تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846325066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تربيت تک ساحتي آثار نامطلوب فرهنگي و اجتماعي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۵۶ق.ظ)
تربيت تک ساحتي آثار نامطلوب فرهنگي و اجتماعي موج-معاون پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش گفت: ما فقط متولي بخشي از تربيت هستيم و نقش خانواده‌ها در تربيت امروز بر هيچ کس پوشيده نيست. ولي وقتي خانواده‌ها نقش خود را در تعليم و تربيت رها کردند بايد منتظر ديدن مصيبت‌هاي اجتماعي باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج،حميدرضا کفاش در مراسم افتتاحيه دومين دوره توانمندسازي مربيان امور تربيتي و مشاوران مدارس با اشاره به اينکه هدف از برگزاري چنين دوره‌هايي نزديک کردن نگرش‌هاست اظهار کرد: وزير آموزش و پرورش اعتقاد دارد يکسان سازي نگرش‌ها نه ممکن است و نه لازم، ولي تقريب نگرش‌ها هم ممکن است و هم لازم. لذا در اين عرصه بايد قدمي برداريم تا نوع نگرش‌هايمان را به هم نزديک کنيم. اگر اين اتفاق بيفتد جريان اجتماعي ايجاد مي‌شود.
کفاش با اشاره به موضوع توانمند سازي در قالب تربيت مطلوب در مدرسه تصريح کرد: سند تحول بنيادين حاصل تلاش جمعي افراد بسياري در کشور است که امروز قانوني مدون براي ايجاد تحول در آموزش و پرورش شده است. اين سند بايد راهنماي حرکت و جهت دهنده جامعه در ايجاد تحول و دگرگوني باشد.
معاون پرورشي فرهنگي آموزش و پرورش با اشاره به تفکر دو انديشمند معاصر يعني دکتر شريعتي و آيت الله مطهري درخصوص تربيت انسان ايده آل گفت: شريعتي بخشي از مصيبت‌هاي بشري را محصول نگاه تک ساحتي به انسان مي‌دانست و مرحوم مطهري هم انديشه انسان کامل را مطرح کردند يعني انساني که تک بعدي نينديشد.
کفاش به ساحت‌هاي مختلف تربيت مطابق با سند تحول بنيادين اشاره کرد و افزود: نگاه آموزش و پرورش ترتيب متوازن تربيت در ساحت‌هاي نگاه متوازن به تربيت را به اين شرح تعريف کرد: اعتقادي، عبادي، اخلاقي، اجتماعي و سياسي، زيستي و بدني، زيباشناختي، اقتصادي و حرفه اي و علمي و فناورانه است و تقريب نگرش‌ها در اين ساحت‌ها باعث مي‌شود آثار آن در جامعه مطلوب باشد.
وي درخصوص زيان‌هاي تربيت تک ساحتي گفت: آثار نامطلوب تربيت تک ساحتي غرور، خشونت و انحصارطلبي است. تفکري که قدرت تحمل شنيدن صداي مخالف را ندارد و مي‌گويد "من و ديگر هيچ" نتيجه تربيت تک ساحتي است. اين تفکري مخرب است و اگر نظام تربيتي ما در خروجي‌هايش دقت نکند جامعه را به فنا مي‌کشاند.
کفاش جوان باوري را از خصوصيات مربيان تربيتي عنوان کرد و گفت: مربي و مشاور بايد نقشش از مجري فعاليت‌هاي تربيتي به راهبر تربيتي تغيير يابد و اين از طريق جوان باوري و واگذاري فعاليت‌ها به دانش آموزان در قالب تشکل‌هاي دانش آموزي ميسر مي‌شود. اگر فعاليت بچه‌ها در نظر ما بچگانه باشد، اگر تمرين مردم سالاري را در مدرسه نداشته باشيم، اگر بچه‌ها در مدرسه جدي گرفته نشوند واي به حال نظام تربيتي ما.
معاون پرورشي آموزش و پرورش در ادامه به موضوع غيرانحصاري بودن تعليم و تربيت اشاره کرد و گفت: ما متوليان انحصاري تعليم و تربيت نيستيم. در واقع به قول يکي از صاحب نظران ما پيمانکار خانواده‌ها در تربيت فرزندانشان به اندازه 5-6 ساعت در روز هستيم. ما فقط متولي بخشي از تربيت هستيم و نقش خانواده‌ها در تربيت امروز بر هيچ کس پوشيده نيست. ولي وقتي خانواده‌ها نقش خود را در تعليم و تربيت رها کردند بايد منتظر ديدن مصيبت‌هاي اجتماعي باشيم.
معاون پرورشي فرهنگي آموزش و پرورش درخصوص مصاديق توانمندسازي نيروي انساني گفت: توانمندسازي نيروي انساني يعني معلمي که مي‌رود به مدرسه منطقه محروم کارو و مدرسه 3 دانش آموزي را تبديل به يک مدرسه جهاني مي‌کند و از طريق فضاي مجازي کتاب و حمايت جلب مي‌کند و مدرسه را در تمام دنيا مطرح مي‌کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن