تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867986084




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهانی کردن راه امام حسین (ع) تنها راه نجات


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
جهانی کردن راه امام حسین (ع) تنها راه نجات
جهانی کردن راه امام حسین (ع) تنها راه نجات استاد حوزه و دانشگاه گفت: جهانی کردن راه امام حسین (ع) و مکتب عاشورا تنها راه سعادت و نجات است.


به گزارش فرهنگ نیوز، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان عصر امروز در محفل مرکز فرهنگی عاشورائیان و فعالان فرهنگی اصفهان گفت: بزرگترین مشکل در طول 36 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تهدیداتی بوده که از ناحیه دشمنان خارجی ایجاد شده که البته این‌ها به دلیل نقاط قوت دشمنان و یا نقاط ضعف داخلی نیست.
 
وی در توضیح بزرگترین تهدید امروز کشور، تصریح کرد: بزرگترین مشکل امروز کشور از دست دادن فرصت‌های فراوانی است که متأسفانه نتوانسته‌ایم از آنها به بهترین نحو بهره‌ ببریم.
 
این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: خداوند در سوره الرحمن و واقعه انسان‌ها را به سه دسته اصحاب یمین، اصحاب شمال و سابقون تقسیم‌بندی می‌کند، این نوع تقسیم‌بندی دقیقاً نقطه مقابل نحوه تقسیم‌بندی ما بر اساس طیف سفید، طیف خاکستری و طیف سیاه است.
 
پناهیان، خطاب به فعالان عرصه فرهنگی گفت: به عنوان نمونه می‌توانیم برای تبلیغ حجاب تیتر «حجاب بهتر است» را ترویج و تبلیغ کنیم، این نوع ادبیات و داشتن نگاه مثبت ادبیات سابقون است.
 
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: وقتی می‌گوییم بزرگترین تهدید از دست دادن فرصت‌ها است، یعنی اینکه می‌توانستیم در حال حاضر در جایگاه بهتری از جایگاه فعلی باشیم که در این راستا معرفی مکتب اهل بیت(ع) و عاشورا به جهان با زبان اسپانیولی، انگلیسی، چینی و فرانسوی امروز ضرورت دارد.
 
پناهیان تأکید کرد:‌ جهانی کردن راه امام حسین (ع) و مکتب عاشورا تنها راه سعادت و نجات است که متأسفانه بچه‌ حزب‌اللهی‌ها در این راه کمی سستی و کوتاهی کرده‌اند و در این خلأ فعالیتی، سازمان‌های جاسوسی همچون سیا و موساد یک بدلی از دین اسلام تحت عنوان داعشی و طالبان ساختند و به جهان صادر کردند.
 
وی با بیان اینکه امروز جوانان یمن متأثر از صدور بخشی از آرمان‌های امام و انقلاب و فرهنگ برخاسته از اسلام ناب رشد یافته‌اند و در مقابل ظلم و ظالم ایستاده‌اند، عنوان کرد: امروز جوانان یمن تشنه فرهنگ انقلاب هستند.
 
پناهیان، ساختن گروهک تروریستی داعش و حمایت از این گروه‌های انحرافی توسط دشمنان اسلام را گواهی بر ناتوانی و به پایان خط رسیدن حربه‌های دشمنان دانست و گفت: امروز جوانان یمن در فکر داشتن موشک دوربرد نیستند، بلکه آنان درصدد جذب و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی و تمرکز بر قدرت نامتناهی خداوند هستند.
 
وی افزود: جوانان حزب‌اللهی باید به فکر جهانی شدن و جهانی تفکر کردن و کار جهانی کردن باشند. متوقف شدن در خوبی‌ها و سرگرم شدن به روزمرگی زمینه‌ساز سقوط است.
 
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با تأکید بر ترویج و صدور مکتب امام حسین (ع) با هر ابزار و تکنولوژی متناسب روز و صدور آن به مردم جهان، چنین توضیح داد: هیئت‌های داخل شهر و فعالان فرهنگی باید به سمت جهانی شدن و جهانی فکر کردن حرکت کنند.
 


منبع: فارس


94/6/27 - 19:53 - 2015-9-18 20:53:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن