تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق زبان، دور داشتن آن از زشت گويى، عادت دادنش به خير و خوبى، ترك گفتار بى فايده و ني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844854757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شما خونسردید یا خونگرم؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شما خونسردید یا خونگرم؟
اطرافیان ما با تمام خصوصیات رفتاری جزیی از زندگی ما را تشکیل می‌دهند، اما ما تا چه میزان شیوه تعامل با روحیات مختلف را می‌دانیم و به آن پایبندیم؟
کد خبر: ۵۳۱۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۰ - 15 September 2015


اطرافیان ما با تمام خصوصیات رفتاری جزیی از زندگی ما را تشکیل می‌دهند، اما ما تا چه میزان شیوه تعامل با روحیات مختلف را می‌دانیم و به آن پایبندیم؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیار شنیده‌اید که گروهی را خونسرد می‌نامند و آن دیگری را خونگرم و البته گاه این روحیه را ستایش و گاهی نکوهش می‌کنند. شما را خونسرد می ‌دانند یا خونگرم می‌دانند؟
" مریمو دیدی چقدر با موضوع خوب کنار اومد؟ خیلی خونسرده‌ها، اما خب یه کم بد اخمه عوضش نرگس خانوم اینقدر خوش برخورده اصلا آدم یادش میره ........"

اینها جملاتی هستند که شاید در طول روز بارها بشنوید‌، جملاتی که گاهی به سادگی از کنارشان رد می‌شوید در حالیکه در پس همین جمله‌هایی که ناشی از قضاوت شما از اطرافیانتان است، تحقیقات گسترده‌ای برای ریشه یابی چنین برداشت‌هایی در سراسر جهان انجام شد. تحقیقاتی که دنبال دلیلی علمی برای رفتارهای خونسرد و یا خونگرم افراد هستند. حضور در یک جمع و محفل زمانی بسیار دلچسب و دلنشین است که افراد حاضر حس غریبی و بیگانگی نداشته باشند و به قول معروف گرمای وجودشان شما را در جمع نگه دارد، البته یک نگاه اجمالی به انسان‌های اطراف باعث می‌شود به یک نکته بسیار مهمی پی‌ببریم، ابن که چرا نمی‌شود با بعضی از انسان‌ها سریع ارتباط برقرار کرد؟در حالی که عده‌ای آن قدر راحت و سریع وارد یک ارتباط اجتماعی می‌شوند که شاید مقدمه‌ای برای یک دوستی عمیق باشد‌.

روانشناسان در این زمینه معتقدند خلقیات و روحیات هر شخص جدا از این که ناشی از عوامل ارثی و ژنتیکی است و یا این که در دوران رشد کاملا اکتسابی است، یک مقوله کاملا منحصر به فرد است و نمی‌توان به طور کامل اشخاص را در این زمینه‌ها با هم مقایسه کرد‌. موضوعی که امروزه بیشتر مردم آن را با عناوین خونگرمی و یا خونسردی می‌شناسند.

برون گرایی یا درون گرایی
مریم کوشا فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان در خصوص تفاوت خلقیات و روحیات اشخاص گفت: برخی از انسان‌ها برون گرا و برخی درون گرا هستند افراد برون گرا یا به اصطلاح خون گرم گروهی هستند که توجه به اشیا و امور خارج آنها چنان شدید است که افعال ارادی و سایر اعمال اساسی نتیجه ارزیابی ذهنی آنها نیست، بلکه معلول مناسبات امور و عوامل خارجی می‌باشد. افراد برون گرا دارای سرعت فعالیت مغزی پایین‌تر از حد طبیعی هستند و از این رو این افراد برای اداره امور زندگی خویش به قوای محرکه بالاتر از حد طبیعی نیازمندند.
افراد برون گرا بیشتر دارای دیدگاه عینی و خارجی بوده و دارای فعالیت عملی عالی‌تری هستند ولی میزان تسلط آنها بر نفس خودشان نسبت به افراد درون گرا کمتر است.

ما چگونه رفتار کنیم؟ مسئله این است...
شهرام وزیری روانشناس نیز در خصوص شیوه برخورد با برونگرایان و درونگرایان گفت: نسخه واحدی برای نحوه برخورد با افراد وجود ندارد. اما چیزی که حائز اهمیت است این است که نباید فراموش کرد این رفتار ماست که روابط اطراف ما را شکل می‌دهد. به عنوان مثال اگر شما دختر خانومی باشید که از شما خواستگاری می‌شود و آن شخص در ذهن خود می پندارد که شما هم به او علاقه مندید و پیشنهاد خود را بی مهابا و بسیار گرم با شما در میان می‌گذارد، این شما هستید که با طرز رفتار خود جواب نهایی را به او می‌دهید. اگر کاملا قاطع و جدی جواب رد بدهید او متوجه بی میلی شما به شروع این رابطه می‌شود. یعنی افراد باید متوجه حریم‌ها و خط قرمزها باشند. مشکل اینجاست که اغلب افراد در شرایطی ظاهر دروغین خود را نشان می‌دهند یعنی به هیچ عنوان عصبی نیستند اما خود را عصبانی نشان می‌دهند که همین امر موجب می‌شود تا نتوانیم قاعده‌ای را برای برخورد با آنها تنظیم کنیم.

در تقابل با افراد درونگرا هم باید نکته‌ای را همیشه در ذهن داشته باشیم که نمیتوانیم کسی را مجبور به برقراری ارتباط کنیم و نباید درصدد تغییر آنها باشیم. باید تمام جوانب کار را بسنجیم تا آن شخص کاملا به ما اعتماد کند و متوجه شود که ما قصد دخالت و فضولی در کارهای او را نداریم در اینصورت آنها کاملا به شما نزدیک می‌شوند.

خونگرمی وخونسردی، واقعیت یا تلقین روانی؟

ویژگی‌های رفتاری و هیجانی انسان‌ها و البته موجودات زنده طیف بسیار گسترده‌ای دارد.
افراد برون گرا از لحاظ روانی دارای سرعت فعالیت مغزی بالاتر از حد طبیعی هستند و این امر موجب می‌شود تا افراد درون گرا و یا خون سرد به قوای محرکه کمتر از حد طبیعی نیاز پیدا کنند، افرادی که خون سرد هستند دارای دیدگاه درونی و ذهنی هستند و آمادگی بیشتری را برای خود داری و تسلط بر نفس خویش از خود نشان می‌دهند این گروه مطالعه‌ و تنهایی را به معاشرت با دیگران ترجیح می‌دهند.

رفتار کودکتان با شما حرف می‌زند

کوشافر فوق تخصص کودک و نوجوان با بیان این که خصوصیات رفتاری در بزرگسالی را می‌توان از دوران کودکی تشخیص داد، گفت: از کودکی ویژگی‌های مزاجی نشان می دهد که این کودک در بزرگسالی در کدام طیف قرار می‌گیرد. کودکی که در پیدا کردن دوست با مشکل مواجه می شود و یا خجالتی است، اعتماد به نفس ندارد و در بازی‌ها نمی‌تواند از خود دفاع کند و کاملا گوشه گیر است، در بزرگسالی به سراغ نقش‌های پرهیاهو نمی‌رود و در مقابل کودکانی که به سرعت ارتباط می‌گیرند  از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند و در بزرگسالی کاملا با اجتماع خود را وفق می‌دهد، نا گفته نماند که درست است این خلقیات زمینه ارثی دارند، اما بسیاری از موارد کاملا اکتسابی است.

تشخیص میزان اجتماع پذیری افراد با روش "ام آرآی"
حل لبرتن روانشناس و همکارانش از دانشکده روانشناسی دانشگاه کمیریج‌، در آزمایشی به ارتباط بین شخصیت و ساختار مغزی 41 داوطلب پرداختند تا به این سوال که چرا برخی از اشخاص از بودن با دیگران و داشتن روابط اجتماعی لذت می‌برند و برخی دیگر انزوا را ترجیح می‌دهند پاسخ گویند: محققان در این تحقیق، داوطلبان یاد شده را به روش "ام. آر. آی" مورد آزمایش قرار دارند و در همان حال ارائه سوالاتی از آنان خواستند میزان اجتماعی و عاطفی بودن خود را نمره گذاری کنند، در زمان پاسخ به این سوالات پژوهشگران رابطه بین اجتماعی و خون گرم بودن فرد و بافت مغز را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند در دو قسمت از مغز با توجه به تمایل فرد به اجتماعی بودن در زمان پاسخ به سوال فعالیت‌های بیشتری صورت می‌گیرد این محققان تاکید دارند نتایج این تحقیق به معنای نقش صرف مغز در تعیین رفتارها و اجتماعی یا منزوی بودن فرد نیست بلکه عوامل دیگری نیز موثر هستند.
 
با توجه به تحقیقات اخیر روانشناسان در سراسر جهان در خصوص علت‌یا‌بی؛ برخی از خصایص رفتاری بارز در افراد، کاملا مشهود است که رفتارهای برگرفته از خونسردی و یاخونگرمی افراد علاوه بر قرارگیری در نوع محیط اجتماعی‌شان، ردپاهایی از عوامل ارثی یا‍ ژنتیکی را نیز در بر دارد و یا به قول معروف پسر کو ندارد نشان از پدر تو بیگانه خوانش نخوانش پسر.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن