واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۵۰ق.ظ)
رحماني موحد: هنوز نگاه سنتي بر بازاريابي بخش گردشگري حاکم است موج-معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: متاسفانه هنوز نگاه سنتي بر بازاريابي بخش گردشگري حاکم است به گونه اي که همچنان تهران بارز هدف اغلب فعالان اين حوزه است.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در دومين نشست هم انديشي منطقه اي توسعه گردشگري که با حضور فعالان اين حوزه از استانهاي زنجان، گيلان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل برگزار شد تاکيد کرد: بايد ظرفيتهاي بومي، حله اي و منطقه اي را شناسايي کرده و صرفاً به پايتخت اکتفا نکنيم.
وي با بيان اين که بايد ظرفيتهاي منطقه اي را در توسعه گردشگري شناسايي کنيم اظهار کرد: با جمع بندي بستههاي گردشگري مناطق ميتوان به رونق گردشگري اقصي نقاط ايران دست يابيم.
رحماني موحد تصريح کرد: طرحهاي منطقه اي بايد در دو سطح تنظيم شود به گونه اي که در يک بخش مبدأ و مقصد يک شهر باشد يعني سفر داخل استان و يک سطح از تهران به ساير مناطق باشد.
وي سودآوري، اشتغالزايي، پويايي و نشاط و تعاملات فرهنگي را از دستاوردهاي رونق گردشگري برشمرد و خاطر نشان کرد: ما در بستر هدايت فعاليتهاي گردشگري حرکت ميکنيم و هر گاه به جمع بندي برنامهها رسيديم وارد مرحله حمايت ميشويم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور تاکيد کرد: قراردادن جاذبه، نوآوري و توجه به مناطق شهري و غير شهري در مسير گردشگري بايد در برنامه ريزي سفر مد نظر قرار گيرد.
رحماني موحد با اشاره به جذابيت تنوع غذايي در گردشگري گفت: گردشگري غذا نيز با شناسايي و تبليغ غذاها و خوراکيهاي مناطق مختلف مورد توجه باشد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: ما فعالان گردشگري را شريک خود مي دانيم؛ چراکه آنها حلقه اسط ما و مردم هستند.
رحماني موحد با تاکيد بر تشويق مردم به سمت سفرهاي دسته جمعي و تورهاي گردشگري ابراز کرد: بايد مزاياي اين نوع سفر اعم از کاهش هزينهها، تحکيم بنيان خانواده، افزايش تعاملات فرهنگي و افزايش امنيت را براي مردم تبيين کرد.
وي برخورد جدي با تورهاي غيرمجاز در هر شکل حتي مجازي را مورد تاکيد قرار داد و افزود: بسياري از مخاطرات سفرها ناشي از فعاليت تورهاي غير مجاز است.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور هم چنين گفت: برنامههاي جذابي در حوزه گردشگري جاده ابريشم پيش بيني شده است و اين مسير براي ما از اهميت ويژه اي برخوردار است.
رحماني موحد دومين نشست هم انديشي منطقه اي توسعه گردشگري افزود: تلاش ميکنيم سهم ايران را در گردشگري جهان به دست آوريم.
وي با اشاره به برگزاري دهمين جشنواره ملي آش ايراني اظهار کرد: جشنوارهها نقطه قوتي براي توسعه گردشگري ايران است.
رحماني موحد يادآور شد: سنتهاي بومي و محلي ايران جاذبه مناسبي براي گردشگران است که اگر در نگاه بلند مدت مورد توجه باشد ميتواند در جذب گردشگر داخلي و خارجي مؤثر واقع شود.
اين مقام مسئول خاطر نشان کرد: جشنوارهها بايد ويژگيهايي داشته باشند تا به سطح ملي و بين المللي ارتقا يابند از جمله اين ويژگيها استمرار، برخورداري از سايتها وبرندهاي مشخص، داراي نگاه فرابخشي و تأثير گذاري است.
وي به موفقيت جشنواره ملي آَش ايراني به ميزباني زنجان اشاره و خاطر نشان کرد: اين جشنواره طي ادوار مختلف با ارتقاي سطح خود، توانسته به دهمين مرحله راه يابد و ميزبان جشنواره بين المللي غذاي کشورهاي اکو- جاده ابريشم نيز باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]