تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805612866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ازدواج برای دو لقمه نان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ازدواج برای دو لقمه نان




در سالهای اخیر شمار رو به فزاینده ای از جوانان، مسلمان یا غیرمسلمان، ثروتمند یا فقیر، زادگاهشان را در اروپا ترک کرده اند تا به جلادان داعش و یا دیگر گروههای جهادی در سوریه بپیوندند. نوعی غلیان احساسات که در اروپا در حال رشد است و چیز جدیدی نیز محسوب نمی شود.





روزنامه شهروند: در سالهای اخیر شمار رو به فزاینده ای از جوانان، مسلمان یا غیرمسلمان، ثروتمند یا فقیر، زادگاهشان را در اروپا ترک کرده اند تا به جلادان داعش و یا دیگر گروههای جهادی در سوریه بپیوندند. نوعی غلیان احساسات که در اروپا در حال رشد است و چیز جدیدی نیز محسوب نمی شود.

اگرچه دستگیری افرادی که مظنون به استخدام این جوانان برای ستیزه جویان اسلامگرا هستند در ماههای اخیر در کشورهای اروپایی افزایش یافته وهم زمان قوانین سختی در کشورهای مختلف تدوین شده و همچنین مراکز اطلاع رسانی و آگاه سازی بویژه در کشورهایی همچون بریتانیا و فرانسه دایر شده، با این وجود طی سالهای اخیر با توجه به تبلیغات ستیزه جویان در شبکه های مجازی، همواره بر شمار این جوانان افزوده شده است.

بنا بر گزارش اینترپل، تاکنون بین ۳ تا ۵ هزار نفر جوان اروپایی به ستیزه جویان پیوسته اند که ۶۵ درصد از این تعداد، سنی کمتر از ۲۵ سال دارند و ۴۰ درصد از آنها نیز زن هستند.

همچنین بنا بر گزارش اینترپل، ۱۵۰۰ نفر از کل ستیزه جویان یا به عبارت دیگر ۴۷ درصد از آنها فرانسوی هستند و شمار فرانسویهای پیوسته به اسلامگرایان افراطی در سال جاری میلادی نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی ۸۴ درصد افزایش یافته است.

به این ترتیب این مشکل بطور ویژه گریبانگیر کشور فرانسه است. اخیرا دولت فرانسه کمپینی برای مبارزه با این مشکل راه اندازی کرد و در بخشی از فعالیتهای کمپین، به خانواده هایی پرداخت که تحت تاثیر افراطی گری قرار گرفته اند. همچنین مردم تشویق می شوند در صورت مشاهده افراد مظنون، آن را گزارش دهند.

سال گذشته افراط گرایان تصاویری را منتشر کردند که در آن جوانان فرانسوی گذرنامه هایشان را می سوزاندند و با اعلام وفاداری به ستیزه جویان، کشور زادگاهشان را تهدید به حمله می کردند.

برای مبارزه با این مسئله باید منشاء شکل گیری این تفکر را شناخت. همه این جوانان به دنبال یک آرمانگرایی رومانتیک هستند. بخش عمده آنها در حومه شهرها و بدون هیچ آینده مشخصی متولد و بزرگ شده اند و از سرخوردگی باعث شده از جامعه ای که در آن رشد کرده اند، متنفر باشند.

کمیسیون اروپا روز دوشنبه کنفرانسی در مورد افراط گرایی در اروپا برگزار کرد. بنا به گزارش کمیسیون اروپا، تنها شش تا هشت هفته بطول می انجامد که یک جوان در زندان به افراط گرایی کشیده شود.

کریستین توبیرا، وزیردادگستری فرانسه گفت دعوت به افراط گرایی در زندانها رایج است اما بخش عمده آن در خارج از زندانها صورت می گیرد: "حدود پانزده درصد از افراط گرایی افراد، در دوره حبسشان در زندانها انجام می شود، اما نمی خواهیم آنرا دست کم بگیریم. ما طرحهایی در زندانها برای ردیابی تبلیغات افراط گرایانه و سپس اصلاح و براه آوردن اشخاصی پیاده کرده ایم که آنها را دوباره به جامعه باز گرداند.”

اما تشخیص افراط گرایان بیش از پیش دشوار می شود. گیوم دونوا، مدیر انجمن فرانسوی قربانیان تروریسم گفت: "تلاش ما ردیابی تغییر رفتار زندانی و برخوردش به تغییرات در دنیای خارج است. هدف آن می تواند خانواده او، پزشکش یا یکی از کارمندان زن زندان یا دیگر زندانیان باشد…. تغییراتی مثل در خود فرو رفتن یا درمیان گذاشتن افکارش با دیگران.”

هدف این کنفرانس تبادل نظر در مورد موثرترین راهبرد در میان کشورهای اتحادیه اروپا بود. ورا یورووا، کمیسر اتحادیه اروپا در امور دادگستری گفت: "شنیده ام که در بریتانیا بروی تک تک افراد کار می کنند. چه از آنهایی که هنوز در حبسند و چه از اشخاصی که آزاد شده اند می پرسند چرا به افراط گرایی کشیده شدند و نیازهایشان چیست تا بتوانند دوباره به اجتماع بازگردند.”

یکی دیگر از زمینه هایی که محتاج توجه دقیق مقامات اروپاست، به افراط کشیده شدن جوانان از طریق تماسهای اینترنتی است.






تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن