تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853080317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از جرائم کم قاچاق کالا در کشور/ لزوم کوتاه کردن دست‌های پشت پرده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: انتقاد از جرائم کم قاچاق کالا در کشور/ لزوم کوتاه کردن دست‌های پشت پرده
قائم مقام وزیر صنعت، گفت: فعالیت‌های باندهای ذی‌نفوذ در امر قاچاق یکی از چالش‌های پیش روی اجرای برنامه‌های مبارزه با این پدیده است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز در ششمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق تهران با اشاره به اینکه پدیده قاچاق هم در کالاهای صادراتی و هم در کالاهای وارداتی وجود دارد، گفت: در بخش واردات لوازم آرایشی- بهداشتی، البسه و کفش، دخانیات، لوازم خانگی، پارچه، تلفن همراه، تجهیزات پزشکی و چادر مشکی بیشترین حجم قاچاق را به خود اختصاص داده‌اند.


وی با اشاره به آمار کشفیات کالای قاچاق گفت: در بخش واردات طلا و مصنوعات نزدیک به 3 میلیارد دلار، البسه و پوشاک 2.7 میلیارد، دلار لوازم خانگی 2.1 میلیارد دلار، تلفن همراه 1.8 میلیارد دلار، سیگار 912 میلیون دلار، لوازم آرایشی و بهداشتی 1.1 میلیارد دلار، رایانه 1.5 میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است.


خسروتاج تصریح کرد: البته این ارقام مربوط به کشفیات است و در مجموع در بخش واردات 15- 16 میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور وارد می‌شود و با احتساب صادرات این رقم در سال به بیش از 20 میلیارد دلار می‌رسد.


قائم مقام وزیر صنعت بالا بودن سود و حقوق گمرکی، ممنوعیت و غیرمجاز بودن ورود کالاهای مورد نیاز و تشریفات متعدد واردات رسمی را از مهم‌ترین علل ورود قاچاق عنوان کرد.


وی افزود: فرار از الزامات استاندارد و ضوابط کمی و کیفی وارداتی، عدم پاسخگویی تولیدات به سلایق موردنظر مصرف‌کننده و شرایط اجتماعی، اقتصادی و بیکاری در مناطق مرزی همچنین دوگانگی اقدام در کنترل قیمت کالاهای داخلی و خارجی را می‌توان از دیگر علل بروز قاچاق عنوان کرد.


قائم مقام وزیر صنعت در ادامه صحبت‌های خود برخی بسترهای قانونی را تسهیل‌کننده پدیده قاچاق عنوان کرد و افزود: تعدد طبقات تعرفه‌ای،‌ کم‌اظهاری در واردات کالا یا ورود موقت و همچنین سوء‌استفاده از ظرفیت‌های ترانزیتی از جمله این بسترهای قانونی است که موجب تسهیل قاچاق در کشور شده است.


وی سوء‌استفاده از تجارت مرزی ملوانی و مناطق آزاد و سوء‌استفاده از ظرفیت همراه مسافر و سوء‌استفاده از مجوزهای خاص دستگاه‌ها را از دیگر بسترهای قانونی تسهیل‌کننده قاچاق عنوان کرد.


خسروتاج تضییع حقوق دولت در عدم پرداخت حقوق و سود گمرکی و عدم رعایت استانداردهای فنی، ایمنی و سلامتی کالاها و لطمه به تولیدکنندگان داخلی را از پیامدهای اقتصادی و اجتماعی ناشی از قاچاق ذکر کرد.


وی افزود: با رونق قاچاق شاهد کاهش سطح اشتغال، لطمه به فعالان تجارت کشور و در پی آن شاهد شکل‌گیری اقتصاد زیرزمینی خواهیم بود.


وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به چالش‌های پیش رو در اجرای برنامه‌های مبارزه با قاچاق گفت: بسیاری از کارشناسان معتقدند باندهای ذی نفوذی در این پدیده مشغول به کار هستند که باید در مرحله اول جلوی فعالیت آنان گرفته شود.


خسروتاج تصریح کرد: عدم کنترل مناسب در مرزها به دلیل گستردگی و ضعف ساختاری، عرضه مجدد کالای کشف شده قاچاق در بازار توسط سازمان اموال تملیکی از دیگر چالش‌های پیش رو در امر مبارزه با قاچاق کالا است.


وی فساد نظام اداری و همچنین تمایل مردم به خرید کالاهای خارجی اعم از قاچاق و غیرقاچاق و نیز تمایل کسبه و مصرف‌کنندگان را به کالای قاچاق به دلیل پایین بودن هزینه‌ها را از دیگر چالش‌های پیش رو عنوان کرد.


وی بر این نکته نیز تأکید کرد که در سال‌های گذشته تحریم ها زمینه بروز قاچاق را در کشور تشدید کرد.


قائم مقام وزیر صنعت با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی در کشور ما جرایم مبارزه با قاچاق کالا خنده‌دار است، گفت: غیر اقتصادی کردن فعالیت قاچاق با کاهش هزینه‌های رسمی واردات و تعرفه و افزایش هزینه‌های قاچاق و نیز کنترل شدید مرزها و مبادی ورودی و خروجی از رویکردهای مبارزه با قاچاق است که باید به آن توجه شود.


وی کنترل شدید در سطح عرضه و زنجیره توزیع و همچنین وضع مجازات‌های سنگین برای قاچاقچیان و تسهیل فرآیند تجارت رسمی کشور در کنار حذف موانع زاید را از دیگر رویکردهای مبارزه با قاچاق کالا عنوان کرد.


خسروتاج تصریح کرد: با رقابتی کردن و ارتقای سطح کمی و کیفی و تنوع تولیدات و همچنین تأمین کار و اشتعال در مناطق مرزی و شفاف نظام گردش پول و ارز می‌توانیم با این پدیده مبارزه نماییم.


وی در ادامه برخورد منطقی با نیازهای واقعی مردم و استفاده حداکثری از نظام دیپلماسی و منطقه و ارتقای سطح فکری و فرهنگی مصرف‌‌کنندگان داخلی را و همچین حذف یارانه برای جلوگیری از قاچاق سوخت را از دیگر رویکردهای مبازره با قاچاق عنوان کرد.


قائم مقام وزیر صنعت از برنامه وزارت صنعت با مبارزه جدی با قاچاق کالا خبر داد و گفت: در این برنامه موبایل، لب‌تاپ تبلت و مودم ، پوشاک و پتو، سیگار و لوازم آرایشی و بهداشتی جزو اولویت‌های ما است که اقدامات لازم برای مبارزه با قاچاق در بخش عرضه و تقاضای این کالاها در حال انجام است.


انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

تولیدات صنایع بهداشتی و شوینده صادراتی شود/ رونق تولید از طریق توسعه صادرات
تولیدکنندگان نگران نباشند/ قیمت‌ها در بورس به زودی کاهش می‌یابد
اصناف در تحقق سياست‌های اقتصاد مقاومتی نقش مهمی دارند





۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن