تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816129305




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امنیت صادرات و واردات میان چین و ایران دو روی سکه است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امنیت صادرات و واردات میان چین و ایران دو روی سکه است
کشور ایران و چین سابقه‌ای دیرینه در تبادلات فرهنگی و اقتصادی دارد و این سابقه هم اکنون در محیط‌های داخلی و خارجی به چشم می‌خورد.


به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چهارمین همایش مشترک سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و آکادمی علوم اجتماعی با حضور قهرمان سلیمانی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و یانگ هوانگ رئیس پژوهشگاه آسیای غربی و آفریقا و آکادمی علوم اجتماعی و رئیس هیئت چینی و با حضور دکتر خرم مشاور وزیر امور خارجه و سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در پکن و وی جیین کانگ رئیس دفتر پژوهشگاه تاریخ جهان آکادمی در روز 28 شهریور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.


قهرمان سلیمانی معاون پژوهشی و آموزشی فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ابتدای برنامه گفت: با نگاه منتقدانه و آسیب‌شناسانه این گفتگوها را مورد بررسی قرار می‌دهیم زیرا این گفتگوها برای رسیدن به اهداف موثر است اما در ضرورت رسیدن به این اهداف هیچ شک و شبهه‌ای نیست. تصویری که از جامعه جهانی این روزها صورت گرفته تصویر غمباری است. تصویری که با قدرت‌های موجود در منطقه شکل گرفته و یک بحران عظیم بشری را به وجود آورده و کشورهای آن سوی مرزها زندگی را برای خاورمیانه دشوار کرده است اما برای دو کشور ایران و چین که از اساطیر و سپیده دم تاریخ بشری به گسترش روابط اهمیت دادند، به خصوص در چند دهه اخیر نشان می‌دهد که این دو کشور اهل صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز هستند و برای اینکه به خواسته‌های خود جامه عمل بپوشانیم باید این گونه گفتگوها را افزایش دهیم تا به خواسته خود برسیم. مهمترین آن مسئله جاده ابریشم است جاده ابریشم تنها راه برای داد و ستد نبوده و بلکه راهی برای شناخت ملت‌ها است.


وی افزود: تفاوت رویکردهایی که امروز در عرصه اقتصاد و سیاست داریم و آنچه که در گذشته به چشم می‌خورد، یک سیاستی است که جنبه اقتصادی داشته و امروز وجهه خود را از دست داده است؛ زیرا وجه اخلاقی و انسانی کردن سیاست به عهده جاده ابریشم بوده و نیز داد و ستد فرهنگی و اقتصادی و انسانی از دیگر اهداف جاده ابریشم بوده است. این گونه نشست‌ها باید دریچه نوینی را در راه انسانی و اخلاقی باز کند امیدواریم این تلاش‌ها نتایج مثبتی داشته باشد و به وجوه مختلف این داد و ستدها سرعت ببخشیم.


یانگ هوانگ رئیس پژوهشگاه آسیای غربی و آفریقا آکادمی علوم اجتماعی و رئیس هیئت چینی در ادامه اظهار داشت: امیدواریم این طرح یک توسعه همه جانبه برای ایران و چین باشد و از طرف دیگر ایران در اتحادیه وین توانسته به موفقیت برسد من تحسین خود را برای ایران از این تفاهم‌نامه بیان می‌کنم.


در خصوص نوار و جاده یک مسئله را بیان می‌کنم. جاده ابریشم یک نشان تاریخی بین ایران و چین است که باید تداوم پیدا کند؛ زیرا ایران و چین از قدیم جزو کشورهای قوی و قدرتمند بوده و هرگز سابقه جنگ بین این دو کشور دیده نشده است. ایران و چین همواره در حال تبادل فرهنگ بودند و ارتباطی قدیمی داشتند.


وی ادامه داد: امروز در زمینه‌های زبان، فرهنگ، تکنولوژی، ادبیات که قابلیت یادگیری متقابل وجود دارد، ارتباطات بسیار نامشخص بوده است امیدواریم که بتوانیم در آینده این را پر رنگ‌تر کنیم.


یانگ هوانگ خاطرنشان کرد: چین و ایران می‌توانند به انجمن امنیت منابع تبدیل شوند. چین یکی از کشورهایی است که وارد کننده نفت و گاز از طریق ایران است و ایران یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت و گاز بوده البته کشور چین همواره تسهیلاتی را به ایران وارد کرده است بنابراین ما دو کشور به هم وابسته هستیم، امنیت صادرات و واردات این دو کشور دو روی سکه است. ایران منابع انسانی قوی دارد و بازار صنعتی آن توانایی بالایی دارد. در کنار آن نرخ بیکاری بسیار زیاد است، استخراج منابع و صنعت کشاورزی مسائلی هستند که این مشکل را حل می‌کنند البته ساخت منابع می‌تواند این مسئله را تا حدی برطرف کند زیرا چین به کارخانه صنعت دنیا شهرت دارد. چین می‌تواند تکنولوژی پیشرفته و محصولات خود را به خارج از کشور صادر کند.


وی در پایان افزود: امیدوارم بتوانیم فصل جدیدی را در همکاری دو جانبه میان هر دو کشور رقم بزنیم و سطح ارتقا را بالا ببریم.


محمد جواد ابوالقاسمی معاون امور بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اظهار داشت: این همایش که چهارمین دوره خود را سپری می‌کند با هدف شناخت هر چه بیشتر دو کشور در تبادل فرهنگ و گسترش ارتباطات تلاش می‌کند. دولت ما با بهره‌گیری از پشتوانه تمدنی دینی خود همواره در مسیر دوستی با سایر ملل پیشقدم است. اکنون که خشونت مناطق مختلف جهان را دربرگرفته گفتگوی فرهنگی می‌تواند راهکاری ارزشمند برای مدیریت مشترک جهانی و همکاری دول باشد. به همین دلیل با توجه به موارد یاد شده این نشست بسیار حائز اهمیت است از دیگر موضوعات مهم احیای فرهنگی جاده ابریشم است و نقش مهم و تاثیرگذاری که ایران می‌تواند به عنوان کشور امن در منطقه ایفا کند این است که طرح احیای جاده ابریشم را با همکاری کشورهای حاشیه جاده ابریشم در زمینه تبادلات فرهنگی ایجاد کند و برای رسیدن به هدف مورد نظر تسهیلات کافی را فراهم نماید. دو کشور ایران و چین سابقه دیرینه در تبادلات فرهنگی و اقتصادی دارند و این سابقه هم اکنون به مسائل فرهنگی سیاسی و اقتصادی که در محیط داخلی و خارج به چشم می‌خورد و بهترین تحلیل برای تعامل دو کشور است.


ابوالقاسمی در پایان افزود:‌ روابط ایران و چین از جهت اقتصادی و فرهنگی هنوز گنجایش زیادی دارد و این می‌تواند اقدامات گسترده‌ای برای رفع موانع موجود در راه توسعه داشته باشد.


دکتر خرم مشاور وزیر امور خارجه و سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در پکن گفت: من خاطرات زیادی از سفرم به چین دارم و آن‌ها را دستمایه کار بعدی خود قرار دادم. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز ایران و چین به عنوان دو دوست پستی‌ها و بلندی‌ها و تحولات زیادی را پشت سر گذاشتند. چین از تجربیات ذی‌قیمتی برخوردار است که من از آن‌ها بهره بردم.


چین همواره یکی از کشورهای موفق در جذب سرمایه‌گذاری خارجی بوده است. این کشور دارای یک استراتژی است و من این استراتژی را در دانشگاه تدریس کردم. 


خرم با بیان دو موضوع دیگر در نشست گفت: موضوع اول روابط ایران و چین بعد از توافق هسته‌ای در وین و برنامه برجام است که چه مسیری را طی می‌کند؛ در پی این سال‌ها که ایران مورد تحریم شدید و فراوانی قرار گرفت، چین این تحریم پر رنگ را متحمل نشد حتی مورد تنبیه وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفت و به تحریم‌های فراقانونی جامعه امریکا خیلی احترام و تقدس قائل نشد. به همین دلیل ما توانستیم روابطمان را با چین حفظ کنیم. دوستان چینی ما می‌توانند با خیال راحت با سازمان‌های دولتی و خصوصی کشورمان تعامل داشته باشند.


وی اظهار داشت: موضوع دوم بحث مهم راجع به انجمن منابع مشترک نفت و گاز است. این یک انجمن بازار مشترک و یکپارچه انرژی در آسیا  است که هدفش این است که شرق و جنوب آسیا از انرژی استفاده کنند و این همکاری هم به نفع مصرف کننده و هم به نفع تولید کننده است امیدواریم این همایش از دستاوردهای فراملی برخوردار باشد.


در پایان جلسه از کتاب جامعه و فرهنگ چین با تالیف علی محمد سابقی رونمایی شد.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

ایران آمادگی راه‌اندازی سامانه ابریشم مجازی را دارد
فرهنگ رضوی حقیقت اسلام است
حضور ایران در بیست و دومین دوره نمایشگاه کتاب پکن
امسال مجمع جهانی خادمان رضوی اعلام موجودیت خواهد کرد
سیاست بنیاد سعدی توقف فعالیت موسسه‌های آموزشی نیست
يوسف قوجق: اعتیاد به مطالعه و نوشتن، بهترین اعتیاد دنیا
ترویج زبان و خط فارسی، سیاست­ ابلاغ شده در دیپلماسی فرهنگی است
کتاب «خمره» به صورت دو زبانه منتشر شد/ بنیاد سعدی موظف به سعدی شناسی نیست
تعالیم و آموزه‌های سعدی فقط متعلق به یک قوم نیست/ سعدی دوست و مشاور همگان در روزگار ماست
کتاب «هدایتگر مقدس(حضرت مهدی موعود)» در آمریکا منتشر شد
راه اندازی شبکه ماهواره ای ویژه امام رضا (ع)





۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن