تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805609721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی برگزیدگان خود را شناخت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی برگزیدگان خود را شناخت
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی برگزار و برندگان آن معرفی شدند که «روی ماه خداوند را ببوس»، «منِ او» و «مدیر مدرسه» مورد توجه ترین کتاب‌ها بودند.



به گزارش روابط عمومی فرهنگی- هنری منطقه 10، چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی، عصر 21 مهرماه در ایوان شمس به کار خود پایان داد و برندگان این جشنواره معرفی شدند.


الهام غفارزاده، مائده ایمانی، سولماز اسدی، حسین نورانی و محمد احمدی به ترتیب نفرات اول تا پنجم این جشنواره در بخش آزاد بودند.


در بخش ویژه نوجوان نیز دو کتاب «شازده کوچولو» اثر سنت اگزوپری و «بچه های قالیباف خانه» از هوشنگ مرادی کرمانی انتخاب شده بودند که به ترتیب حمیدرضا فیضی، فاطمه کریمی و رقیه آفنداک نفرات اول تا سوم این بخش شدند.

صادق کرمیان رئیس فرهنگسرای عطار و مدیر فرهنگی- هنری منطقه 10، در ابتدای این مراسم ضمن عرض تسلیت و تعریت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و همچنین خوشامدگویی به مهمانان به پیشینه تاریخی – فرهنگی ایران اشاره و بیان کرد: فرهنگ مکتوب باعث غنای فرهنگی هر سرزمین می شود آنچه به عنوان کتاب برای ما به یادگار باقی مانده حاصل تلاش شاعران، نویسندگان و اندیشمندان بوده که در طول زمان به صورت مکتوب درآمده و وظیفه ما حفظ و اشاعه و انتقال این فرهنگ مکتوب است.

او به سابقه برگزاری جشنواره مجازی کتابخوانی اشاره کرد و افزود: این برنامه ابتدا یک مسابقه محلی منطقه ای بوده است اما در چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی شاهد حضور شرکت کنندگانی از سراسر ایران و حتی خارج از کشور هستیم. خوشحالیم که فضای مجازی این امکان را در اختیار شرکت کنندگان قرار داده که در هر کجای ایران بتوانند در این مسابقه شرکت کنند.

مهم‌ترین تفاوت جشنواره مجازی کتابخوانی در تشریحی بودن است

در بخشی از مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی، حسن آذری دبیر جشنواره گسترش فرهنگ عادت به مطالعه معرفی غیر مستقیم آثار فاخر، تغییر گرایش مخاطب از کارهای سطحی به رمان های ارزشمند و استفاده از فضای مجازی را از مهمترین اهداف جشنواره دانست.

او به بخش های مختلف جشنواره مجازی کتابخوانی اشاره و بیان کرد: این جشنواره در سه بخش آزاد، نوجوان و کودک برگزار شد. امسال برای نخستین بار بچه های ۴ تا ۸ سال می توانستند در یک مسابقه کتابخوانی شرکت کنند به این ترتیب که ما کتابی مرتبط با محیط زیست را معرفی کرده بودیم و از والدین خواسته بودیم این کتاب را برای بچه هایشان بخوانند، بچه ها برداشت خودشان را نقاشی کنند و بزرگ‌تر از نقاشی بچه ها عکس بگیرند و برای ما ارسال کنند.

آذری با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در جشنواره مجازی کتابخوانی گفت: ۶ هزار و ۵۰۵ نفر در چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی شرکت کرده بودند که کوچکترین شرکت کننده ۳ سال و مسن ترین ۷۲ سال داشتند. کتابهای «روی ماه خداوند را ببوس»، «مدیر مدرسه»، «من او»، «غرور و تعصب»، «سو و شون» و «بینوایان» مورد توجه ترین آثار این دوره از جشنواره بودند.


خوشحالم که تلخ ترین کتاب من همچنان خواننده دارد

هوشنگ مرادی کرمانی نیز در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی، نخستین کتاب را کتاب طبیعت دانست و افزود: انسان نخستین نیزه ای به دست گرفت تا به شکار پرندگان برود ناگهان چشمش به کره بزرگ سرخ رنگی افتاده که پشت کوه پنهان می شد. با دیدن این منظره شکار پرنده را فراموش کرد و برای ثبت این لحظه و این کره بزرگ رنگی شاعرانگی در پیش گرفت و اولین کتاب ذهنی خود را نوشت این گونه بود که انسان، انسان شد و کتاب طبیعت و انسانیت را خواند.

نویسنده «قصه های مجید» به سفر چند سال پیش خود به کشور سوئد اشاره و بیان کرد: کتابخانه بین المللی سوئد چند سال پیش از من به عنوان یک نویسنده ایرانی و همچنین از نویسندگان روسیه، کرواسی و آمریکای لاتین دعوت کرده بود تا به این کشور برویم و برای بچه ها کتاب بخوانیم. در طول این سفر از خود سئوال می کردم چرا دولت سوئد و شهرداری استکهلم با پولی که از مالیات مردم سوئد دریافت می کنند از یک نویسنده ایرانی خواسته اند تا برای ایرانیان ساکن در آن کشور کتاب بخواند و قصه بگوید.


مرادی کرمانی یکی از وظایف عمده شهرداری ها را پرداختن به مقوله فرهنگ دانست و افزود: به نظر من هر چیز خوبی در هر کجای دنیا قابل تحسین است. من آن روز کار شهرداری سوئد را تحسین کردم همانگونه که امروز اقدام سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را در برگزاری جشنواره مجازی کتابخوانی قابل تقدیر می دانم.


نویسنده کتاب «بچه های قالیباف خانه» با اشاره به اینکه برگزار کنندگان تلخ ترین کتاب او را برای مسابقه کتابخوانی انتخاب کرده اند گفت: در همه آثار من رگه هایی از طنز وجود دارد بچه های قالیباف خانه تنها کتابی است که هیچ نشانی از طنز در آن وجود ندارد و تلخ ترین کتاب من است. این کتاب اولین جایزه خارجی یعنی جایزه هانس کریستین اندرسن را برای من به ارمغان آورده و ۴۰ سال پیش منتشر شده است. خوشحالم که هنوز این کتاب خوانندگان خاص خود را دارد.


پس از آن افشین اعلا و حامد عسگری دو شاعری بودند که در این برنامه شعرهایی را در سوگ جان باختگان منا خواندند.

جشنواره مجازی کتابخوانی با خواندن بیانیه هیئت داوران از سوی مصطفی رحماندوست به پایان رسید.


در این بیانیه آمده بود خوانندگان به یاری کتاب می توانند به دنیاهای دیگر سفر کنند و با آدمهای جدیدی آشنا شوند همچنین حس صلح دوستی، احترام به سایر انسانها، احترام به طبیعت و جهانی که در آن زندگی می کنیم با خواندن کتاب بر ما برانگیخته می شود.
این شاعر کودک و نوجوان همچنین بیان کرد: یکی از اهداف جشنواره مجازی کتابخوانی توجه به رمان بوده است. این جشنواره کوشیده تا رمان های فاخر را به علاقه مندان معرفی کند.




انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

تأثیرگذاری بیشتر شیوه تبلیغی کتاب «دختران آفتاب» نسبت به شیوه مستقیم
مطالعه‌ را برای کودکان لذت‌بخش کنیم
بشر بدون کتاب کور است/ کتاب ذهن بسته ما رو باز می‌کند
با کتاب رفیق باشیم/ داستان‌نویسی علاقه بچگیم بود
ثبت نام رایگان کودکان و خانواده‌ها در کتابخانه‌های منطقه 22
تولید کتاب الکترونیک در کنار کتاب کاغذی باعث رونق کتاب‌خوانی می‌شود
جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی امکان برند‌سازی تولیدات داخلی را ایجاد می‌کند
حضور دانش‌آموزان در مراکز کانون در هفته‌ ملی کودک
زیبا بروفه: آدمی که مطالعه می‌کند، مسئولیتش سنگین‌تر است/ بدون کتاب خوابم نمی‌برد





۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن