واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مجموعه مستند «مدالهاي جنوب شهر» با موضوع نخبگان المپيادي توليد ميشود
هادي محمدينسب، فارغالتحصيل كارشناسي ارشد ادبيات نمايشي از دانشگاه سوره و از فيلمسازان مستند و كوتاه داستاني ميباشد كه قبلاً جوايزي نيز براي آثار خود دريافت كرده است و بيش از يك سال است كه در پي توليد مجموعه مستند مدالهاي جنوب شهر (با موضوع نخبگان بسيجي كه مدالهايشان را به رهبر انقلاب اهدا كردند) ميباشد.
هادي محمدينسب، فارغالتحصيل كارشناسي ارشد ادبيات نمايشي از دانشگاه سوره و از فيلمسازان مستند و كوتاه داستاني ميباشد كه قبلاً جوايزي نيز براي آثار خود دريافت كرده است و بيش از يك سال است كه در پي توليد مجموعه مستند مدالهاي جنوب شهر (با موضوع نخبگان بسيجي كه مدالهايشان را به رهبر انقلاب اهدا كردند) ميباشد.
محمدينسب درباره مجموعه مستند مدالهاي جنوب شهر ميگويد: اين مجموعه به عدهاي از نوجوانان و جوانان كمتوقع جنوبشهري ميپردازد كه اكثر آنها از نظر مالي، جزو طبقه متوسط به پايين جامعه هستند و با تلاش و پشتكار و دست در دست هم توانستهاند به قلههاي علمي ملي و جهاني دست پيدا كنند. اين جماعت با صفا كه پايه فعاليت علميشان را در مسجد بنا نهادهاند، بر اساس درآمد و دارايي مالي خانوادهشان دستهبندي نميشوند و براي كلاسهاي المپياد پول نميپردازند. آنها صرفاً بر اساس علاقه، استعداد و توانايي علميشان در كلاسهاي رشتههاي مختلف (فيزيك، شيمي، رياضي و. . . ) شركت ميكنند. آنها عشق و علاقه ويژهاي به رهبر انقلاب دارند و در طول چندين سال فعاليت مستمر، بارها مدالهايشان را به محضر رهبر انقلاب اهدا كردهاند كه چند روز پيش هم مدالهاي جديدشان را خدمت رهبر انقلاب اهدا كردند. زنجيره جالبي از فرايند تعليم و تعلم در اين كانون وجود دارد. بدين شكل كه نوجواناني كه در اين كانون آموزش ديده و به رتبه و مقامات عالي علمي ميرسند، به اين كانون بازگشته و حالا در كسوت استاد به آموزش نوجوانان جديد ميپردازند بدون هيچ چشمداشت مالي چرا كه خاستگاه رشد و پرورش آنها اين كانون بوده و خود را مديون و وامدار آن ميدانند و به نوعي برميگردند تا زكات علمشان را بپردازند. در حالي كه همزمان براي تدريس در كلاسهاي كنكور و المپياد بالاشهر دستمزدهاي بالايي ميگيرند. نوع عملكرد كانون تا آنجا موفق بوده كه نخبگاني از استانهاي مختلف به الگوبرداري از آنها پرداخته و در ارتباط مستقيم با كانون هستند و مجموعه اين جوانان نخبه، آرام آرام در حال تبديل شدن به يك شبكه علمي گسترده در سطح كشور هستند. يكي از اين جوانان آقاي مسعود شفايي است كه وقتي از علت اهداي مدالها از او پرسيدم، پاسخ جالبي داد. او گفت ما براي عرض اندام، مدالهايمان را اهدا ميكنيم. مسعود وقتي نگاه پرسشگرانه مرا ديد با لحني صميمي و گرم توضيح داد: ما با اين كار به محضر حضرت آقا اعلام ميكنيم كه ما به عنوان سربازان علمي شما، گوش به فرمانتان هستيم. روي ما حساب كنيد!
كارگردان مجموعه مستند مدالهاي جنوب شهر درباره روند ساخت اين مستند ميگويد: تحقيق و پژوهش اين مجموعه حدود دو سال قبل انجام شده و سال گذشته طرح مستند در مركز بسيج صداوسيما به تأييد رسيد و در زمان مديريت آقاي دكتر جعفري مراحل انعقاد قرارداد توليد را هم طي كرد. اما با تغيير مديريت و معارفه آقاي عاطفي به عنوان مدير جديد مركز بسيج صداوسيما، اعلام كردند كه ساخت اين مجموعه مستند همچنان جزو اولويتهاي آن مركز است، اما در حال حاضر دچار مشكلات بودجه هستند. لذا بنده منتظرم تا به محض تأمين اعتبار پروژه و اعلام مسئولان محترم مركز بسيج صداوسيما توليد مجموعه را شروع كنم و خواهشم از مديران محترم مركز بسيج صداوسيما اين است كه تا سوژه از تازگي برخوردار است كمك كنند كه توليد اين مجموعه بيش از اين به تأخير نيفتد و فرسايشي نشود. در مورد ابعاد و ساختار اين مجموعه هم بايد بگويم كه در فاز اول اين مجموعه، شش قسمت تعريف شده است كه به صورت شخصيتمحور ساخته خواهد شد. به عبارت ديگر ما در هر قسمت به زندگي و شخصيت يكي از اعضاي تأثيرگذار كانون خواهيم پرداخت كه به طور ضمني و غيرمستقيم، كانون هم معرفي خواهد شد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]