واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: عصاره روغنی یا همان افشرهی خوراکی نعنا فلفلی برای هر دردی دواست. برای همین برای تسکین دردهای میگرنی نیز موثر است.
خواص نعنا فلفلیمدام کسالت دارید؟ در هضم غذا مشکل دارید؟ پاهایتان درد میکند؟ زیاد عرق میکنید؟ نفستان بدبو شده؟ اگر جوابتان به این سوالات مثبت است برایتان درمانی از دل طبیعت آوردهایم که راست کار خودتان است. نعنا فلفلی! این سبزی نه تنها تمام مشکلاتی که بر شمردیم را رفع و رجوع میکند بلکه کلی خاصیت دیگر نیز دارد.
برای تسکین میگرنعصاره روغنی یا همان افشرهی خوراکی نعنا فلفلی برای هر دردی دواست. برای همین برای تسکین دردهای میگرنی نیز موثر است.روش استفاده: ۱ قطره عصاره روغنی نعنا فلفلی را در کمی روغن گیاهی مانند روغن زیتون حل کنید و روی شقیقههایتان زده و ماساژ دهید.
برای داشتن نفس خوشبوبوی بد دهان روی اعتمادبهنفس آدمها تأثیر منفی میگذارد و باعث عذاب است. نگران نباشید نعنا فلفلی کمکتان میکند. نعنا فلفلی ضد باکتری است و تجمع میکروبها در دهان را کاهش میدهد. برای همین هم دهان تمیز و خوشبو میشود. علاوه بر این نعنا فلفلی سرشار از «منتول» است و برای همین هم دهانتان به مدت طولانی تازه و خوشبو میماند. روش استفاده: یک قطره عصاره روغنی یا همان افشره خوراکی نعنا فلفلی را روی یک حبه قند بچکانید و داخل دهانتان بگذارید.
برای مقابله با حالت تهوعحالتان خوب نیست و حالت تهوع دارید. نگران نباشید عصاره نعنا فلفلی کمکتان میکند. خواص این سبزی دستگاه گوارش را بهبود داده و حالت تهوع را رفع میکند.روش استفاده: ۲ قطره عصاره روغنی نعنا فلفلی را در یک قاشق چایخوری عسل بچکانید و آن را ببلعید. تا بهبودی کامل روزانه دو مرتبه این کار را تکرار کنید.
ضد درد طبیعیاگر انگشتتان جایی گیر کرده و درد میکند یا اینکه پایتان پیچ خورده و درد میکند! به نعنا فلفلی اعتماد کنید. عصاره روغنی نعنا فلفلی برای تسکین درد موثر است. به خاطر اینکه خاصیت ضدالتهابی دارد و هم به خاطر اینکه حاوی «منتول» است، خاصیت خنککنندگی دارد و مانند مسکن عمل میکند.روش استفاده: زمانی که ضربهای به یکی از اعضای بدنتان وارد میشود دو قطره از این عصارهی روغنی نعنا فلفلی را روی آن ریخته و ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست شود. هر روز دو تا سه مرتبه این کار را تکرار کنید تا درد از بین برود.
برای رفع خارش پوستکهیر، زونا، آفت. عصاره نعنا فلفلی درمانی برای رفع خارش پوست محسوب میشود. این سبزی خواص مسکنی دارد و میتواند به سرعت خارش را رفع کند.روش استفاده: 1 قطره عصاره روغنی نعنا فلفلی را در کرم یا پماد مورد استفادهتان بزنید و آن را روی پوستتان بمالید.
برای تسکین پاهای دردناکاگر در پاهایتان احساس درد میکنید به فکر یک حمام پا با نعنا باشید. این سبزی باعث تسکین درد میشود.روش استفاده: یک لیتر آب را بجوشانید و یک مشت برگ نعنا فلفلی داخل آن بریزید. اجازه دهید به مدت ده دقیقه بجوشد و سپس محلول را صاف کنید. محلول را داخل یک تشت بریزید و دوباره به آن آب اضافه کنید تا روی پاهایتان را بپوشاند. اجازه دهید پاهایتان ده دقیقه در این آب بماند.
برای مقابله با تعریق زیادبرای برخیها فرقی نمیکند که هوا سرد باشد یا گرم! مدام در حال عرق ریختن هستند. اگر شما هم جزو این افراد هستید از عطاری محلتان عصاره روغنی نعنا فلفلی بخرید. این سبزی خاصیت آنتی باکتریایی دارد و روغن آن نیز باکتریهای ساطع شده از عرق را ناکار میکند. این سبزی سرشار از «منتول» است و خنکی و تازگی طولانی مدتی ایجاد میکند.روش استفاده: داخل یک پیاله یک قاشق غذاخوری الکل ۹۰ درصد بریزید و ۱ قطره عصاره روغنی نعنا فلفلی به آن اضافه کنید. یک گلوله پنبه به این ترکیب آغشته کرده و کف پاها و زیر بغلها بمالید.
برای هضم راحت غذاغذا را خورده نخورده احساس نفخ و سنگینی میکنید و همیشه با هضم غذا مشکل دارید! درمان آن خیلی ساده است نعنا فلفلی را دریابید. به خاطر اینکه باعث افزایش ترشح صفرا شده و برای همین هم به هضم غذا کمک میکند. سازمان جهانی سلامت استفاده از عصاره روغنی (افشرهی خوراکی) نعنا فلفلی را برای درمان سندرم روده تحریکپذیر و رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ و ورم معده به رسمیت شناخته است.روش استفاده: روی یک حبه قند ۲ قطره عصاره روغنی نعنا فلفلی بچکانید و آن را در دهان بگذارید تا آب شود. میتوانید روزانه سه مرتبه این کار را انجام دهید. میتوانید از عطاری این عصاره روغنی را تهیه کنید.
توجه!مصرف خوراکی نعنا فلفلی برای افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند توصیه نمیشود. از این گذشته مصرف عصاره خوراکی برای خانمهای باردار و شیرده و همچنین کودکان زیر دو سال منع مصرف دارد.روزنامه آرماناخبار مرتبط :اشك پياز، آتش ميگرن را خاموش ميكندميگرن داريد يا فشار مغزتان بالا است؟عوامل تشدید کننده میگرن را بشناسید
چهارشنبه 4 شهریور 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]