واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۲۵ب.ظ)
برگزاري جشنواره قرآن و عترت دانشگاهيان علوم پزشکي موج-بيستمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان، اساتيد و کارمندان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در روزهاي ۷ تا ۹ شهريور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا داوودآبادي فراهاني – رئيس بيستمين جشنواره قرآن و عترت دانشگاهيان علوم پزشکي با تشريح فرآيند جشنواره گفت: جشنواره قرآن و عترت در سه بخش دانشجويان، اساتيد و کارمندان برگزار ميشود و تعداد شرکت کنندگان امسال نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وي افزود: اين جشنواره در رشتههاي قرآني از قبيل حفظ، قرائت، ترتيل، مفاهيم در گرايشهاي مختلف و به صورت کتبي و شفاهي در دانشگاههاي علوم پزشکي مختلف برگزار شده و منتخبين به مرحله نهايي راه يافتهاند.
فراهاني خاطرنشان کرد: هر سال دانشگاههاي مختلفي کانديداي ميزباني اين جشنواره ميشوند که امسال دانشگاه علوم پزشکي ايران که کارنامه خوبي در عرصه فعاليتهاي ملي داشته است به عنوان ميزبان اين جشنواره برگزيده شد.
در ادامه سيدجواد ميراسماعيل رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران و رئيس ستاد اجرايي بيستمين جشنواره قرآن و عترت در مورد اقدامات انجام شده براي ميزباني اين جشنواره توسط دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: يکي از اين امور تجهيز و آماده سازي سه خوابگاه با ظرفيت ۹۰۰ نفر به مدت پنج روز براي اسکان شرکت کنندگان است.
وي افزود: آماده سازي بيش از ۱۸ سالن در دانشگاه جهت برگزاري مسابقات و ميزباني اجلاس معاونين و مديران دانشجويي فرهنگي، مشاوره و تربيت بدني از جمله ديگر اقدامات است.
مير اسماعيل يادآور شد: ساخت سرود بيستمين جشنواره قرآن و عترت، ساخت تيزر تلويزيوني، ساخت پنج کليپ مخصوص نمايش، برگزاري نمايشگاه با بيش از ۵۰ غرفه، اجراي طرح ملي فضاسازي قرآني براي اولين بار به صورت پايلوت در اين دانشگاه از ديگر اقدامات برگزاري اين جشنواره است.
در ادامه اين نشست دکتر مصطفي عباسي مقدم رئيس مرکز قران و عترت وزارت بهداشت با بيان اينکه شعار اوليه اين جشنواره که در دانشگاهها برگزار شد، قرآن، علم و سلامت بود، اظهارکرد: امسال رشتههايي را در بخش پژوهشي به اين جشنواره اضافه ميکنيم که رويکرد آن سلامت بود.
وي افزود: شعار اين جشنواره، «جشنواره دانشگاه اسلامي، فرهنگ قرآني و سلامت معنوي» است و هر يک از اين عناصر داراي موضوعات مهم و مورد تاکيد وزارت بهداشت است.
عباسي مقدم يادآور شد: اين جشنواره در ۲۴ رشته مستقل قراني و عترت برگزار ميشود. ۵۲ درصد از کل شرکت کنندگان را کارمندان، پنج درصد را اساتيد و ۴۱.۸ درصد را دانشجويان تشکيل ميدهند.
وي گفت: مسابقات کشوري با حضور ۹۰۰شرکت کننده برگزار ميشود و افرادي که در اين مرحله با يکديگر مسابقه ميدهند ۶۵۰ نفر هستند.
رئيس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اين که تمايل اساتيد شرکت در بخش پژوهشي است گفت: ۹۰.۳ درصد اساتيد در بخش پژوهش، ۲۸.۵ درصد دانشجويان در بخش شفاهي و ۵۰ درصد کارکنان در بخش کتبي شرکت کردهاند. بيشترين مشارکت در بخش کتبي بوده و ۷۵ درصد شرکت کنندگان در بخش کتبي شرکت کردهاند.
وي در مورد جوايز اين دوره از جشنواره اظهارداشت: رقم کل جوايز حدود ۱۳۴ ميليون بوده که به نفرات اول، دوم و سوم و افراد شايسته تقدير اعطا ميشود و منتخبين اين جشنواره براي رقابت به جشنواره ملي که وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامي شرکت دارند ميروند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]