تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826424262




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخي مديران دولتي حاضرند جان به عزارييل بدهند، اما؛ صندلي به بخش خصوصي نه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۵۴ب.ظ)
پوري حسيني: برخي مديران دولتي حاضرند جان به عزارييل بدهند، اما؛ صندلي به بخش خصوصي نه موج - رئيس سازمان خصوصي سازي با تاکيد بر اينکه براي برخي از بعضي مديران دولتي دل کندن از صندلي سخت است، گفت: دولت داراي هزاران پست مديريتي است که برخي از مديران آن‌ها حاضر هستند جان به عزارييل بدهند، اما؛ صندلي خود را به بخش خصوصي واگذار نکنند.
به گزارش خبرگزاري موج، ميرعلي اشرف عبدالله پوري حسيني در نشست تخصصي رسانه و ترويج فرهنگ اقتصاد مقاومتي که با حضور فرشاد مؤمني، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي و فعالان و اصحاب رسانه برگزار شد، افزود: در باب اقتصاد مقاومتي آنچه ابتدا در ذهن متصور مي‌شود اين است که اين امر برنامه ريزي براي مديران کشور است تا اقتصاد را در برابر آسيب‌ها، شوک‌ها و ناملايمات مقاوم کنند.
وي با اشاره به تک محصولي بودن اقتصاد ايران، اظهار داشت: عمده‌ترين آسيب از تک محصولي بودن اين است که اقتصاد کشور با کاهش قيمت نفت و يا فروش آن دچار نوسان مي‌شود.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي ادامه داد: هرچند مديران بايد اقتصاد کشور را در برابر آسيب‌هاي بيروني مقاوم کنند، اما؛ برخي از شوک‌ها ريشه داخلي دارد و بنابراين بايد براي خروج کشور از تک محصولي بودن برنامه ريزي‌هاي لازم صورت گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه تک محصولي بودن تنها آسيب کشور نيست، اظهار داشت: آسيب ديگري که در اقتصاد کشور وجود دارد نشأت گرفته از بافت قدرت و شکل گيري آن است و اين در حالي است که کشور بر اساس سه قوه بنا شده که اعضاي قوه مجريه و مقننه توسط مردم تعيين مي‌شوند، اما؛ ساز و کار رأي سازي و شکل گيري آن در کشور که همان احزاب و نهادهاي مدني هستند، وجود ندارد.
رئيس سازمان خصوصي سازي ادامه داد: همين امر سبب شده تا رسانه‌ها در اين زمينه نقش پررنگي داشته باشند زيرا غير از رسانه‌ها تشکلي در کشور وجود ندارد که بتوان از طريق آن دور هم جمع شد يا موارد را تحليل کرد.
پوري حسيني تصريح کرد: البته نبود نهادهاي مدني به معناي تعطيلي انتخابات نيست و انتخابات در حالي در کشور برگزار مي‌شود که ساز و کار اجتماعي مناسب همانند احزاب وجود ندارد و در اين صورت است که اگر طرز تفکر مناسبي قوه مجريه را در اختيار گيرد کشور به سمت شکوفايي و در غير اين صورت به سمت نادرست حرکت خواهد کرد.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به حوزه اقتصاد، گفت: زماني که قوا بدون ساماندهي و نهادهاي اجتماعي شکل مي‌گيرد بستر براي اقتصاد دولتي فراهم مي‌شود.
وي با بيان اينکه، اگر اقتصاد در اختيار دولتي نامطلوب قرار گيرد و آن دولت راه انحرافي را در پيش گيرد کشور از رشد اقتصادي عقب مي‌ماند، اظهار داشت: براي جلوگيري از اين آسيب بايد مقاوم سازي در اقتصاد کشور و همچنين شوک‌ها ايجاد شود و اين امر فقط با کوچک کردن دولت محقق مي‌شود.
پوري حسيني با اشاره به تصويب اصل 44 قانون اساسي، خاطرنشان کرد: در سايه اين اصل قرار شد 80 درصد تصدي گري هاي دولت به بخش خصوصي واگذار شود.
وي با انتقاد از عملکرد خصوصي سازي در دولت‌هاي نهم و دهم، اظهار داشت: در اين دوره خصوصي سازي به شکل رد ديون و بابت بدهي‌هاي دولت به طلبکاران انجام مي‌شد اما هم اکنون با روي کار آمدن دولت يازدهم فضا براي خصوصي سازي باز شده است.
وي افزود: دولت به صورت گسترده اي در عرصه‌هاي اقتصادي فعال و اين در حالي است که يکي از الزامات اوليه اقتصاد مقاومتي کاهش حضور دولت در اين عرصه‌ها است.
معاون وزير اقتصاد با بيان اينکه تا زماني که دولت کوچک نشود و مديران دولتي تصدي‌هاي خود را واگذار نکنند، اقتصاد رشد نمي‌کند و اين در حالي است که برخي خواهان بخش خصوصي ضعيف هستند که البته اين امر نيز سياسي است، ادامه داد: برخي عامدانه و عالمانه از رشد بخش خصوصي جلوگيري مي‌کنند.
وي با بيان آنکه، سازمان خصوصي سازي موج حمله بسياري از افراد است، گفت: با چنگ و دندان و به سختي جلوي برخي ايستاده‌ايم و درهمين حال نيز متهم مي‌شويم و من متاسفم در کشوري زندگي مي‌کنم که برخي معتقدند نمي‌توان بخش خصوصي را بدون رانت و تباني در مزايده‌ها شرکت داد.
يادآور مي‌شود، دوازدهمين نشست از سلسله نشست‌هاي تخصصي دفتر مطالعات و برنامه ريزي رسانه‌ها با عنوان «رسانه و ترويج فرهنگ اقتصاد مقاومتي» امروز سه شنبه 24 شهريور در دفتر مطالعات و برنامه ريزي رسانه‌ها برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن