تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804833483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش 80 برابری مشترکان اینترنت موبایل


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افزایش 80 برابری مشترکان اینترنت موبایل
وزیر ارتباطات از افزایش 80 برابری مشترکان اینترنت تلفن همراه ظرف دو سال گذشته خبر داد.
ایسنا: محمود واعظی شب گذشته به مناسبت فرارسیدن هفته دولت به ارائه‌ی توضیحاتی درباره عملکرد دو ساله خود در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخته و در خصوص مسائلی مانند افزایش پهنای باند، شبکه ملی اطلاعات، وضعیت خدمات‌دهی اپراتورها پس از ارائه‌ی خدمات نسل سه، فیلترینگ هوشمند، پارازیت‌ها و غیره صحبت کرد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، وی در بخشی از صحبت‌های خود در خصوص وضعیت پارازیت‌ها متذکر شد: از ابتدای دولت این موضوع به عنوان امری جدی در نظر گرفته شد و در کل نیز سلامت مردم برای هر دولت و نظامی اصلی مهم به شمار می‌رود.

وزیر ارتباطات متذکر شد: برهمین اساس بارها و بارها در این باره تاکید شده و اکنون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سازمان انرژی اتمی به‌طور دائم وضعیت پارازیت‌ها را در سطح شهر رصد می‌کنند و با مشکلاتی که در این زمینه وجود داشته باشد و مواردی که حجم پارازیت‌ها بیشتر از حد مجاز باشد با جدیت برخورد می‌کنند تا مردم مطمئن باشند بحث سلامت آنها مورد توجه جدی دولت قرار دارد.

واعظی همچنین متذکر شد: به هر حال مقام معظم رهبری روی مساله‌ی سلامت مردم تاکید ویژه دارند تا هر کاری که به سلامت مردم لطمه می‌زند بدون اغماض مورد برخورد قرار گیرد.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره وضعیت آنتن‌دهی اپراتورهای موبایل و اختلالاتی که گاهی پس از ارائه‌ی خدمات نسل سه ایجاد شد نیز توضیح داد: برای نسل سه و ارائه خدمات نسل‌های بالاتر لازم بود سایت‌های جدیدی نصب شوند که به هرحال نصب این BTS‌ها در مناطق مختلف گاهی موجب می‌شد برخی مناطق برای دوره‌ای با مشکلاتی مواجه شود، اما اکنون این مساله تقریبا انجام شده است.

وی همچنین از اعطای اجرای طرح رومینگ ملی یاد کرده و متذکر شد: با اجرای این طرح هر دو می‌توانند در صورتی که اپراتور آنها در نقطه‌ای فاقد پوشش مناسب است از خدمات اپراتور دیگر بهره بگیرند.

واعظی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به ارائه توضیحاتی در خصوص شبکه ملی اطلاعات پرداخته و اظهار کرد: شبکه ملی اطلاعات هیچ گاه به پایان نمی‌رسد و همیشه در حال تکمیل شدن است، چرا که اکنون زیرساخت‌های این شبکه آماده شده و هرگاه دستگاهی اطلاعات خود را بر روی این شبکه قرار دهد، بخش دیگری از این شبکه تکمیل شده است. در واقع این شبکه مانند یک شبکه آب‌رسانی است که به مرور زمان وضعیت خدمت‌رسانی آن تسهیل می‌شود.

وزیر ارتباطات همچنین در خصوص ایرانیان نت که اپراتور چهارم یا اپراتور فیبر نوری به شمار می‌رود، گفت: شرکت ایرانیان نت این وظیفه را به دنبال دارد که در فاز اول فیبر نوری را به مراکز کسب‌وکار، دانشگاه‌ها و سپس به منازل برساند. زمانی که این کار انجام شود مردم می‌توانند انواع و اقسام خدمات را با سرعت بالا دریافت کنند. اکنون نیز این طرح به صورت پایلوت در استان البرز در حال اجراست و قم نیز به عنوان یکی از طرح‌هایی که محتوای فاخر بسیاری دارد شرایطی را دارا شده تا محتوای خود را در دیتاسنتر قرار دهد.

وی در ادامه‌ی صحبت‌های خود درباره بحث ترانزیت ترافیک نیز اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی ایران به گونه‌ای است که هم کشورها را به ما وابسته می‌کند و هم می‌تواند منافع اقتصادی خاصی را برای ما به دنبال داشته باشد. در این حوزه در ابتدای کار دولت ظرفیت‌های موجود ۱۱۶ گیگابیت در ثانیه بود که اکنون این رقم به حدود ۵۵۸ گیگابیت در ثانیه افزایش افزایش پیدا کرده است.

واعظی در عین حال به افزایش ۷۰ برابری مشترکان اینترنت موبایل اشاره کرد و یادآور شد: تعداد کاربران اینترنت موبایل طی دو سال گذشته از حدود ۲۵۰ هزار مشترک به بالغ بر ۲۰ میلیون رسیده است.

اما وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که گاه در میان عامه مردم اینگونه تصور می‌شود که با آغاز به کار شبکه ملی اطلاعات دسترسی به اینترنت جهانی محدود خواهد شد، توضیح داد: همانطور که بارها و بارها اعلام شده و پیش از این هم در مجلس به تصویب رسیده است از جمله حقوق شهروندی دسترسی آزاد به اطلاعات است که در این دولت نیز این موضوع مورد توجه قرار گرفته و در این خصوص جلساتی در وزارت ارشاد تشکیل می‌شود. به هرحال دولت به حریم خصوصی افراد اعتقاد دارد و ما وظیفه خود می‌دانیم که از این حریم پاسداری کنیم.

وی ادامه داد: حال این‌که دیتاسنترهای داخلی ایجاد شده و میزبانی سایت‌ها در داخل کشور انجام بگیرد موضوعی است که طبیعتا افزایش سرعت دسترسی برای کاربران را به دنبال دارد. نکته دیگر آن است که در این راستا اطلاعات مردم و هویت آنها نیز محفوظ است و مانند تلفن که مردم می‌توانند آزادانه استفاده خود را داشته باشند در مبحث اینترنت نیز ما به دنبال آن هستیم که مردم در استفاده از این ابزار آسایش داشته باشند.

واعظی در ادامه‌ی صحبت‌های خود به ارائه توضیحاتی درباره فیلترینگ هوشمند پرداخته و متذکر شد: در اجرای فاز اول این برنامه حدود ۸۷ درصد توفیق داشته‌ایم و اکنون در شرایطی فاز دوم این طرح دنبال می‌شود که ما امیدواریم تا پایان سال اجرای آن تکمیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین به بحث شیوه‌های انتقال ترافیک اشاره کرد و گفت: اولین روش استفاده از شبکه فیبر نوری است که در این زمینه پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم حدود ۵۱ هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری داشتیم که طی یکسال و نیم گذشته حدود ۵۰۰۰ کیلومتر به ظرفیت بین استانی این بخش اضافه شد و اکنون بنابر آن است طی یکسال و نیم آینده حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار کیلومتر به این ظرفیت اضافه شود.

وی همچنین به اجرای طرح هاب ماهواره‌ای ایران اشاره کرده و یادآور شد: با اجرای این طرح دسترسی در نقاط مختلف از کشتی و هواپیما گرفته تا سکوهای نفتی و نقاط صعب‌العبور میسر شود.

واعظی درباره ظرفیت خطوط E۱ متذکر شد: در ابتدای این دولت ظرفیت این بخش حدود ۴۵۰ خط E۱ بود که اکنون این رقم به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خط رسیده است.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ارائه‌ی توضیحاتی در خصوص ماهواره‌های ایرانی پرداخت و گفت: در این زمینه لازم است دو ماهواره ملی داشته باشیم که در این زمینه فعالیت‌ها آغاز شده است. از سوی دیگر تاکنون تعدادی ماهواره آزمایشی نیز فرستاده‌ایم که در مدار پایین مدار لئو قرار گرفته‌اند.

وی همچنین متذکر شد: اکنون بخشی از این کار نیز به بحث پرتابگر ماهواره مربوط می‌شود که در این زمینه ایران اکنون تکنولوژی ماهواره‌بر را ندارد و نمی‌تواند ماهواره‌هایی که حدود دو تا سه تن وزن دارند را با بهره‌گیری از این ابزار در مدار لئو که مدار بسیار بالایی محسوب می‌شود، پرتاب کند، اما اکنون تلاش‌ها در حال انجام است تا طی سال‌های آینده در این بخش نیز موفقیت‌هایی حاصل شود.





تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن