واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: با راه آهن، مترو اصفهان به مترو تهران وصل می شود
مدیرعامل شرکت راهآهن با بیان اینکه منطق قطارهای سریعالسیر درب تا درب است گفت: طبق برنامه قرار است ایستگاه مرکزی قطار سریعالسیر تهران- اصفهان در پایانه و پارکسوار بیهقی احداث شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محسن پورسیدآقایی درگفتگو با پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی افزود : برای استقبال بیشتر مسافران از قطار راهکار روز دنیا درمسافرتهای بلند، استفاده ازقطارهای سریعالسیر است، استفاده از این قطارها درکنار ساخت ایستگاههای مدرن درمراکز شهرها قطعا با استقبال مردم مواجه خواهد شد؛ به عنوان نمونه ترکیه 8 مسیر ریلی سریعالسیر برای خود تعریف کرده و3 مسیر آن را به بهرهبرداری رسانده است.
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران افزود: عموم ایستگاههای سریعالسیر دنیا درمرکز شهرها احداث شدند و پیوند مناسبی با مترو و پایانههای حمل ونقل دارند.
وی افزود: طبق برنامه قراراست ایستگاه مرکزی قطار پرسرعت تهران در پایانه و پارکسوار بیهقی تهران و ایستگاه قطار پرسرعت اصفهان نیز در مرکز شهر، جایی که خطوط مترو باهم تلاقی دارد، احداث شود.
پورسیدآقایی اظهار کرد: چنانچه پیوند قطارهای پرسرعت، حومهای و پایانههای حمل ونقل تحقق یابد. وی در ادامه گفت: برای رشد سهم راهآهن درحملونقل عمومی مفیدترین کار بهبود وضع شبکه موجود ریلی و افزایش ظرفیت خطوط است.
وی افزود : البته وضع عوارض بر جادهها و گران کردن سوخت امور مکملی است که برای انتقال بار ترافیکی از جادهها بهروی ریل باید صورت پذیرد و در واقع افزایش ظرفیت و بهبود شبکه ریلی باید در کنار عوارض بستن به سوخت و جادهها صورت گیرد و نمیتوان منتظر ماند تا ابتدا یکی از این دو اقدام صورت گیرد و پس از اتمام آن به سراغ اقدام بعدی رفت.
وی با تأکید بر اینکه راهآهن نیز باید بتواند پاسخگوی انتقال بار از جاده به ریل باشد، افزود: چنانچه راهآهن نتواند پاسخگوی نیاز حمل و نقلی مردم پس از افزایش نرخ سوخت و عوارض باشد پس از مدتی شاهد برگشت به عقب جدی در استفاده از ریل خواهیم بود.
وی با اشاره به افتتاح 30 پروژه ریلی در هفته دولت یادآور شد: عمده این پروژهها در رابطه با افزایش ظرفیت راهآهن و بهبود شبکه فعلی است.
وی درباره بخش حمل و نقل مسافری نیز گفت : در این بخش نیز راهآهن وضعیت بهتری نسبت به حمل و نقل عمومی جادهای دارد به طوریکه اگرچه آمار هر دو نوع حمل و نقلی با افت مواجه بود ولی افت بخش مسافری در سال گذشته برای راهآهن 5 درصد و برای بخش حمل و نقل عمومی جادهای 11 درصد بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشد معنیدار آمار ترانزیت ریلی در سال گذشته گفت: سال گذشته 56 درصد رشد ترانزیت را در حوزه ریلی شاهد بودیم و در 4 ماهه ابتدای امسال نیز 100درصد رشد ترانزیت داشتهایم، در حالیکه رشد ترانزیت عمومی افزایش چندانی نداشته و این رشد آماری در راهآهن از انتقال بار ترانزیتی جاده به ریل حاصل شده است.
شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]