محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831311222
سیاست اصولی ایران در منطقه تغییر نمی کند
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سیاست اصولی ایران در منطقه تغییر نمی کند
رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با اشاره به حمایت عربستان سعودی از تروریست ها در یمن و سوریه بر حل و فصل سیاسی بحران های یمن و سوریه تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی لاریجانی درگفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین در نیویورک در پاسخ به این پرسش که برای حضور در اجلاس رؤسای مجالس جهان به نیویورک سفر کرده اید، پیام ایران به جهان در این کنفرانس چیست به ویژه آنکه ایران وارد تاریخ جدیدی از روابط بین المللی خود شده است،گفت: این کنفرانس هر چند سال یک بار برگزار می شود و معمولا به موضوعات مهم در جهان در این کنفرانس پرداخته می شود و مشارکت مجالس مختلف کشورهای جهان به همراه سازمان ملل برای توسعه و دموکراسی کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مسئله مهم این است که دموکراسی در منطقه وجود ندارد و با شرایط جنگی روبرو هستیم و این وضع به معنای آن است که ما در صحنه های عملی سیاست با مشکلات جدی روبرو هستیم و به این دلیل باید بدانیم که چگونه می توانیم به سوی دموکراسی حرکت کنیم. جمهوری اسلامی ایران همیشه از دموکراسی در کشورهای جهان به ویژه کشورهای منطقه حمایت می کند ولی ملاحظه می کنیم رفتار قدرت های بزرگ برای حل مشکلات، مسئولانه نیست.
سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران تغییر نخواهد کرد
وی در پاسخ به این پرسش که برخی ها می گویند ایران پس از توافق هسته ای مجبور است برخی از رفتارهای خود را تغییر دهد و همچنین دست ایران در مواردی بازتر خواهد شد،گفت: پس از توافق هسته ای دیدگاه های مختلف سیاسی مطرح شده است. قدرت های بزرگ در برنامه هسته ای ایران چالش هایی را مطرح کردند که می توانستند از ایجاد این چالش ها خودداری کنند. کشورهای بزرگ این چالش ها را به وجود آوردند و نیازی به این چالش ها نبوده است. این مذاکرات دوازده سال به طول کشید که زمانی طولانی است و پس از پایان این مذاکرات، فضای مثبتی ایجاد شده است ولی در هر حال، سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران تغییر نخواهد کرد و حرکت جمهوری اسلامی بر اساس منطق روشنی در مسائل منطقه ای و بین المللی است. بر این باوریم زمینه هایی که پس از توافق هسته ای ایجاد شده است می تواند راه را برای حل و فصل شماری از مسائل فراهم کند.
لاریجانی در پاسخ به این پرسش که پیش بینی می شود کنگره آمریکا این توافق را تایید کند ولی تحریم هایی وجود دارد که توسط کنگره علیه ایران خارج از چارچوب قوانین بین المللی اعمال شده است و این تحریم ها علیه ایران باقی خواهد ماند، تعامل ایران با این وضع در مرحله آینده چگونه خواهد بود به ویژه آنکه پس از این توافق این تحریم ها پس از هشت سال می تواند دوباره بازگردد،گفت:بخش های مختلف این توافق به یکدیگر مرتبط است و در صورتی که هر بخشی با مشکلی روبرو شود نمی توان این توافق را اجرا کرد بنابراین کنگره نمی تواند برخی از موارد تحریمی را علیه ایران حفظ کند و در صورتی که این تحریم ها باقی بماند این توافق با مشکلی واقعی روبرو خواهد شد و تا آنجا که من اطلاع دارم چنین مسئله ای مطرح نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر کنگره آمریکا این توافق را رد کند آیا اروپایی ها به این توافق پایبند خواهند بود،گفت: این احتمال وجود دارد و در این صورت باید مذاکرات بیشتری صورت گیرد.
ایران دست دوستی به کشورهای منطقه دراز کرده است
لاریجانی در پاسخ به این پرسش که تروریسم تهدیدی برای همه است و جنگ علیه تروریسم وجود دارد، ایران دست دوستی به کشورهای منطقه دراز کرده است، آیا روابط ایران با کشورهای منطقه همان چیزی است که به صورت علنی وجود دارد یا مسائلی سری نیز مطرح است،گفت: گفتمان کشورهای منطقه یکسان نیست و در حقیقت یکسان نبودن این گفتمان هزینه هایی بیشتر از تروریسم ایجاد کرده است. دیر یا زود این فعالیت تروریستی به این کشورها آسیب خواهد زد. بنابراین همه کشورها نگرانی جدی دارند. شاید برخی از کشورها فکر کنند که می توانند به صورت تاکتیکی با تروریسم مقابله می کنند ولی این مسئله یک اشتباه راهبردی است. نمی توان استفاده ابزاری از تروریسم داشت یا این که آن را یک مسئله تاکتیکی دانست. باید کشورهای منطقه تلاش های یکپارچه ای برای مبارزه با تروریسم داشته باشند و نقطه آغاز، رسیدن به درک مشترک درباره این خطر جدی است. جمهوری اسلامی ایران نگاه دوستی و برادرانه به همه کشورهای منطقه دارد و درباره سرنوشت مسلمان حساس است. ما فکر می کنیم باید همه کشورهای جهان درباره مبارزه با تروریسم مسئولانه فکر کند و به این دلیل زمانی که عراق با خطر تروریستی روبرو شد دست دوستی به سوی این کشور دراز کردیم و باید کشورهای دیگر نیز به این درک برسند.
ما همیشه می خواهیم کشورهای منطقه متحد باشند
رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در پاسخ به این پرسش که برخی جمهوری اسلامی ایران را متهم می کنند که در انفجارها در بحرین نقش دارد و همچنین شبکه العبدلی در کویت به حزب الله لبنان وابسته است و همچنین ایران مشکلاتی در میدان نفتی الدره(آرش) با کویت ایجاد کرده است،چگونه ممکن است این حوادث همزمان با توافق هسته ای رخ دهد،گفت: من فکر می کنم دوستان در عربستان سعودی اشتباه راهبردی مرتکب شده اند. سعودی ها این اشتباه را در جنگ تحمیلی صدام علیه ایران نیز مرتکب شده بودند به طوری که از صدام در جنگ حمایت کردند. یکی از مسئولان سعودی گفت کمک چهل میلیارد دلاری به صدام در آن جنگ اشتباه بوده است. همچنین سعودی ها به تروریست ها در منطقه کمک می کنند که اشتباه دیگری است. ما در مسئله عراق به مردم این کشور کمک کردیم ولی برخی از کشورهای منطقه به ویژه سعودی ها از این مسئله راضی نیستند و مشکلاتی در عراق ایجاد کردند. ما همیشه می خواهیم کشورهای منطقه متحد باشند و به یکدیگر کمک کنند. روشن است که اتهاماتی که درباره بحرین مطرح می شود خنده دار است. آیا ایران در امور بحرین دخالت می کند یا این که کشوری (عربستان سعودی) که تانک های خود را به بحرین ارسال کرده است در امور این کشور دخالت می کند؟
در مسئله میدان نفتی آرش، مذاکراتی با دولت کویت در جریان است و ما همیشه خواهان گفتگو درباره این مسئله هستیم و اختلافات مرزی میان کشورهای منطقه وجود دارد و نمی توان آن را به مسائل دیگر مرتبط کرد و مرتبط کردن آن به مسائل دیگر منطقی نیست. من فکر می کنم هر اختلافی که میان کشورهای منطقه به وجود می آید باید از طریق گفتگو حل و فصل شود. درباره ادعایی که در خصوص حزب الله مطرح می شود این اتهام ناشی از کینه ای است که علیه این جنبش وجود دارد و این ادعاها منطقی و حکیمانه نیست. من بار دیگر از کشورهای منطقه می خواهم با یکدیگر وحدت و هماهنگی داشته باشند تا منافع ملت های منطقه محقق شود نه این که به دنبال تامین منافع کشورهای بزرگ باشند.
این ملت سوریه است که باید سرنوشت خود را مشخص کند
لاریجانی در پاسخ به این پرسش که عربستان سعودی در مسئله سوریه، مخالف مشارکت ایران در کنفرانس ژنو3 است و همچنین ارتباطاتی میان سوریه و عربستان برقرار شده و گفتگوهایی در مسکو میان مصر، امارات و روس ها صورت گرفته است، ارزیابی شما از این تناقضات و مخالفت با نقش ایران برای حل بحران سوریه چیست،گفت: برداشت من از تلاش های کنونی این است که در مسیر رسیدن به راه حل منطقی در سوریه از طریق گفتگوهای سیاسی قرار ندارد. نمی توان این مسئله را بر ملت سوریه تحمیل کرد که چگونه سرنوشت خود را مشخص کند. من فکر می کنم این ملت سوریه است که باید سرنوشت خود را مشخص کند. برخی از کشورهای منطقه پشت درهای بسته به نمایندگی از ملت سوریه نمی توانند درباره سرنوشت این ملت تصمیم گیری کنند. این شیوه ها قدیمی شده و ملت سوریه هوشیار و آگاه است و اجازه نمی دهد رویای این کشورها در سوریه محقق شود به ویژه آنکه برخی از این کشورها که کوچک هم هستند نمی توانند اراده خود را بر ملت سوریه تحمیل کنند، ملتی که در طول سالهای گذشته در این نبرد حضور دارد و سالهاست که در برابر اسرائیل مقاومت می کند. من فکر می کنم این کشورها که پشت درهای بسته برای پیدا کردن راه حل بحران سوریه با یکدیگر گفتگو می کنند در اشتباه به سرمی برند. بهترین راه حل احترام گذاشتن به اراده ملت سوریه است تا سرنوشت خود را مشخص کند. جمهوری اسلامی ایران از ابتدا خواهان حل و فصل سیاسی بحران سوریه بود. برخی از کشورها که نظام دموکراتیک ندارند، نمی توانند خواسته های خود را بر ملت سوریه تحمیل کنند.|
اقدامات نظامی علیه ملت یمن نتایج وارونه ای به همراه داشته است
وی در پاسخ به این پرسش که رهبر معظم ایران گفتند که باید از ملت یمن حمایت همه جانبه کرد ولی این کشور با محاصره و حمله هوایی زمینی،دریایی روبروست، چگونه کمک ها می تواند به یمن برسد و ایران می تواند چه کمکی به یمنی ها برای رسیدن به پیروزی داشته باشد،گفت: ارسال کمک ها به یمن در شرایط کنونی بسیار مشکل است و آنچه که علیه ملت یمن وجود دارد ظلم و ستم عجیبی است. ملت متمدن و اصیل یمن با شرایط دشواری روبروست که ناشی از هوا و هوس برخی از طرف هاست. چند ماه است که شاهد این جنگ گسترده علیه ملت یمن هستیم ولی مقاومت این ملت در تاریخ ماندگار خواهد ماند. در حال حاضر می توانیم ارزیابی درباره نتایج این جنگ داشته باشیم. اقدامات نظامی علیه ملت یمن نتایج وارونه ای به همراه داشته است. من فکر می کنم همه کشورهای منطقه درباره مسئله یمن آگاهند و بر حل و فصل سیاسی بحران این کشور تاکید دارند و تلاش هایی در این زمینه در جریان است. مسئولان صلیب سرخ جهانی به ایران سفر کرده اند و ما تاکید کرده ایم باید کمک های مردم ایران در اختیار مردم یمن قرار گیرد. در هر حال بسیار مهم است که بحران یمن به صورت سیاسی حل و فصل شود تا ملت یمن به نتیجه مقاومت خود برسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آمریکایی ها می گویند جنگ علیه داعش(گروهک تکفیری صهیونیستی داعش)ممکن است سالها به طول بینجامد،ترکیه نیز اخیرا وارد جنگ علیه داعش در سوریه شده است،ارزیابی شما چگونه است،گفت: من اطلاعاتی درباره این جنگ علیه داعش در سوریه ندارم. من فکر نمی کنم زمان بندی سه ساله یا ده ساله مبتنی بر یک منطق واقعی باشد. مسئله مهم این است که می بینیم اعضای ائتلاف بین المللی اراده واقعی برای جنگ علیه داعش ندارند و ما اراده واقعی را برای مبارزه با این گروهک تروریستی مشاهده نمی کنیم و به نظر می رسد در این زمینه اهداف تاکتیکی وجود دارد. به هر میزان که فعالیت گروه های تروریستی ادامه پیدا کند و به اصطلاح نبرد علیه این گروه ها طولانی شود این وضع باعث افزایش قدرت این گروه ها خواهد شد. شاید کشورهای بزرگ دارای اهداف تاکتیکی برای مشغول کردن کشورهای منطقه باشند ولی ممکن است این سیاست به این کشورهای بزرگ نیز آسیب بزند. باید طرحی عملی برای مبارزه با تروریسم در منطقه وجود داشته باشد. همان طور که تاکید کردم می توان بحران ها را در عراق،سوریه و یمن به صورت سیاسی حل و فصل کرد.
یک شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]
صفحات پیشنهادی
مجلس حق بررسي برجام را دارد/سياست خارجي ايران تغيير نمي کند
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ ۱۰ ۵۱ق ظ آيت الله يزدي مجلس حق بررسي برجام را دارد سياست خارجي ايران تغيير نمي کند موج - رييس مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه بايد مراقب باشيم که برجام سياست خارجي را تغيير ندهد تصريح کرد مجلس حق بررسي آن را دارد و بايد در اين زمينه تصميم قانوني بگيرد به گزارلاریجانی: امکان تغییر نگاه به آمریکا وجود دارد/ پاسخ به اینکه آیا ایران به اسرائیل حمله می کند؟
لاریجانی امکان تغییر نگاه به آمریکا وجود دارد پاسخ به اینکه آیا ایران به اسرائیل حمله می کند سیاست > مجلس - ایرنا نوشت رئیس مجلس شورای اسلامی ایران تاکید کرد توافق هسته ای هرچند ممکن است کاستی هایی داشته باشد اما به طور کلی برجام حاصل از مذاکرات وین یک توافق خوبفایننشال تایمز:توافق ایران سرآغاز تاریخ است / این روزها جان کری مرتبا با ظریف در ارتباط است و هیچکس تعجب نمی ک
فایننشال تایمز توافق ایران سرآغاز تاریخ است این روزها جان کری مرتبا با ظریف در ارتباط است و هیچکس تعجب نمی کند چرا فایننشال تایمز نوشت مباحثات درباره توافق هسته ای ایران مملو از اغراق است طرفدارانش آنرا دوراندیشانه و مخالفانش آنرا ساده لوحانه می خوانند به گزارش نامه نیوز ربر اساس توافق هستهاي هيچ کشوري نميتواند ايران را تحريم کند
۱۳ شهريور ۱۳۹۴ ۱۲ ۳۰ب ظ لاريجاني در گفتوگو با راديو ملي آمريکا بر اساس توافق هستهاي هيچ کشوري نميتواند ايران را تحريم کند موج-رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه سند توافق هستهاي فضا را به سمت تعامل بيشتر دعوت ميکند گفت براساس سند توافق هستهاي هيچ کشوري نميتواند ايراتغییرات سیاسی سرمایه را به کشور ما جلب نمیکند
سردار نقدی تغییرات سیاسی سرمایه را به کشور ما جلب نمیکند رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت این تفکر که برای جلب سرمایه خارجی باید سیاست خارجی را تغییر دهیم عقیم و بیفایده است و تغییرات سیاسی سرمایه را به کشور ما جلب نمیکند چرا که سرمایهگذاری اقتصادی از منطق اقتصادی پیروی میکآیتالله موحدی کرمانی: آمریکا ایران اسلامی را تحمل نمیکند
آیتالله موحدی کرمانی آمریکا ایران اسلامی را تحمل نمیکند نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت امروز آمریکا دشمن ایران است به این دلیل که ایران ما اسلامی است و آنها نمیتوانند اسلام را تحمل کنند به گزارش نامه نیوز آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی امشب در آیین گراملاریجانی: جنگ یمن میتواند مشکلات فراوانی را در منطقه ایجاد کند/ بانکی مون: به زودی به ایران سفر میکنم
لاریجانی جنگ یمن میتواند مشکلات فراوانی را در منطقه ایجاد کند بانکی مون به زودی به ایران سفر میکنم رئیس مجلس در جریان سفرش به نیویورک با دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و گفتوگو کرد که در این دیدار سفر بانکیمون به تهران در آینده مطرح شد به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیایران با اشراف اطلاعاتی در منطقه اجازه هیچ غلطی به گروه های ضد انقلاب نمیدهد
ایران با اشراف اطلاعاتی در منطقه اجازه هیچ غلطی به گروه های ضد انقلاب نمیدهد فرمانده سپاه محمد رسول الله ص گفت گروههای ضد انقلاب مانند داعش و گروههای وهابی هرگز نمیتوانند به نظام جمهوری اسلامی ورود پیدا کنند به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان سرداردر گزارش های قبلی مشرق (اینجا و اینجا)، از حلقه رسانه ای ضدانقلاب و خبرنگاران و چهره های شناخته شده ای گفتیم ک
به گزارش "منبری ها" این بیانیه با عنوان "آفتاب خلافت و بازگشت دینار طلایی" مدعی است که با به کارگیری واحد پول جدید اسلامی دلار از بین خواهد رفت و اقتصاد کفر جهانی نیز نابود خواهد شد داعش در بیانیه 54 دقیقه ای خود ادعا می کند که اعلام خلافت بعد از تحکیم شریعتدکترین آمریکا تغییر رفتار و ساختار در ایران است |اخبار ایران و جهان
دکترین آمریکا تغییر رفتار و ساختار در ایران است معاون سیاسی سپاه گفت آمریکاییها امروز سعی میکنند به جای تقابل به تعامل و ارتباط با ایران روی بیاورند و این یکی از راههای نفوذ است کد خبر ۵۲۸۶۷۳ تاریخ انتشار ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۰ - 02 September 2015 معاون سیاسی سپاه گفت آم-
سیاسی
پربازدیدترینها