تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس فرزندش را ببوسد ، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نويسد و هر كسى كه او را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870988364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکترین آمریکا تغییر رفتار و ساختار در ایران است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دکترین آمریکا تغییر رفتار و ساختار در ایران است
معاون سیاسی سپاه گفت: آمریکایی‌ها امروز سعی می‌کنند به جای تقابل، به تعامل و ارتباط با ایران روی بیاورند و این یکی از راه‌های نفوذ است.
کد خبر: ۵۲۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰ - 02 September 2015


معاون سیاسی سپاه گفت: آمریکایی‌ها امروز سعی می‌کنند به جای تقابل، به تعامل و ارتباط با ایران روی بیاورند و این یکی از راه‌های نفوذ است.

سردار رسول سنایی‌راد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در مورد ضرورت جلوگیری از نفوذ آمریکایی‌ها در ایران و منطقه، اظهار داشت: آمریکایی‌ها به دنبال بهره‌برداری از برجام و تبدیل آن به موقعیتی برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران هستند که این مهم می‌تواند ابعاد چندگانه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داشته باشد.

وی افزود: اگر غافل باشیم آمریکا زودتر می‌تواند در کشورمان نفوذ کند و طمع عاملی برای استقبال آمریکایی‌ها برای نفوذ در ایران است.

سنایی‌راد با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری در مورد ضرورت جلوگیری از نفوذ آمریکایی‌ها در ایران، خاطرنشان کرد: هشدار ایشان موجب بیداری از غفلت خواهد شد، دکترین آمریکایی‌ها تغییر رفتار و ساختار در جمهوری اسلامی ایران است.

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه امروز آمریکایی‌ها می‌خواهند به جای تقابل که موجب بیداری، هوشیاری و تقویت مقاومت در ایران شده است، از روش‌های دیگری استفاده کنند، ادامه داد: آمریکایی‌ها امروز سعی می‌کنند به جای تقابل، به تعامل و ارتباط با ایران روی بیاورند و این یکی از راه های نفوذ است.

هدف از تحریم شورش در ایران بود

وی تصریح کرد: آنها تصور می‌کنند در این راهبرد جدید باید به جای فشار و انتظار برای شکاف از درون، نوعی ارتباط و تعامل با ایران برقرار کنند و دلیل این چرخش، بی‌فایده بودن راهبردهای پیشین آنها است.

سنایی‌راد با اشاره به موفقیت ایران در پرونده هسته‌ای، افزود: تحریم‌ها بین مردم و حاکمیت ایران شکاف ایجاد نکرد؛ در صورتی که هدف اصلی آن، شورش درونی و فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

معاون سیاسی سپاه با تاکید بر اینکه تحریم‌ها هیچ‌گاه بین نخبگان و نظام جمهوری اسلامی ایران فاصله ایجاد نکرد، گفت: در عین حال آنها به برخی پارامترها برای نفوذ در ایران دل بسته بودند و تصور می‌کردند که در ایران شکاف بین نسلی وجود دارد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها گمان می‌کردند جریانی غرب‌گرا در ایران وجود دارد و مستعد قدرت‌یابی است و می توان آنها را تقویت کرد و به قدرت رساند، این فکر آنها را به طمع انداخته بود، ولی جمهوری اسلامی ایران با بصیرت ملت و حمایت‌های مقام معظم رهبری همانطور که تاکنون آنها را شکست داده، این بار نیز آنها را ناکام خواهد گذاشت.

استفاده آمریکا از راهبرد نفوذ در شوروی

سنایی‌راد با اشاره به تجربه بکارگیری نفوذ در دوران جنگ سرد توسط آمریکایی‌ها، خاطرنشان کرد: آنها در دوران جنگ سرد در شوروی نفوذ کردند و تصور می‌کنند از این راهبرد در مقابل ایران نیز می‌توانند استفاده کنند، اما این راهبرد در مقابل ایران شکست خواهد خورد.

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه ملت ایران در مقابل فشارهای اقتصادی ایستاده‌اند، افزود: آمریکایی‌ها تصور می‌کنند می‌توانند از مدل مذاکره برای سایر اهداف خود استفاده و زمینه نفوذ خود در منطقه و عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند.

وی گفت: آمریکایی‌ها در برخی از جنبش‌های منطقه نفوذ کرده‌ و از این طریق سعی می‌کنند بیداری اسلامی را به عقب بیندازند.

معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: آنها می‌خواهند همین مدل را حفظ کرده و با ارتباط با برخی سران کشورهای منطقه و ایجاد جنگ‌های نیابتی، شرایطی را برای ارتباط‌گیری با جمهوری اسلامی ایران فراهم کنند.

سنایی‌راد با اشاره به پدیده داعش در منطقه تصریح کرد: داعش پدیده‌ای همسو با جنگ‌های نیابتی است و رد‌پای آمریکا در شکل‌گیری آن مشاهده می‌شود. آنها گمان می‌کنند که می‌توانند بین محور مقاومت و جمهوری اسلامی ایران شکاف ایجاد کنند.

معاون سیاسی سپاه با اشاره به روابط ایران با روسیه گفت: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند نوعی تردید بین ایران و روسیه ایجاد کنند و می‌خواهند با اختلاف‌افکنی بین ما، نفوذ منطقه‌ای خود را افزایش دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری مساله نفوذ آمریکا را به مسئولین گوشزد کردند، مسئولین امروز آمادگی کامل دارند و در مذاکرات هم تاکید بر این بود که ما جز مسائل هسته‌ای، راجع به مساله دیگری مذاکره نخواهیم کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن