تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805373269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر افزایش تعرفه شکر وارداتی در تولید داخل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تاثیر افزایش تعرفه شکر وارداتی در تولید داخل
با توجه به بالا بودن هزینه‌های جانبی در راستای حمایت از تولیدکنندگان باید تعرفه محصولات وارداتی مشابه داخل را افزایش دهیم تا زمینه را برای تولید داخل فراهم کنیم.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اراضی مستعد و مناسب تولید نیشکر در کشور وجود دارد که متاسفانه عالی رغم سرمایه گذاری هنگفت در این زمینه نتوانسته‌ایم بهره‌وری کامل از تولید شکر در داخل را داشته باشیم که در نهایت این امر مسبب واردات بی‌رویه بیش از حد شکر و وجود واسطه‌گران و دلالان شده است.


براساس این گزارش؛ برداشت چغندر از 12 شهریور ماه آغاز می‌شود و درحالی که از عرضه شکر به بازار حدود یک ماه می‌گذرد و از سویی پیش بینی میزان تولید شکر در سال جاری با توجه به ریزش‌های جوی و کمبود آب در کشور نسبت به سال‌های گذشته زیاد نیست اما می‌توانیم با تغییر سیستم‌های آبیاری و بالابردن سطح زیر کشت برداشت شکر در هکتار افزایش دهیم.


طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نیاز داخل ذخایر استراتژیک به بیش از 600 هزار تن واردات نیاز داریم که نیمی از آن توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران برای تامین نیاز کشور وارد خواهد شد.


در حالی که درگذشته سالانه به طور متوسط حدود 2 میلیون و 200 تن به شکر نیاز داشتیم که براساس کاهش مصرف پیش‌بینی می‌شود که امسال حدود 2 میلیون تن به شکر نیاز داشته‌ باشیم از سویی قیمت تمام شده بسیاری از کالاهای تولیدی در داخل کشوراز جمله شکر و گندم به دلیل تورم بالا در سال‌های اخیر ازقیمت جهانی بالاتر است که درحال حاضر هر  کیلوگرم شکر خام وارداتی پس از تصفیه و فرآوری در کارخانه‌های داخل 1600 تومان است در حالی که پیش بینی ما از قیمت تمام شده هر کیلو گرم شکر داخل با توجه به هزینه چغدرقند حدود 2300الی 400 تومان است.


ازسویی  شکر داخل مستلزم کیفیت اساندارد های و شرایط تولید است که بعض کیفیت پایین شکر های وارداتی از جمله شکر بزیلی نسبت به تویلد داخل منجر به کاهش قیمت شده که به شدت مورد اعتراض مارخانه هایتولید شکر قرار گرفته ایت زیرا با چینین وضعیتی آنها قادر به تولدی فراورده های شکرنیستد.


در این راستا علی ایرانپور عضو کمیسیون کشاورزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در این خصوص اظهارداشت: اراضی مستعد و مناسب تولید نیشکر در کشور وجود دارد که متاسفانه علی رغم سرمایه گذاری‌های هنگفت در این زمینه نتوانسته ایم بهره‌وری کامل از تولید شکر در داخل را داشته باشیم به گونه‌ای که صنایع و به سبب عدم از حمایت از داخل با حداکثر ظرفیت خود کار نمی‌کنند که این امر مسبب وجود سود واسطه گران و وارات شکر بیش از نیاز داخل شده است.


وی افزوود: با وجود حمایت ازصنایع تولید شکر در استان های مختلف می‌توانیم به سمت تامین نیاز خود در داخل پیش رویم


ایرانپور در ادامه بیان کرد: بنابراین برای حمایت از تولیدکنندگان باید تعرفه محصولات وارداتی مشابه داخل را افزایش دهیم تا زمینه را برای افزایش تولید داخل فراهم کنیم زیرا بالا بودن هزینه‌های جانبی تولید شکر در داخل و فرسو ده  بودن ماشین‌آلات و صنایع، افزایش هزینه های دست مزد منجر به افزایش قیمت تمام شده محصول نسبت به واردات آن شده است.


عضو کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: عرضه ذخایر استراتژیک شکر در زمان برداشت کار درستی نیست و تنها در صورت جمع آوری شکر تولید داخل توسط دولت میتوان اقدام به چنین کاری کرد. 


همچنین هدایت الله میرمراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی در ادامه اظهار داشت: تعدادی از کارخانه‌های شکر استان‌های اردبیل و آذربایجان براساس ظرفیت سطح زیر کشت چغندر طراحی شده‌اند که با افزایش هزینه های تولید، سربار، واردات بی رویه و عدم رقابت شکر داخلی با مشابه وارداتی آن مسبب ضرر تولیدکننگان داخل و تعطیلی برخی از کارخانه‌ها شده است.


وی افزود: واردات شکر بدون بررسی کارشناسی شده عمل غیر قابل قبولی است زیرا واردات بی‌رویه به تولید آسیب وارد می‌کند.


میرمراد زهی تصریح کرد: کیفیت پایین شکر وارداتی نسبت به تولید داخل سبب کاهش قیمت و اعتراض کارخانه‌های تولید شکر قرار گرفته زیرا آنها با چنین وضعیتی قادر به تولید فرآورده های شکر نیستند.


براساس این گزارش طبق امار برای تامین نیاز داخل و ذخایر استراتژیک بیش از 600 هزار تن واردات شکر نیاز داریم که از سویی با حمایت از صنایع تولید شکر و افزایش تعرفه محصولات وارداتی مشابه تولید داخل می‌توان زمینه را برای افزاشی تولید کشور فراهم کرد.


انتهای پیام/ 





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

تاثیر کیفیت پایین شکر وارداتی در کاهش قیمت در داخل
واردات بی‌رویه شکر مسبب تعطیلی کارخانه‌ها
ایران 150 هزار تن شکر خام خریداری کرد
افزایش 6 درصدی قیمت 18 قلم ماده غذایی





۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن