واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گزارش پانا از مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه نوشیدنی ها و صنایع وابسته : برند حلال ایران جهانی می شود خبرگزاری پانا: رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه برند حلال ایران جهانی می شود ، اظهار کرد: در تفکر ایجاد برند حلال زیر چتر بخش خصوصی کشور است که تمامی شرایط تولیدی آن در بنگاه های خصوصی کشور فراهم است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ شهريور ساعت 12:37
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، محسن جلال پور در مراسم افتتاح ششمین نمایشگاه نوشیدنی و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران با تاکید بر اهمیت این نمایشگاه بر صادرات کشور گفت: در چند ماه گذشته چند جلسه در این خصوص برگزار شده است
جلال پور تصریح کرد: باید از سه منظر به این نمایشگاه توجه ویژه ای داشته باشیم. ابتدا این که ایران کشوری 80 میلیونی است که بحث امنیت غذایی جزو مهمترین بحث های سلامت و کیفیت کشور تلقی می شود و همچنین عدم وابستگی به واردات جزو مهمترین سیاست های بخش خصوصی کشور به شمار می آید.
وی ادامه داد: بنابراین تولید صادرات گرای نوشیدنی جز مهمترین ارکان تولیدی از نگاه بخش خصوصی کشور به حساب می آید.
وی با اشاره به تولید بالای محصولات کشاورزی در کشور نیز اشاره ای داشت و افزود: با توجه به شرایط خشکی که ما در کشور داریم و همچنین با نگاه به میزان مصرف کالاهای کشاورزی بایستی از این کالاها حداکثر میزان ارزش افزوده را به دست بیاوریم. زیرا به خاطر آن که بسیاری از محصولات کشاورزی ما به صورت تازه خوری مصرف نمی شود باید با ایجاد ارزش افزوده از فرصت استفاده این محصولات برای تولید آب میوه و کنسانتره بهترین استفاده را انجام دهیم تا با نگاه صادرات گرا زمینه تامین بازارهای کشورهای همسایه را به دست بیاوریم.
وی با اشاره به تصاحب بازارهای کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی نیز گفت: با توجه به آمار صادرات ما در حوزه های آب میوه و کنسانتره بیشتر از 500 میلیون دلار نیست و با توجه به پتانسیل های کشور این رقمی بسیار پایین است و ما باید با ظرفیت سازی تولید نگاه چندگانه ای را به این بازارها داشته باشیم.
وی با تاکید بر ظرفیت بالای تولید این کالاها در کشور نیز اشاره کرد و افزود: به غیر از ایران سایر کشورهای همسایه ظرفیت بالای تولیدی را ندارند و ما باید با استفاده از این موقعیت رقم صادراتی کشور را حداقل به میزان دو برابر افزایش دهیم.
جلال پور گفت: اتاق بازرگانی در تلاش است تا آب میوه را جایگزین نوشیدنی های گاز دار کند که در این خصوص بخش خصوصی کشور را ترغیب به ورود در این حوزه کرده ایم. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که زمینه ساخت و تولید دستگاه های صنعتی آب میوه سازی در کشور وجود دارد که قابلیت صادراتی شدن این کالا را به سادگی فراهم می سازد.
وی همچنین با اشاره به نیاز کشورهای شمالی و جنوبی ایران نیز تصریح کرد: در کشورهای شمالی حدود 6 الی 9 ماه سال در یخبندان به سر می برند ضمن آنکه کشورهای جنوبی نیز خاک و آب کافی را برای تولید این کالا ندارند و نیازهای خود را عمدتا از طریق واردات تامین می کنند و این یک فرصت یابی مناسب برای کسب بازار این کشورها است تا کالاهای با کیفیت ایرانی در این حوزه را به کشورهای شمالی و جنوبی صادر کنیم.
وی همچنین با تمایل کشورهای اروپایی در خصوص سرمایه گذاری های مشترک در این حوزه نیز اظهار کرد: مباحث کلیدی بر روی بحث سرمایه گذاری و صنایع غذایی و فرآورده های حلال انجام دادیم و در همین راستا در فکر ایجاد یک برند جهانی حلال با محوریت ایران هستیم.
در ادامه کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران نیز در خصوص این نمایشگاه گفت: 105 شرکت صنایع غذایی و نوشیدنی از 23 تا 26 شهریورماه در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند؛ حدود 10 درصد مساحت کل این نمایشگاه به شرکت های خارجی نظیر آلمان، ایتالیا، هند، مالزی و سریلانکا اختصاص داده شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]