تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814685272




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سواد آموزي تکليف ديني و شرعي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۱۴ب.ظ)
سواد آموزي تکليف ديني و شرعي است موج- رئيس سازمان نهضت سواد آموزي در دومين گردهمايي معاونين سواد آموزي ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور در استان قم گفت: سواد آموزي تکليف ديني و شرعي و نقطه ميثاق ما با امام، رهبري و ملت ايران است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي باقرزاده با اشاره به تحقيقات صورت گرفته توسط مؤسسات پژوهشي بين المللي در اين خصوص بيان وگفت: محققين شرکت گالوپ بعد از بررسي‌هاي و تحقيقات زياد به اين کشف مهم دست يافتند که هيچ محيط کاري ايده آل نيست بلکه اين گروهاي کاري هستند که ايده آل مي‌باشند.
رئيس سازمان نهضت سواد آموزي محور دوم بحث خود را به عملکرد سازمان در سال جاري اختصاص داد و بيان نمود: با توجه به بررسي‌هاي صورت گرفته اقدامات و فعاليت‌هاي مهم و اثربخشي در زمينه شناسايي، جذب و آموزش اتفاق افتاده است و برخي از استان‌ها حتي بهتر از حد انتظار و حجم ابلاغي سازمان در زمينه جذب و تحت پوشش فعاليت نموده‌اند که از آن‌ها مي‌توان به استان‌هاي لرستان، فارس و بوشهر اشاره کرد.
باقرزاده در ادامه به طرح‌هاي جديد و در دست اقدام سازمان نهضت سوادآموزي اشاره کرد و تاکيد نمود: معاونين سواد آموزي استان‌ها و عوامل استاني بايد تمامي همت و تلاش خود را براي عملياتي کردن طرح‌هاي جديد مهم سازمان مانند طرح خواندن با خانواده، مراکز يادگيري محلي، سواد آموزي خود آموز، حلقه‌هاي کتاب و کتاب‌خواني به کار گيرند و عوامل ستادي نيز بايد حمايت‌هاي لازم را انجام دهند.
معاون وزير و رئيس سازمان تصريح کرد: برنامه‌هاي و طرح‌هاي متعدد و اثر بخشي در استان‌ها انجام شده و يا در دست اقدام است که قابل تقدير و تشکر است.
وي به ضرورت رعايت چهار چوب و استانداردهاي ملي و بين المللي در تدوين طرح‌ها و برنامه‌ها تاکيد کرد و گفت: عوامل ستادي و استان‌ها در تدوين طرح لازم است از الگوهاي استاندارد و مصوب دراين خصوص استفاده کرده و تمامي ابعاد موضوع مانند تبيين اهداف کلي، هدف گذاري کمي و کيفي، زمان بندي اجرايي، اعتبارات، پايش و ارزيابي را در تدوين طرح لحاظ نمايند.
باقرزاده سپس به انتظارات سازمان از استان‌ها پرداخت و گفت: همکاران استاني بايد طرح‌هاي جديد را دقيق مطالعه نموده، نسبت به توجيه کامل همکاران استاني و شهرستاني و مديران کل به خصوص همکاران جديد الانتصاب تمام تلاش خود را بکار گيرند.
وي افزود: سامانه سواد آموزي معيار اصلي بررسي عملکرد و تخصيص منابع است. استفاده از سامانه بايد بين همه همکاران عموميت پيدا کند.
رئيس سازمان نهضت سواد آموزي در خصوص تأمين منابع انساني مورد نياز براي فعاليت‌هاي سواد آموزي تصريح کرد: بخشنامه مقام عالي وزارت، مبناي اصلي تأمين نيروي آموزشي در سواد آموزي است و نبايد به هيچ کس وعده استخدام داده شود.
وي خاطر نشان کرد: طبق دستور فاني وزير آموزش وپرورش تنها منبع تأمين نيروي انساني فعاليت سواد آموزي کارکنان وزارت آموزش و پرورش و بازنشستگان دستگاه‌هاي دولتي هست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن