تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812795343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!




آبی آسمانی، از سر تا پایش را پوشانده، روی زمینه پیراهنش گیپورهای گرم کار شده و سادگی چین دامنش، باعث شده همه چیز با هم هماهنگی داشته باشد. دختر دیگری کنار او، سبز پوشیده و شال حریرش روشن تر از رنگ اصلی پیراهن و همرنگ با چین دامن است.











هفته نامه صدا - ریحانه سادات یاسینی: آبی آسمانی، از سر تا پایش را پوشانده، روی زمینه پیراهنش گیپورهای گرم کار شده و سادگی چین دامنش، باعث شده همه چیز با هم هماهنگی داشته باشد. دختر  دیگری کنار او، سبز پوشیده و شال حریرش روشن تر از رنگ اصلی پیراهن و همرنگ با چین دامن است. 10 دختر جوان، با پیراهن ها و دامن های بلند کار هم ایستاده اند و رقص رنگ در پوشش هایسنتی شان، توریستی خارجی را در گوشه کادر عکس به وجود آورده است.

توریستی اروپایی که این عکس را با هشتگ #Must see Iran در صفحه اینستاگرامش منتشر شده و به انگلیسی نوشته است: «ایران مقصد شگفت انگیزی برای سفر است.» این تنها یکی از 400 هزار عکسی است که در صفحه هشتگ ایران را باید دید، وجود دارد.از ستاره باران آسمان کویر گرفته تا استکان های کمرباریک چای در جنگل های شمال، در صفحه کمپین #Must see Iran دیده می شود. کمپینی که هره فته 27 میلیون نفر بازدیدکننده دارد.

سیدعلی عراقچی، اردیبهشت سال 93 این کمپین را راه اندازی کرده است. زمانی که عمویش، سیدعباس عراقچی به عنوان معاون وزیر امور خارجه در کنار محمدجواد ظریف مشغول مذاکرات هسته ای بود، او نیز به عنوان کارمند بخش آی تی در یکی از دفاتر سازمان ملل متحد حضور داشت. علی عراقچی می گوید: «در 24 نوامبر سال گذشته در محل مذاکرات، فرش ایرانی در کنار 7 پرچم کشورهای دنیا قرار گرفته بود. من از این صحنه عکس انداختم و توییت کردم «توافق روی فرش ایرانی اتفاق افتاد» از همان زمان پروژه کمپین ایران را باید دید مطرح شد و در مقابله با پروژه ایران هراسی قرار گرفت.»


کمپین «ایران را باید دید» پردرآمدتر از نفت!



این حرکت مردمی توانست به سرعت عده زیادی از مردم را به خود جلب کند و هشتگ ایران را باید دید، پای ثابت تصاویر مردمی از آثار باستانی تا غذاهای سنتی ایرانی شود. حضور در شبکه اجتماعی و استقبال تمام دنیا از آن، تا جایی پیش رفت که جیم اسکیتو، دبیر بخش امنیت ملی شبکه جهانی CNN با انتشار دو تصویر از سردر بازار بزرگ تهران و غذای سنتی دیزی، از جاذبه های گردشگری ایران تعریف کرد. شبکه های اروپایی و آمریکایی هم چون واشنگتن پست، نیویورک تایمز، بلومبرگ و رادیو ملی سوئیس نیز از این صفحه بازدید کرده و به معرفی آن پرداختند.

کمپینی که می تواند دو برابر درآمدهای نفتی، برای کشور درآمد ایجاد کند

در اتریش درس می خواند و برای گذراندن تعطیلات به ایران آمده است. روایت او از تصور اتریشی ها از ایران، برای دوستان ایرانی اش نیز غیرقابل باور است. پسر جوانی که به اروپا مهاجرت کرده است، می گوید: «با وجود تمام سر و صداهای مذاکرات، هنوز ایران را درست نمی شناسند. فکر می کنند همان عراق است. تصورات عجیبی هم دارند، مثلا فکر می کنند تمام زنان ایرانی در خیابان پوشیه می زنند و حق سینما رفتن هم ندارند.»

تصویری که رسانه های خارجی و رفتارهای دیپلماتیک دولت های نهم و دهم برای مردم جهان از ایران ساخته اند، با فعالیت های مردمی در بستر شبکه های ارتباطی و اجتماعی نوین با چالش جدی مواجه شده است. مقامات دولت یازدهم نیز با این حرکت همراهی کرده اند؛ حسن روحانی چند ماه پیش در پستی اینستاگرامی با هشتگ #Must see Iran نوشت: «گردشگری پل ارتباطی درک متقابل فرهنگ هاست. آماده میزبانی از گردشگران هستیم.»

اگرچه براساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، دولت ایران از نظر اولویت دادن به صنعت گردشگری در رتبه 135 جهانی قرار دارد و تنها 6 دولت دیگر در دنیا وجود دارند که به گردشگری کم تر از ایران اهمیت می دهند. این در حالی است که ایران به دلیل تضعیف ارزش دلار، رتبه 1 جهانی را از نظر رقابت پذیری قیمتی در صنعت گردشگری به خود اختصاص داده است.

بزرگ ترین کمپین مردمی گردشگری ایران، از طرف مقامات مطرح جهانی هم چون گری لوییس، رئیس دفتر سازمان ملل در تهران مورد استقبال قرار گرفته است. علی عراقچی، می گوید: «تقریبا از طرف تمام رسانه های معتبر جهان این صفحه مورد استقبال قرار گرفت. یوهانس دوماف سفیر هلند در ایران در توییترش نوشت برای لذت بردن از ایران، از این کمپین بازدید کنید. همین که او نگفت برای آشنایی با ایران و از عبارت «لذت بردن» استفاده کرد، نشان از موفقیت این صفحه دارد.»

او با خاطره ای از زمان اقامتش در سوئیس می گوید: «زمانی که در ژنو اقامت داشتم، مدیر یک آژانس گردشگری از لوزان سوئیس با من تماس گرفت و گفت کنجکاوم بدانم داستان کمپین شما چیست، جدیدا افراد زیادی به ما مراجعه می کنند که از این راه اینترنتی با کشور شما آشنا شده اند و می خواهند به ایران سفر کنند.»

سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی اعلام کرده است: «سالانه حدود 5 میلیون گردشگر به کشور می آیند و از این گردشگران 7 تا 7 و نیم میلیارد دلار درآمد کسب می شود.» این در حالی است که در همین سال توریست هایی که به ترکیه رفته اند، حدود 7 میلیارد دلار تنها برای وعده های غذایی شان خرج کرده اند، رقمی که با کل درآمد گردشگری ایران برابر است.

در سال 2014، بیشترین درآمد از صنعت گردشگران در جهان با 172.9 میلیون دلار، در رتبه سوم جهانی قرار داشته است.

براساس اعلام واشنگتن پست، هر توریست به طور متوسط 3هزار دلار برای کشور مقصد ارزآوری دارد. کمپین مردمی ایران را باید دید، ماهانه 100 میلیون نفر بازدیدکننده دارد. عراقچی، مبتکر راه اندازی کمپین مردمی گردشگری می گوید: «اگر یک درصد از این بازدیدکننده ها سالانه به کشور وارد شوند، سه میلیارد دلار ارز به کشور وارد می شود که بیش از دو برابر کل درآمدهای نفتی ایران است.»

گردشگری

مجتمع جهانی اقتصاد گزارشی از «رقابت پذیری سفر و گردشگری در سال 2015» منتشر  کرده و 141 کشور جهان را در 24 رکن اصلی و 90 زیرمجموعه بررسی کرده است.

97 رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری سفر و گردشگری بین 141 کشور جهان

12 رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری سفر و گردشگری بین 16 کشور خاورمیانه

1 رتبه ایران

از نظر رقابت پذیری قیمتی در جهان

135 رتبه ایران

از نظر اولویت صنعت گردشگری برای دولت در جهان

37 رتبه ایران

از نظر کیفیت محیط طبیعی در جهان








تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن