واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
پزشکان برای پایدارماندن سلامتی شان چه مواردی را رعایت می کنند و چه قوانینی دارند؟ شاید این سوال برای شما هم مطرح شده باشد که پزشکان وقتی بیمار می شوند، چه کار می کنند و یا چه راهکارهایی برای حفظ سلامتشان دارند. در این مطلب به نقل از نیوزویک به چند مورد در این زمینه اشاره شده است.
جان اکسفورد، متخصص آنفلوآنزا و ویروس شناسی از دانشگاه کوین ماری، لندن می گوید: زمانی که پسرم ۸ یا ۹ سال داشت دچار آنفلوآنزا شد؛ بنابراین او را به مدت ۳ روز که عفونت در بالاترین سطح است، در اتاقش قرنطینه کردم. در این مدت او هیچ گونه تماسی با بقیه اعضای خانواده نداشت حتی غذا را بیرون از اتاق برای او قرار می دادم. این راهکار از انتشار بیماری های عفونی جلوگیری می کند. فرد در ۳ روز اول که در واقع اوج بیماری است، با سرفه و عطسه کردن ویروس را در هوا پراکنده می کند. بنابراین قرنطینه کردن وی بهترین کار است و مانع از بیماری دیگر اعضای خانواده می شود. از آن جا که احتمال وجود ویروس روی ظروف وجود داشت، پس از شستن ظروف، دست ها را کامل و به خوبی می شستیم. وی می گوید: با هر فرد مبتلا به بیماری عفونی مانند آنفلوآنزا که از طریق هوا قابل انتشار است، لازم است فاصله حداقل ۲ متری را رعایت کرد. بنابراین، زمانی که در وسایل نقلیه عمومی یا مترو هستم و فردی کنارم عطسه می کند، بلافاصله از جا بلند می شوم و از وی فاصله می گیرم.
راسل فوستر، متخصص خواب و عصب شناس می گوید: به خواب خوب اولویت می دهم زیرا خواب مهم ترین عامل برای تقویت عملکرد شناختی در فرد است. کاری که می کنم این است که نیم ساعت قبل از خواب، چراغ های اصلی را کم نور می کنم. زیرا نور زیاد می تواند مرکز هوشیاری مغز را تحریک کند. اما هنگام صبح سعی می کنم از حداکثر نور طبیعی استفاده کنم زیرا این کار باعث ایجاد هوشیاری بیشتر و تنظیم ساعت بدن می شود. من صبحانه را کنار پنجره می خورم یا این که اول صبح به پیاده روی می روم.
دیوید مکالپین، دانشمند حوزه علوم عصبی و شنوایی سنجی از انستیتو usl لندن می گوید: تا حد امکان سعی می کنم به مدت طولانی در معرض صدای بلند قرار نگیرم بنابراین حتی در هواپیما، اگر به موسیقی گوش ندهم یا فیلم تماشا نکنم، برای کاهش صدای هواپیما از گوشی استفاده می کنم. در مراسم عروسی و جشن های پر سر و صدا نیز هر نیم ساعت از آن محیط خارج می شوم. او می گوید: خطر آسیب دیدگی گوش، به بلندی صدا و مدت زمانی که در معرض آن قرار می گیریم، ربط دارد. من پس از حضور طولانی مدت در یک مهمانی پرسر و صدا، دچار وز وز گوش می شوم. اکنون، هر بار که گوشم شروع به وز وز می کند متوجه می شوم که برای مدت طولانی در یک مکان پر سر و صدا قرار گرفته ام.
آدریان پارک، پزشک مشاور چاقی از بیمارستانی در کمبریج می گوید: وقتی پرخوری می کنم، به جای این که روز بعد غذا نخورم به عادت های سالم می پردازم. نظرم این است که بدن قادر به کنترل وزن است و اگر ۸۰ تا ۹۰ درصد شیوه زندگی سالم داشته باشیم، گاهی پرخوری باعث اضافه وزن ما نمی شود. بهتر است در یک روز ۳ هزار کالری مصرف کنید و روز بعد این میزان را به هزار کالری محدود کنید.
کاترین کالینز، متخصص ارشد تغذیه از بیمارستان سنتجورج،میگوید: به جای روغن های دیگر، از روغن کانولا برای پخت و پز استفاده می کنم. یک قاشق چای خوری روغن کانولا حاوی ۵۰۰ میلی گرم امگا۳ است که مصرف این مقدار در روز توصیه می شود. امگا۳ برای تولید غشاء سلول و انتقال آن از گلبول های قرمز به سلول های پوست لازم است.
دکتر اسکار پزشک عمومی می گوید: هر روز به مدیتیشن می پردازم .شنا کردن، باغبانی کردن و… نیز مفید است.
زمانی که نمی توانم بخوابم کمی نرمش انجام می دهم و با دم و بازدم و شمردن از یک تا ۱۰ برای هر نفس طی چند دقیقه به خواب می روم.
دکتر کلوس ویت، متخصص قلب و عروق از انگلستان می گوید: همه کارها در زندگی باید به اندازه باشد، حتی ورزش. گاه افراط در ورزش می تواند به قلب فشار وارد کند و تأثیر منفی و طولانی مدت مانند ضعف قلب و اختلال ریتم ایجاد کند. بنابراین کافی است روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
25 شهریور 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]