واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تامل مدیران شبکه قرآن با اصحاب رسانه
تأکید مدیران و گروههای برنامهسازی شبکه قرآن سیما بر تعامل با رسانهها و خبرگزاریهای مختلف به جهت عملکرد بهتر است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جوان: نشست خبری مدیریت و قائممقام و مدیران گروههای برنامهساز شبکه قران با عوامل خبری و اصحاب رسانه به حد هم فکری و تامل بیشتر و بهتر به رسانههای مکتوب و مجازی
در تاریخ اول شهریور در سالن جلسات شبکه قران سیما برگزار شد.
بنابراین گزارش بهرام محمدی نیا مدیر شبکه قرآن و رئیس شورای معارف اسلامی سیما گفت: شبکه قرآن، متن شبکههای رسانه ملی است جدیترین اهداف همه شبکهها انتقال متن قرآن به جامعه است ما در حال انتقال مفاهیم و متون قرآنی به جامعه هستیم.
وی ادامه داد: در آخرین نظرسنجی که از استانها و تهران داشتیم از بین 4600 نفر در خرداد، در استانها 30 درصد و تهران 29 درصد بیننده شبکه قرآن بودند بنابراین شبکه قرآن جزء شبکههای متوسط محسوب میگردد. این آمار برای شبکه آموزشی درصد خوبی است.
محمدینیا افزود: در ماه مبارک رمضان تلاش کردیم که تعداد مخاطبان را گسترش دهیم بطوری که روزانه 15 تا 16 ساعت پخش برنامههای تولیدی و زنده را شاهد بودیم و برنامههای تکراری به شدت افت کرده بودند.
وی بیان کرد: در اینجا لازم است که در مورد طرح قرآنی 1449 یک اطلاع رسانی داشته باشم مبنی بر اینکه امسال این برنامه با یک ساختار جدید و همراه با کاروانی که بیش از 400 تا 500 حافظ قرآن از شهرها و روستاهای ایران به دنبال انجام یک مانور ویژه بوده است به این شکل که حافظان سوره یاسین جمع شده و به صورت دسته جمعی این سوره را تلاوت کنند.
در این راستا همه نهادها شریک ما بوده و تمام کارها با مشورت صورت میگیرد از جمله این نهادها میتوان به سازمان تبلیغات، آموزش و پرورش، دارالقرآن، شهرداری، سپاه، بسیج و کاروانهای فرهنگی و هنری اشاره کرد.
وی تصریح کرد: متن اتفاقات خوش در جامعه همین تلاشهایی که در حال انجام شدن است شما خبرگزاریها که هم خانواده ما هستید کمک کنید تا اگر جایی خلالی در کارها مشاهده شد بتوانیم با یاری یکدیگر آنها را رفع کنیم.
در ادامه این نشست مجتبی ایزدی قائم مقام شبکه قرآن سیما ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور خبرنگاران گفت: تعامل مدیران و اصحاب رسانه را به فال نیک میگیریم در ابتدا لازم است یک اطلاعات کلی از وضعیت شبکه قرآن سیما ارائه دهم. آغاز کار از سال 78 در شبکه دو با یک ساعت برنامه بوده است. در سال 80 این شبکه با شش ساعت برنامه به طور رسمی و در دوره آقای لاریجانی کار خود را آغاز کرد و تا سال 84 برنامههای آن از شبکه 4 و 2 پخش میشد سپس از سال 84 آنتن مستقلی پیدا کرد به نام شبکه قران و معارف سیما که در ابتدا به شکل 10 ساعته و بعد از مدتی به صورت 24 ساعته شد تا به امروز که 16 سال از آن زمان میگذرد.
وی ادامه داد: با تغییر ریاست سازمان صدا و سیما تغییراتی در مدیریت شبکه قران صورت گرفت و از اواخر دی سال گذشته آقای محمدی نیا به ریاست این شبکه منصوب شدند در دوران مدیریت ایشان شاهد تغییرات خوبی بودهایم از جمله 1- بازنگری در ساختار: با تأکید رئیس سازمان صدا و سیما روی کوچکسازی 2- بازنگری و طراحی برنامههای جدید: در 5ماه گذشته 27 جلسه، 147 طرح جدید برگزار شده که 91 از آنها مجوز تولید گرفته و 60 عدد آن به مرحله پخش رسیده است 3- بازنگری در روند تشکیل جلسات برآورد و ارزیابی: این مورد در جهت سیاستهای صرفهجویی و بهرهبری در که با بالا رفتن تنوع و کیفیت و کاهش هزینهها همراه باشیم.4- تعامل با نهادهای قرآنی و قاریان و شخصیتهای قرآنی 5- گرافیک شبکه: با سرمایهگذاریهای انجام شده در 6 ماه آینده رنگ و لعاب گرافیک شبکه تغییر خواهد کرد.
وی افزود: ترکیب و مبنای برنامهسازی در شبکه قرآن در جهت تعامل با رسانهها بوده است بسیاری از برنامههایی که پخش میشود منشأ تولید خبر هستند به عنوان مثال: برنامه بینات که میز گرد اساسی به علوم قرآنی مورد بعدی به نقد کشیدن بعضی برنامهها مانند زیبا خانه است که به همه اینها به همت خبرنگاران صورت میگیرد.
خبر در حال تکمیل است...
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
تندیس طلائی برای لبخند آبادانی/عروسکی که در تونل وحشت جان گرفت!
ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد
نقد و بررسی نمایش «بحث داغ فرهنگی»
حمایت تمام قد استانداری همدان از مستندسازان/ ساخت 50 فیلم بلند 50 فیلم کوتاه
بیش از یکصد هزار دقیقه با موضوع هستهای
پیامبر رحمت رسالت رسانههای مقاوم است
تاجیک: هدف شبکه مستند پرداخت موضوعات جنجالی است
تجلیل از برگ زرین دوبلاژ ایران
۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]