت وزیران در وزارت دادگستری ایجاد شده است.

چلک در خصوص این مرجع اظهار کرد: "مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک" هیچ مسئولیت اجرایی ندارد بلکه مسئولیت آن تنها در حوزه‌های هماهنگ کنندگی، گزارش‌دهی و غیره است.

وی در ارتباط با وظایف "مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک" تصریح کرد: این مرجع وظایف متعددی اعم از تدوین طرح‌ها و برنامه‌های ارتقاء کودک، تکریم شخصیت کودک، ارزیابی اقدامات صورت گرفته در این حوزه، ارائه نظرات مشورتی در حوزه قوانین و لوایح به دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های غیردولتی و غیره دارد.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ادامه داد: پیشنهاد اصلاح قوانین و مقررات، تهیه گزارش‌های ملی حوزه کودک و ارائه آن به مراجع داخلی و خارجی ، پژوهش در حوزه کودک و ارتقای همه جانبه آن با همکاری سایر دستگاه‌های دخیل در این حوزه از جمله وظایف «مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک» در ایران است که در حال حاضر بیش از 16 سازمان به همراه نمایندگان سه سازمان غیردولتی با این مرجع همکاری می‌کنند.

چلک در ادامه اظهار کرد: معتقدم این مرجع به نسبت قدمتی که دارد اقدامات خوبی را به انجام رسانده و توانسته قدمهای مثبتی را در حوزه کودک بردارد. همچنین آنکه مسئولین این مرجع نیز سابقه طولانی در حوزه کودک دارند و به این سبب می‌توانند هماهنگی‌های خوبی را به انجام برسانند.

وی در ادامه در خصوص قرارگیری «مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک» در وزارت دادگستری نیز عنوان کرد: مسئله حقوق کودک تنها محدود به قوه مقننه، قضائیه و مجریه نیست بلکه پیگیری "حقوق کودک" مسئله ای فرا قوه ای است؛ هرچند در بخش اجرا قوه مجریه و قضائیه بیشترین ارتباط را در این بخش با یکدیگر دارند. به همین ترتیب معتقدم انتخاب وزارت دادگستری برای ریاست این مرجع اقدام صحیحی بوده است.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران تصریح کرد: به علت آنکه وزارت دادگستری هم در هیئت دولت حضور دارد و هم با قوه قضائیه در ارتباط است، انتخاب آن به عنوان ریاست مرجع کنوانسیون حقوق کودک صحیح بوده است.

وی در ادامه به برخی مسائل مربوط به حقوق کودک که در قانون به آنها اشاره شده است، مانند "کودک آزاری" اشاره کرد و گفت: هر فردی با مشاهده کودک آزاری می‌تواند آن را به مراجع قضایی اعلام کند. همچنین پیگیری فرآیند درمان کودکان آسیب دیده در کودک آزاری‌ها نیز طبیعتا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسئولیت دارد که این مسئله در آیین نامه اورژانس اجتماعی نیز ذکر شده است.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در ادامه ضمن بیان آنکه مسئله کودک همواره در ایران به عنوان دغدغه مطرح شده است، گفت: بر اساس وظایف قانونی دستگاه‌های متعددی در خصوص مسائل، مشکلات و حقوق کودکان دارای مسئولیت هستند و چنانچه کودک را افراد زیر 18 سال در نظر بگیریم طبیعتا وزارت عظیمی چون آموزش و پرورش نیز مسئولیت سنگینی را بر عهده خواهد داشت.

چلک ادامه داد: همچنین سازمان بهزیستی کشور بر اساس وظیفه قانونی خود و همچنین قانون تشکیل این سازمان در حوزه کودک دارای مسئولیت است. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز سلامت کودکان را در تمامی ابعاد ائم از کودکان بیمار، آسیب دیده و غیره بر عهده دارد.

وی افزود:‌ در چنین شرایطی می‌بینیم که با توجه به حیطه‌های نیاز کودکان دستگاه‌های مختلفی تولی امور کودک را در کشور بر عهده گرفته‌اند اما مسئله آن است که باید تعامل میان این دستگاه‌ها با یکدیگر افزایش یافته و ارتباطات میان بخشی، کاهش موازی کاری‌ها، اصلاح نقاط ضعف، تمرکز بر نقاط قوت و تجمیع منابع در این حوزه در دستور کار تمام دستگاه‌های ذی نفع قرار گیرد؛ تا شاهد آن باشیم که برنامه‌های حوزه کودک در کشور بیشتر از قبل پیگیری و بر اجرای آن نظارت‌های کافی صورت گیرد به امید آنکه مشکلات موجود در این حوزه کاهش یابند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن