تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812754473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرونده آسيبهاي اجتماعي / (8) يك روانشناس تغيير فرهنگ زندگي سنتي به مدرن را از بستر هاي ازدواج ناموفق دانست


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پرونده آسيبهاي اجتماعي / (8) يك روانشناس تغيير فرهنگ زندگي سنتي به مدرن را از بستر هاي ازدواج ناموفق دانست
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: به گفته يك روانشناس تبدل فرهنگي ، بي اعتماد به نفسي جوانان و تغيير شكل يافتن زندگي جوانان از سنتي به نيمه سنتي از مهمترين بسترهاي آسيبهاي ازدواج هستند.
دكتر فهيمه قوبيتي روز دوشنبه در گفت و گوي اختصاصي روز يكشنبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" درباره آسيبهاي اجتماعي ازدواج هاي اينترنتي گفت: يكي از مهمترين عوامل آسيبهاي اجتماعي در زمينه ازدواج هاي اينترنتي تأخر فرهنگي مي باشد به اين معني كه هر جامعه اي زمينه هاي فرهنگي خود را دارد زماني كه وسيله اي قبل از اينكه نياز به آن احساس شود وارد جامعه اي شود ، آن جامعه را دچار تأخر فرهنگي مي كند زيرا با وجود آمدن وسيله ،فرهنگ متناسب با استفاده از آن وارد و نهادينه نشده است.
اين روانشناس درخصوص آسيبهاي بومي در كشور گفت: كشور ايران به دليل همجواري با كشورهايي كه در توليد و پخش مواد مخدر پيشينه قوي و گسترده دارند در معرض آسيب هاي اعتياد قرار داده است.
وي با اشاره به اينكه بيشترين آسب اجتماعي در حوزه ازدواج مربوط به انتخاب همسر است ، گفت: شايد بتوان علت اصلي اين آسيب را متنوع شدن ارتباطات ، گوناگون شدن وسايل ارتباطي و تغيير شكل يافتن خانواده ها از حالت سنتي به حالت نيمه سنتي دانست.
وي افزود: ورود جوانان به دانشگاه ها و القائاتي كه به همراه اين ورود از طرف جامعه و خانواده ها به آنها مي شود نيز مي تواند يكي ديگر از اين آسيب ها باشد ، به اين صورت كه خانواده ها دانشگاه رفتن جوانشان را به نشان دادن شايستگي آنها براي ادامه زندگي شان تلقي مي كنند ولي زماني كه اين جوان بر اثر اين القائات يك انتخاب را انجام مي دهد همين خانواده با او و انتخابش مخالفت مي كنند.
دكتر قوبيتي اظهار داشت: گسترده شدن وسايل ارتباطي و گسترش دايره انتخاب جوانان براي ازدواج اين آسيب را مي تواند داشته باشد كه وارد شدن در دنياي مجازي ممكن است باعث خلاف واقع سخن گفتن و بوجود آمدن فضاي بي اعتمادي شود.
وي افزود: اما همانطور كه مي دانيم معيارهاي اصلي ازدواج هم كفو بودن ، شرايط فرهنگي مشابه و همسان گزيني است كه اين امر در فضاي مجازي امكان پذير نمي باشد.
قوبيتي با اشاره به اينكه فرهنگ امري بسيار تاثير گذار در شكل دهي شخصيت افراد است ، بيان كرد: اعتقادات ، ارزش ها ، باور ها و به طور كلي روش زندگي كردن افراد را مشخص مي كند. اما چيزي كه در آشنايي هاي اينترنتي ناديده گرفته مي شود فرهنگ و پيشينه فرهنگي افراد است كه اين خود يكي از عوامل اصلي نا موفق شدن ازدواج هاست.
وي افزود: آشنايي هاي اينترنتي زماني مي تواند منجر به ازدواج موفق شود كه بر پايه شناخت واقع بينانه و به دور از احساسات استوار شود.
قوبيتي با اشاره به اينكه آشنايي هاي اينترنتي مي تواند نقطه شروع باشد ، ابراز داشت: به هر حال نوع آشنايي مي تواند تاثير گذار باشد اما اثرش به اندازه عامل شناخت طرفين نمي تواند تعيين كننده باشد.
وي اظهار داشت: هر ازدواجي چه به صورت اينترنتي و چه روش هاي ديگر اگر بر پايه سه اصل آگاهي ، غلبه بر احساس و نظارت خانواده ها صورت گيرد منجر به موفقيت مي شود .
اين روانشناس افزود: هر پديده نويي كه وارد جامعه شود اگر كاركرد مثبتي داشته باشد ماندگار مي شود و در مورد اين پديده هم مفيد يا غير مفيد آن را جامعه مشخص مي كند .
وي در خصوص راهكارهاي پيشنهادي براي اين پديده گفت: اولين مورد ، آگاهي دادن به خانواده ها در خصوص تغيير شرايط فرزندانشان است كه بايد از طريق رسانه ها صورت گيرد و دومين مطلب اين كه به خانواده ها آموزش داده شود كه چگونه در انتخاب به فرزندانشان كمك كنند نه اينكه اعمال نظر كنند.
اين روانشناس درپاسخ به اين پرسش كه چرا جوانان به اين روش روي مي آورند ، ابرزا عقيده كرد: شايد دليل اصلي از يك طرف بي اعتماد به نفسي جوانان و از طرف ديگر شيك بودن و مد شدن اين امر باشد كه مسئولان بايد تأملي جدي در اين مورد داشته باشند./ 146/120
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 563]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن