واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۷:۸ب.ظ)
همزمان با هفته ملي کودک؛ همکاريهاي کانون پرورش فکري و استاندار استان مازندران موج-همزمان باهفته ملي کودک، سند همکاريهاي مشترک اداره کل کانون پرورش فکري مازندران و اداره کل استاندارد استان امضا شد.
به گزارش خبرگزاري موج، چند روزي است که نمايشگاه هفته کودک با همکاري دستگاههاي مختلف اجرايي عضو ستاد هفته ملي کودک به منظور آگاه سازي عمومي نسبت به توانمنديهاي کودکان و نحوه تعامل با اين قشر افتتاح شده است.
مديرکل استاندارد استان مازندران نيز به عنوان يکي از بازديدکنندگان و علاقمندان به حوزه کودک به همراه چند تن از همکاران و فرزندان کودک آنان براي بازديد از نمايشگاه در محل اداره کل کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان مازندران حضور يافت.
مسعود جوادي با بيان اين که خودم از اعضاي سابق کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان هستم، گفت: از سال دوم ابتدايي تا اوايل دانشگاه با کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان در ارتباط بودم.
وي اظهار کرد: در دوراني که عضو کانون پرورش فکري بودم، آموزشهاي مناسبي در حوزه نوشتن، نقاشي کردن و چگونگي ارتباط با ديگران ياد گرفتم که در دوران بزرگسالي از آنها استفاده کردم.
جوادي با بيان خاطرات دوران کودکي و شرکت در کلاسهاي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان، افزود: متأسفانه افراد بسياري در جامعه هستند که به دليل عدم بهره گيري از آموزش مناسب در زمان کودکي، توانايي نوشتن و ادبيات مناسبي در دوران بزرگسالي ندارند.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه کتابهاي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان داراي محتواي مطلوب آموزشي متناسب با ظرفيت و استعدادهاي سنين مختلف تهيه ميشود، افزود: از خانوادهها ميخواهم تا کتابهاي کانون پرورش فکري کودکان ونوجوانان را براي فرزندان خود خريداري کنند.
وي بيان کرد: لازم است مؤلفين فعال در حوزه کودک از ظرفيتهاي کانون پرورش فکري در نوشتن کتابهاي داستان و آموزشي استفاده کنند.
مديرکل اداره استاندارد استان مازندران با بيان اينکه کيفيت برگزاري نمايشگاه هفته کودک مطلوب است، گفت: اين نمايشگاه از افراد متخصص و علاقمند به حوزه کودکان و نوجوانان استفاده کرده است که با جان و دل کار ميکنند.
جوادي با اشاره به اينکه استفاده از افراد متخصص و علاقمند در نمايشگاه هفته کودک کمترمورد توجه قرار ميگيرد، ابراز کرد: با اطلاع رساني بيشتر درباره نمايشگاه هفته کودک ميتوانيم خانوادهها را با ظرفيتهاي کانون پرورش فکري آشنا کنيم.
وي با بيان اينکه کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان مرکز تخصصي آموزش و پرورش براي کودکان به صورت عام و تيزهوشان به صورت خاص است، افزود: کانون به عنوان مرکز پرورش استعدادهاي درخشان کشور مطرح است.
جوادي با اشاره به وظايف اداره کل استاندارد درحوزه تبليغ و آگاه سازي عمومي نسبت به اهميت استاندارد در جامعه، ابراز کرد: در حال حاضر قشر کودک و نوجوان جمعيت بسياري از جامعه را تشکيل ميدهند که علاقهمنديم از ظرفيت آنها در فرهنگ سازي عمومي جامعه درباره اهميت استاندارد استفاده کنيم.
مديرکل استاندارد مازندران با ابراز علاقهمندي نسبت به همکاري با کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان در زمينه آگاهي از حوزه استاندارد، ابراز کرد: آماده همکاري با کانون پرورش فکري از طريق برگزاري مسابقات، حضور کارشناسان استاندارد در کلاسهاي آموزشي کانون و ساير برنامهها هستيم.
گفتني است تفاهم نامه همکاريهاي کانون پرورش فکري و اداره کل استاندارد استان مازندران نيز با امضاي مديران اين دو دستگاه به امضا رسيد.
بر اساس اين تفاهم نامه از ظرفيت اداره کل کانون پرورش فکري مازندران جهت آموزش، آگاهي بخشي و فرهنگ سازي در حوزه استاندارد استفاده خواهد شد.
درنشست مشترک کانون پرورش فکري و منابع طبيعي استان عنوان شد:
کودکان را براي حفظ منابع طبيعي تربيت کنيم
نشست مديرکل کانون پرورش فکري مازندران با مديرکل منابع طبيعي استان در حاشيه برگزاري نمايشگاه هفته ملي کودک به منظور استفاده از ظرفيتهاي دو دستگاه براي آشنايي کودکان با چگونگي حفاظت از منابع طبيعي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي واطلاع رساني اداره کل کانون پرورش فکري کودکان ونوجوانان مازندران، مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان در اين نشست با بيان اين که نمايشگاه هفته کودک نمادي از اقدامات دستگاههاي مختلف در حوزه کودکان و نوجوانان است، گفت: اقدامات انجام شده در نمايشگاه نشان دهنده مهارت و نظرات کارشناسان حوزه کودکان و نوجوانان است.
ستاربابايي با اشاره به اينکه استفاده از جنگل يکي از زمينههاي توسعه کشور است، گفت: جنگل در بخشهاي مختلف؛ کشاورزي، اقتصادي، اکوتوريسم، گردشگري و.. اهميت دارد.
بابايي با تاکيد بر لزوم فرهنگ سازي در زمينه حفاظت از منابع طبيعي استان، افزود: کودکان بهترين قشري هستند که در افزايش اطلاعات نسبت به حفاظت از منابع طبيعي ميتوانيم از آنها کمک بگيريم.
وي با بيان اين که کودکان قشري از جامعه هستند که بايد با زبان و بيان خاصي با آنها رفتار کرد، افزود: با همکاري کودکان با توجه به ظرفيت هوش و يادگيري آنها، ميتوانيم آموزشي رايگان و ماندگار در جامعه ايجاد کنيم.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري پيرامون لزوم فرهنگ سازي مناسب در جامعه، ابراز کرد: لازم است تا فرهنگ حفاظت از منابع طبيعي به فرهنگ عمومي مردم تبديل شود.
وي خواستار همکاري با کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان مازندران به منظور آموزش و فرهنگ سازي عمومي حفاظت از منابع طبيعي در استان شد و گفت: زيباييهاي منابع طبيعي استان، تأثير بسزايي بر رشد فکري و جسمي کودکان و نوجوانان دارد و ميتوانيم از اين حوزه براي پيشرفت فرزندان خود استفاده کنيم.
اين مقام مسوول با اشاره به اين که تجاربي درباره بهره گيري از کودکان در حوزه آموزش مسائل فرهنگي و تربيتي در جامعه داريم، ابراز کرد: در زمينه حفاظت از منابع طبيعي با آموزش و پرورش تفاهم نامه اي خواهيم داشت.
وي با بيان اينکه قرار است تفاهم نامه اي با کانون پرورش فکري مازندران درحوزه آموزش کودکان براي حفاظت از منابع طبيعي امضا کنيم، ادامه داد: پس از امضاي تفاهم نامه با کانون پرورش فکري نيز مطالب تخصصي را در اختيار کارشناسان اين نهاد قرار ميدهيم تا با نظرات مربيان توانمند کانون به کودکان آموزش داده شود.
مديرکل کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان مازندران نيز با بيان اينکه در حال حاضر منابع طبيعي از لحاظ حوادث غير طبيعي که علت انساني دارند دچار خطرات بسياري است، افزود: حفاظت از منابع طبيعي براي عموم اقشار جامعه واجب است و با مشارکت يکديگر بايد جامعه را نسبت به چگونگي بهره گيري درست از منابع طبيعي آگاه سازيم.
قاسم عزيززاده گرجي نيز در اين نشست با اشاره به نگاه ضعيف و نداشتن اطلاعات درست برخي از هم وطنان نسبت به نگه داري از منابع طبيعي در استان، ابراز کرد: راه برون رفت از اين مشکل، اطلاع رساني و آگاهي بخشي به جامعه است.
وي با بيان ظرفيت کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان در افزايش اطلاعات و آگاهي رساني در قشر کودک، اظهار کرد: اگر تصميمات لازم در حفاظت از منابع طبيعي در خصوص افزايش اطلاع رساني و براساس آگاهي لازم در اين حوزه باشد به نتيجه مطلوب خواهيم رسيد.
گرجي با تقدير از مديرکل منابع طبيعي استان براي توجه به ظرفيتهاي کانون در فرهنگ سازي عمومي در جامعه، گفت: کانون پروش فکري کودکان و نوجوانان با توجه به 40 عنوان فعاليت فرهنگي، هنري، ادبي توانايي انتقال مطالب آموزشي در قالب مفاهيم فرهنگي و هنري را دارد.
شايان ذکر است؛ در آينده نزديک جلسه اي با حضور کارشناسان دو دستگاه به منظور انتقال اطلاعات و تجربيات در حوزه آموزشي برگزار مي شو تا تفاهم نامه مشترکي ميان دو طرف امضا شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]